Darbas. Darbas namuose.Darbas internete. Papildomas darbas.
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-21 17:21:35 | Nuoroda
Sveiki! Šiame forume aš naujokė, tad atleiskit, jei kas ne taip. Noriu pakalbėti apie naują užsiėmimą Lietuvoj, apie e-marketingą. Šiuo metu lietuviškame internete pilna straipsnių, skelbimų ir pasiūlymų kaip užsidirbti, spaudant įvairias nuorodas, atidarinėti tinklapius, kurti įvairius adult banerius ir dar daug visokių žaidimėlių, ne visada nekaltų, kurie, mano giliu įsitikinimu, yra beprasmis laiko švaistymas. Bet daugeliui mūsų tautinio interneto vartotojų tai atrodo vienintelis įmanomas pinigų uždirbimo būdas virtualioje erdvėje. Kai mano vyras pradėjo šį verslą, buvau labai skeptiška. Galvojau ir sakiau, kad tai tuščias laiko ir pinigų švaistymas. Bet kai mano vyras pradėjo girtis, kad jam pradėjo grįžti pinigai, ir aš susidomėjau. Nepasakosiu savo gyvenimo istorijos, parašysiu tik tiek, kad mano vyras atidarė savo verslą, kuris dėl įvairių priežasčių (ir ekonominė situacija visoj Europoj, ir pradinio kapitalo stygius) nėra sėkmingas, o man taip jau susiklostė, kad sėdėjau namie ir tik prižiūrėjau vaikus, ir tas mano neveiklumas tiesiog varė iš proto, pradėjau depresuoti. Tad šis internetinis darbas, kai jis pradėjo nešti savo vaisius, tapo tikru išsigelbėjimu- mūsų biudžeto skylės išnyko, o aš susiradau savo nišą. Pradžioje padėjau dėlioti skelbimus, vėliau nejučiomis įsitraukiau į šį darbą vis labiau ir labiau, o paskui pagalvojau- o kodėl ne Lietuvoj, ir štai aš čia, šiame forume. Nerašysiu apie patį darbą, apie jį galite pasiskaityti tinklapyje www.vorstaltd01.web.officelive.com. Taip, Lietuvoje tai nauja darbo sritis. Tačiau milijonai ir milijonai žmonių visame pasaulyje jau seniai dirba šį darbą, ir tikiu, kad visai netolimoje ateityje šis užsiėmimas taps natūralus ir mūsų gimtinėje. Nes tai- ateitis! O privalumų begalės, tai ir financinė laisvė, ir galimybė tvarkytis savo laiką ir gyvenimą nepriklausomai nuo kitų, ir... dar daug daug. Ir tai naudinga visoms amžiaus grupėms, nereikia kažkokio ypatingo ar specialaus išsilavinimo, tai gali būti ir papildomas darbas, ir pagrindinis, ir nereikalauja didelių investicijų, ir... Labai norėčiau sužinoti Jūsų nuomonę apie tai!
Žinutė parašyta: 2008-07-21 17:24:34 | Nuoroda
kazkokia chuinia
Žinutė parašyta: 2008-07-21 17:55:43 | Nuoroda
Žinot, jau geriau ir toliau paprastą darbą dirbsiu arba nedirbsiu ir keliausiu į kaimą. O dabar eiti, lįsti velniai žino kur remiantis tinklapiais, kurie pagaminti su FrontPage ir pagaminti nelabai kaip, nėra jokių garantijų ir įvertinimų kitų Lietuvos/tarptautinių kompanijų ar organizacijų. Kitaip sakant, skamba vaikų lygio, kitaip kompanija save reprezentuotų daug geriau.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-21 19:55:41 | Nuoroda
O viešpatie. Gaila tokių žmonių, kurie geresnio darbo susirast negali.
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-21 19:57:16 | Nuoroda
Man viskas taip nerimta, apgaulė visiška. Geriau susirasti kažką, negu šitaip...
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2008-07-21 20:14:08 | Nuoroda
Vienintelis darbas internete, leidžia man užsidirbti pinigų yra pokeris. Gal aš per daug konsrevatyvus, bet net nesidomiu tokias pasiūlymais, mygtukų spaudymais ir kitais panašiais būdais iš niekur žarstančius $
Žinutė parašyta: 2008-07-21 22:49:11 | Nuoroda
Jeigu tai yra puikus darbas, lengvai įkuriamas ir išrutuliojamas verslas, tai kodėl šio "verslo" atstovai taip plačiai skleidžia info apie darbo sąlygas, kurdami vis labiau konkurencingą terpę? Dvi versijos: šis "verslas" nėra savarankiškas, o priklauso nuo klientų/partnerių kiekio (a la kosmetikos platinimas); "verslininkai" atrado nuostabų būdą apmulkinti protus ir išsivilioti lengvus pinigus.
Žinutė parašyta: 2014-10-03 15:05:16 | Nuoroda

 geri papildomi pinigai studijoms ir ne tik

 

Sveiki, Mano vardas Marius. Siūlau prisijungti prie kompanijos, su kuria dirbant galite susikurti gerą ateitį, tam skirdami tik truputėlio laiko kas dieną nuo5 iki 30 min. Beveik prieš metus atsidariusi kompanija Libertagia siūlo 3 SKIRTINGUS būdus UŽDIRBTI: 1. Atlikti dienos užduotis ir už tai uždirbti KASDIEN , kitaip sakant spaudinėti nuorodas į reklamas. 2. Pardavinėti kompanijos produktus ir taip UŽDIRBTI. 3.KURTI KOMANDĄ ir už tai gauti PAPILDOMAS PAJAMAS. Komandos kūrimas pats pelningiausias, nes veikia piramidės principu. KODĖL VERTA PRADĖTI SU LIBERTAGIA kompanija? 1.LIETUVOJE dirba kol kas tik 5000 lietuvių, turi dideles perspektyvas plėstis. 2.Turi puikius produktus, kurių niekas kitas lietuvoje NETURI. 3.Siūlo puikų UŽDARBIO PLANĄ. 4.Nereikalauja INVESTICIJŲ. Daugiau apie kompaniją šiame video: www.youtube.com/watch?v=-C6CCmD9lgA&feature=youtu.be REGISTRUOTIS GALI TIK NUO 18 METŲ. REGISTRACIJOS NUORODA: libertagia.com/marioska30 Norint sužinoti daugiau parašykit man ir aš mielai Jums padėsiu ir paaiškinsiu kaip čia viskas veikia.
privačiai: El.p : Skype: marbrama www.facebook.com/groups/469061489882320/ Patikimas legalus pelningas darbas namuose be investicijų
 

 

Žinutė parašyta: 2014-11-24 15:15:09 | Nuoroda

Sveiki,
siūlau patikrintus papildomus uždarbius šiose svetainėse.
Pinigai ne kosminiai, bet tikrai išmokami. O su laiku viskas auga.
Visos svetainės be pradinio įnašo. Išskyrus 2 paskutines nuorodas, tačiau ten ir pinigai uždirbami kur kas greičiau, bei galimybė pradėti savo verslą.
Tad kiekvienam pagal poreikius.

Drąsiai junkitės!
Reikia pagalbos kreipkitės - padėsiu.


buxvertise.com/?ref=vladast

www.paidverts.com/ref/vladast

www.neobux.com/?r=vladast

www.clixsense.com/?6890821

digadz.com/vladast (kompanija startuos 10d bėgyje, galima registruotis)

whitepinsplus.com/ (registruojantis kur emailas of friend, irasykite: [email protected])

www.clickadpays.com/index.php?ref=25049 (verslui)

www.myadvertisingpays.com/ref.asp?spon=71067 (verslui)
 

daugiau

dėl verslo: http://verslasnamie.blogspot.com/

 

Žinutė parašyta: 2019-07-24 17:44:10 | Nuoroda

Siekiant turėti savo verslą dažnai tenka pirmiau sukaupti kapitalą. Kitaip sakant - prieš individualų darbą ar verslą rekomenduojama padirbti samdomą darbą, kad įgyti supratimą kaip veikia jūsų niša. Darbo pasiūlymai Vilniuje yra populiarus jaunimo pabaigusio universitetą pasirinkimas, nuo kurio pradėjo ne vienas sėkmingas verslininkas. 

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą