Dalykas Egzamino tipas Egzamino įvertinimas Mokymosi lygis Metinis pažymys
Fizika -
Lietuvių k. -
Matematika -
Užsienio k. -
PAAIŠKINIMAS:
A - išplėstinis kursas (A lygis)
B - bendrasis kursas (B lygis)
S - tikslinis kursas (S lygis)

Papildomi balai

VU
VU
Stojantiesiems į Fizikos fakulteto studijų programas, jeigu jie yra chemijos, fizikos, matematikos, informatikos tarptautinių arba šalies olimpiadų I vietos laimėtojai arba astronomijos tarptautinės arba šalies moksleivių olimpiados I vietos laimėtojai.
Stojantiesiems į Matematikos ir informatikos fakulteto studijų programas ir Kauno humanitarinio fakulteto verslo informatikos studijų programą, jeigu jie yra chemijos, fizikos, matematikos, informatikos tarptautinių arba šalies olimpiadų I vietos laimėtojai.
Stojantiesiems į Fizikos fakulteto studijų programas, jeigu jie yra chemijos, fizikos, matematikos, informatikos tarptautinių arba šalies olimpiadų II vietos laimėtojai arba arba astronomijos tarptautinės arba šalies moksleivių olimpiados II vietos laimėtojai.
Stojantiesiems į Matematikos ir informatikos fakulteto studijų programas ir Kauno humanitarinio fakulteto verslo informatikos studijų programą, jeigu jie yra chemijos, fizikos, matematikos, informatikos tarptautinių arba šalies olimpiadų II vietos laimėtojai.
Stojantiesiems į Fizikos fakulteto studijų programas, jeigu jie yra chemijos, fizikos, matematikos, informatikos tarptautinių arba šalies olimpiadų III vietos laimėtojai arba arba astronomijos tarptautinės arba šalies moksleivių olimpiados III vietos laimėtojai
Stojantiesiems į Matematikos ir informatikos fakulteto studijų programas ir Kauno humanitarinio fakulteto verslo informatikos studijų programą, jeigu jie yra chemijos, fizikos, matematikos, informatikos tarptautinių arba šalies olimpiadų III vietos laimėtojai.
Stojantiesiems į Chemijos fakulteto studijų programas, jeigu jie yra chemijos, fizikos, matematikos, informatikos, biologijos tarptautinių arba šalies olimpiadų I vietos laimėtojai.
Stojantiesiems į Chemijos fakulteto studijų programas, jeigu jie yra chemijos, fizikos, matematikos, informatikos, biologijos tarptautinių arba šalies olimpiadų II vietos laimėtojai.
Stojantiesiems į Chemijos fakulteto studijų programas, jeigu jie yra chemijos, fizikos, matematikos, informatikos, biologijos tarptautinių arba šalies olimpiadų III vietos laimėtojai.
užsienio lietuvių mokyklų, kurių sąrašas pateikiamas Lietuvos Respublikos švietimo ir mokslo ministro 2012 m. kovo 28 d. įsakymo Nr. V-551 (Žin., 2012, Nr. 41-2002) 3 priede, absolventams – dar 2 papildomi balai
VU