SU Fizika is siaip apie SU
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-05-07 18:12:32 | Nuoroda
Sveiki, noreciau isgirsti atsiliepimus is studijuojanciu Fizika SU . Neblogai butu ir siaip kad kas papasakotu apie mokymasi siame universitete. Ar sunku mokytis?
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-05-22 16:04:46 | Nuoroda
Na, kiek girdejau ten priima belenka, nes visiskai nera stojanciu. Tarkim tokius, kurie ciut mokyklini egzamina islaiko fizikos/matematikos ir etc. Sake, kad ir kokie buki butu studentai, vistiek baigia, nes bijo juos ismetyti, kad neuzdarytu specialybes, visgi - finansavimas.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-05-22 20:21:00 | Nuoroda
Kiek draugu mokosi SU tai visi skundziasi, kad labai daug reikia rasyti referatu/ivairiu rasto darbu/kursiniu. Tai gerai ar blogai, spresti kiekvienam pagal poreikius/tikslus.
Žinutė parašyta: 2008-06-05 11:02:39 | Nuoroda
SU pati mokaus tai viskas ten gerai ..yra visokiu destytoju..o kad daug referatu rasyt reikia tai cia visur tas pats..jei norit mokytis tai pabaigsit visur..
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-05 12:38:45 | Nuoroda
Mano draugas studijuoja SU, tai jisman pasakė, kad NIEKADA nestočiau į ŠU, geriau jau į kokią kolegiją, nei ten. turiu keletą pažįstamų, kurie ten studijuoja, tai vis skundžiasi dėstytojų nežmoniškumu ir t.t. . Taigi, jei galit nestot-nestokit.
Žinutė parašyta: 2008-06-05 16:32:58 | Nuoroda
su destytojais viskas oki ..nu yra ten keletas tokiu kirviu .bet jei nori gali graziai susitarti ir atsiskaitysi normaliai ir laiku.. o cia propagandos neskleisk..pats nesimokai tai ir nieko nezinai..jei tavo draugas nori kad viskas butu padeta ant lekstutes tai niekur to nesulauks
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-05 17:33:56 | Nuoroda
Deja, mieloji, pirma aš esu JI,o antra turiu 4 žmones, kurie studijuoja ŠU. Taigi, visi patarė, kad nestočiau ten, jau geriau kolegija, nei ŠU. Tikrai dauguma dėstytojų tokių, kurie žiuri į studentą kaip į nieką, absoliučiai nesiskaito, tad ir atmosfera ne kokia. Ir, beje, juk čia leidžiama laisvai reikšti nuomones. O tuo labiau, kad ji ne mano, o ten studijuojančių žmonių.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-05 18:39:01 | Nuoroda
viskas gerai tam SU , ka cia pjauni draugas jau 4 kurse, o kiek mokes , vis sako " mokaus menkiausiomis pastangomis"
Žinutė parašyta: 2008-06-06 11:05:27 | Nuoroda
to rehab: ka galima suprasti is tavo niko ar tu ji ar jis nu bet koks skirtumas pati ir galiu pasakyt kad zianu zmoniu kurie fizika kaip tik SU baige jau siais metais ir viskas geraij joms buvo..o ka tavo draugai sneka tai matos pati savo nuomones neturi..as ir kai stojau girdejau visokiu nuomoniu apie SU bet kai istojau nesigailiu visai o beje kur tu manai pabaigsi taip jau lengvai.ogi niekur..visur destytojai savo dalyka spaudzia ir reikalauja kad mokytumeisi tai va nesmeizt SU jei nieko tiksliai nezinai
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-06 13:52:17 | Nuoroda
Tai tu džiaukis, kad tau pasisekė ir atrodo, kad viskas yra gerai. Bet tu tik pirmam kurse, taip, kad dar nespėjai patirti visų malonumų.Aš turiu pakankamai daug artimų žmonių, kurie ten studijuoja/studijavo ir pakankamai pasakojimų girdėjau tiek apie dėstytojus, tiek apie požiūrį į studentus. Taip, kad nesakyk, jog nežinau, jei net tu net nežinai, kiek aš žinau.Pakankamai domėjausi tuo universitetu prieš galvojant, kur duoti prašymus. Deja, iš tavęs pirmos girdžiu gerą žodį. O mokslo aš niekada gyvenime nebijojau, visad mokiausi, o ir pabaigt lengvai nenoriu-noriu išmokt, tad nebijok, nepražūsiu. O, beje, čia visi gali reikšti savo nuomonę, taip, kad neužsipuldinėk kitų.
Žinutė parašyta: 2008-06-07 11:24:24 | Nuoroda
niekas nieko neuzsipuole...galvoji as nieko nepazistu is kitu kursiu kurie ir siais metais ir jau baigia.. tai as jau beveik zinau visus destytojus kurie man destys..ir tik laukiu kada jie prades..o ka kiti sako tai nieko nereiskia dar..ne spaciai viena destytoja tik sake koks jis blogas ir panasiai o kai pradejo destyt tai nuomone nepasitvirtino.nors nelabai asmeniskai man isdeste teorija bet leidzia eit papildomai ir aiskintis..o jei kolio neparasai tai ne vienakart leidzia perrasyt kol teig gausi..
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-07 17:43:49 | Nuoroda
kadangi esu abituriente tai domiuosi visais univerais, o apie su girdejau labai ivairiu nuomoniu.mums mokykloje tai mokytojai sako, tik nestokit i su, taciau viena mano drauge yra treciakurse ekonomikos studente siame univere ir yra labai patenkita. kas del destytoju tai ju visur ir visokiu buna. pati si universiteta rinksiuos kaip atsargini varianta.
Žinutė parašyta: 2008-06-09 10:55:13 | Nuoroda
nesuprantu ko tiems mokytojams SU nepatinka..prisiklauso nesamoniu ir tiek.nu ir kad skandalai aplink skalndo..tai nereiskia kad del to mokslas kencia..na gal dabar bus viskas kitaip juk rektorius tai kitas jau daugiau nei puse metu... o kas nori mokytis ismoksta ir baigia .ir viskas cia yra Ok.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-09 11:42:20 | Nuoroda
Cia man patiko: yra SU keli kirviai. O jus pvz nesusivoket, kad mokykloje galejot biski labiau pasistengt ir kad ir istoje i ta pati SU nebutumet ten jokiu kirviu mate? Cia zinokit ne destytojai kirviai, o jus tinginiukai siokie tokie matyt esat. O SU tai jo galiu pasakyt visiskas sudas, bet ne del to, kad kaip jus sakot destytojai kirviai ar ten sunku mokytis. Del to, kad jis nera labai populiarus universitetas ir realiai, jeigu jus noresite eiti magistrantura kokiam nors kitam universitete pabaige SU, tai jus turesit labai mazas galimybes i kitus univerus istoti. Mokslo kokybe SU yra vienas prasciausiu Lietuvoj (galima spresti is to, kas ten stoja). Taigi, kas mokykloje nepatingejo daryti namu darbus ir ruostis kontroliniams, patariu tikrai nerasyti SU. Geriau pagalvoti tada apie VGTU arba VU. No offence, jeigu ka nors izeidziau.
Žinutė parašyta: 2008-06-13 05:30:34 | Nuoroda
Man tai keista kai zmones stengiasi stot ten kur praktiskai nereik mokytis,o po studiju verkia,kad niekas i darba nepriima. Pagalvokit realiai kokios perspektyvos baigus SU? Istot i magistratura rimtesniam unike mazai sansu,gaut padoru darba dar sunkiau. Anais metais pamenu netgi kazkoks itakinags politikas pasijuoke is SU.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-22 01:07:51 | Nuoroda
hmmmm nu rasysiu atsargini varianta SU manyciau
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-22 17:13:44 | Nuoroda
Jetus, į VU fiziką ar taikomąją nereik šimtų... Jei prasčiau su mokslais, tai dar yra KTU taikomoji ar kokią inžineriją VGTU galima rašyt. Kodėl būtent ŠU?
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-22 17:40:55 | Nuoroda
Visuose univieruose tas pats... galvojat VU, KTU, ar VGTU nera kirviu? Cia varot ant SU tipo darbo nerasi ir pns... Dede baige SU univiera, geras specialistas ir visoj Lietuvoj dirba + gera alga.. Taip, kad ne nuo diplomo daug kas priklauso, o nuo pacio zmogaus.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-06-22 17:54:28 | Nuoroda
jo danzel
Žinutė parašyta: 2008-06-23 11:48:24 | Nuoroda
ŠU gali rimčiau mokyti tik tiksliuosius mokslus, bet ir tai klausimas Realiai ŠU savo mokslo kokybe nevertas universiteto vardo ir turėtų būt išbrauktas iš universitetų sąrašo .
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą