Stockholm School of Economics in Riga
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-06-30 08:48:27 | Nuoroda
Justt rašė:
666666 rašė:
Justt rašė:

as tai matematikoje susimoviau siektiek nes kai sprendziau galvojau viskas nuo lengviausiu iki sunkiausiu uzdaviniu bus.. ir praleidau nemazai laiko prie sunkiu reiskiniu tvarkymu.. o paskui naujoje temoje vel lengvi uzdaviniai buvo tai nepadariau dalies labai lengvu uzdaviniu.. ir rasini kazkaip keistai sekesi rasyt.. neatejo geros mintys ;D

 O ka rasei jei nepaslaptis?As supratau kad ten reikejo (ne)pritart minciai ar bus tokia pat sparti pazanga per artimiausia desimtmeti arne?

 Nu as ten parasiau is dvieju pastraipu.. viena kad tipo pagal tendencijas viskas super bus.. ten kils ekonomika ir lygis gyvenimo.. o antroje kad visdelto ir nemazai trukumu yra tuose pasikeitimuose.. ir paskui apibendrinau.. nzn ar gerai ;D

As tai vienoj pastraipoj ant Lietuvos uzstumiau.Parasiau kad Vokieciai atsisako atominiu elektriniu,tuo tarpu lietuva bando statytis.Esme kad truksta zmonem supratimo ir nevisi kreipia demesi i tokias nelaimes kaip Fuhusimoj,o galvoja tik apie ekononomine nauda.Gal ir niftiemu nes didzioji dauguma tai viestiek atkreipe demesi ;D.Zodziu nebuvo laiko apgalvot,ka konkreciai rasyt tai taip ir gavos,vos ne rasai kad rasyt.

Žinutė parašyta: 2011-06-30 21:00:16 | Nuoroda

Jooo.. man tas pats.. tas laiko trukumas trukdo galvot.. kai skaiciuot reikia tai nieko bet rasini rasant tai tas spaudimas del laiko baisia itaka daro :P

  • Lietuvių kalba (valstybinė) / VBE 39
  • Matematika / VBE 100
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 76
Žinutė parašyta: 2011-07-05 16:04:49 | Nuoroda

Kaip sekesi interviu? Kokius klausimus uzdave? ;) Gal pamenat kas eme is jusu interviu?

Žinutė parašyta: 2011-07-05 23:47:32 | Nuoroda
Nikutis rašė:

Kaip sekesi interviu? Kokius klausimus uzdave? ;) Gal pamenat kas eme is jusu interviu?

 Ramonas berods ;D kazkoks toks vardas..
Siaip yvairus klaisimai gana buvo.. tikejausi kazko labiau sukto.. gaudancio.. visokiu: Kuo geresnis uz kitus esi? kodel turetume butent tave pasirinkt? ir pan.. o is esmes labai smagus pokalbis.. Tik 35min snekejau kuomet kiti sake iki 20 kalbejo tai keista kazkaip ;DD

  • Lietuvių kalba (valstybinė) / VBE 39
  • Matematika / VBE 100
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 76
Žinutė parašyta: 2011-10-28 15:19:01 | Nuoroda

Naujas musu tinklalapis: www.sseriga.edu - daugiau naudingos informacijos apie stojimus, mokslo procesa, ivykius ir galimybe dalyvauti seseliu projekte ;) Gaukite svieziausia informacija sekdami Stockholm School of Economics in Riga feisbuke

Žinutė parašyta: 2011-12-11 13:09:46 | Nuoroda

Registracija i atrankos testus jau prasidejo! Visa reikalinga bei naudinga informacija rasite cia: www.sseriga.edu/en/education/bachelor/admission/process.html Registracija, testai ir taip toliau nieko nekainuoja, bet pabandyti tikrai verta ;)

Jei yra kokiu klausimu - palikite cia ir atsakysime per kelias dienas
 

Žinutė parašyta: 2012-01-11 19:58:35 | Nuoroda

“Išlaisvink savo potencialą – atėjo Tavo eilė laimėti” – taip dalyvius sveikina 15-asis Investavimo žaidimas. Didžiausias ir seniausiai rengiamas Baltijos šalyse internetinės vertybinių popierių biržos simuliacijos žaidimas prasideda kovo 19 dieną ir žada ne tik galimybę atrasti bei tobulinti savo investavimo įgūdžius, bet ir laimėti puikius prizus!

Investavimo žaidimas yra rengiamas Stokholmo Aukštosios Ekonomikos mokyklos Rygoje Investicinio fondo, bendradarbiaujant su Rietumu Banka. Pagrindinis tikslas - ugdyti jaunimo domėjimąsi ekonomika ir finansais bei suteikti jiems galimybę pasitikrinti savo žinias, nerizikuojant tikroje rinkoje.

Žaidimas susideda iš dviejų dalių. Kiekvienam užsiregistravusiam bus suteikti 3 akcijų paketai , kurių kiekvieno vertė yra 10 milijonų eurų. Dalyviams bus leidžiama ne tik prekiauti vertybiniais popieriais, bet ir biržoje prekiaujamais fondais ir išvestinėmis finansinėmis priemonėmis, egzistuojančiomis daugiau nei 15-oje vertybinių popierių biržų. Į antrąjį turą pateks tik 500 geriausiai pasirodžiusių žaidėjų, kurie galės varžytis dėl pagrindinio prizo.

Organizatoriai norėtų pakviesti universitetų ir aukštųjų mokyklų studentus prisijungti prie komandinio darbo žaidimo “49ers’ Challenge”, kurio taisyklės yra identiškos Investiciniam žaidimui . Komandos, turinčios po 5 narius, varžysis dėl savo atstovaujamų organizacijų vardo ir garbės bei pagrindinio prizo – gryno aukso monetos.

Dalyvavimas tiek Investiciniame, tiek komandinio darbo žaidime “49ers’ Challenge” yra visiškai nemokamas. Aukščiausius rezultatus su pradiniais akcijų paketais pasiekę dalyviai pirmame bei antrame turuose bus apdovanoti ne tik žiniomis bei garbe, bet ir piniginiais prizais, kurių bendra vertė yra 2500 eurų. Savaitės nugalėtojai bus apdovanoti knygomis apie finansus, kurias dovanoja didžiausia biržų operatorė pasaulyje NASDAQ OMX.

Registruotis ir rasti detalesnę informaciją galite puslapyje www.invest-game.com
 

Žinutė parašyta: 2012-03-07 00:08:34 | Nuoroda

www.youtube.com/watch?v=s64VZ-qsiYk naujas SSE Riga prezentacinis video!

Žinutė parašyta: 2012-11-07 10:11:49 | Nuoroda

www.youtube.com/watch?v=8hET7Ib5ULA&feature=plcp viena is daugelio musu "guest lectures" :)

Žinutė parašyta: 2013-01-08 04:46:14 | Nuoroda

 Ar stos kas nors šiais metais čia? :) Ir gal yra važiuojančių į Open doors day?? ;)

Žinutė parašyta: 2013-02-27 17:33:13 | Nuoroda
GretaN rašė:

 Ar stos kas nors šiais metais čia? :) Ir gal yra važiuojančių į Open doors day?? ;)

 nejaugi niekas?? :D

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą