Dvyliktokams 1 ir 7, o dešimtokams - 1 ir 26. :)
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2015-03-19 15:58:14 | Nuoroda

 Sveiki, dešimtokai ir abiturientai!

Pavasarinė saulė vis dažniau vilioja toliau nuo mokslų?
Lietuvių kalbėjimo įskaita jau nebe už kalnų?
Dar nepradėjai ruoštis?
O gal nusipirkai kalbą, neatitinkančią reikalavimų?
Jei taip, turiu Tau puikų pasiūlymą!

Esu lietuvių filologijos baigiamojo kurso studentė. Šiemet jau ketvirtus metus iš eilės rašiau draugams kalbas, tad jei ir Tu esi pasirinkęs kažkurią iš šių potemių, lauksiu žinutės:

dešimtokams: 1 (Kaip keičiasi jauno žmogaus kalba, kai jis stengiasi pritapti prie bendraamžių? Savo įžvalgas pagrįskite pateikdami konkrečių pavyzdžių) ir 26 (Patarlėse išsakomi svarbūs gyvenimo principai ir taisyklės. Patvirtinkite arba paneikite šią mintį remdamiesi lietuvių tautosakos pavyzdžiais);
dvyliktokams – 1 (Dėl didėjančio gyventojų mobilumo, informacinių priemonių poveikio ir kitų priežasčių lietuvių kalbos tarmės palaipsniui artėja prie bendrinės kalbos. Ar verta stengtis užtikrinant tarmių išlikimą? Argumentuotai išsakykite savo požiūrį) ir 7 (Ar vaikystėje / paauglystėje susiformavęs įprotis rašyti trumpąsias mobiliojo telefono žinutes be skyrybos ženklų, be didžiųjų raidžių, be diakritinių ženklų, vartojant netaisyklingas arba mažai žinomas santrumpas gali pakenkti jaunosios kartos rašymo įgūdžiams? Argumentuotai išsakykite savo požiūrį).

Darbai rašyti atsakingai, esu savo srities žinovė, todėl žinau, kaip tai padaryti kokybiškai. Kalbų apimtis – apie 2 A4 formato lapai, tad trukmės tikrai pakaks. Pridedu ir išplėstinį planą bei šaltinių sąrašą. Kadangi manau, jog svarbiausia yra žmogiškumas, o ne siekis kuo daugiau uždirbti, kalbų antrąkart į tą pačią mokyklą nesiunčiu. Juk norisi ne tik pačiai pasipelnyti, bet ir palengvinti Jūsų kasdienybę. Dėl kainos susitarsime.

Mano tel. nr. 862971881;
el. paštas - .

Maloniai lauksiu Jūsų laiškučių ar skambučių. Iki malonaus! : )

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą