Pakartotinė sesija 2010
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-04-27 16:55:53 | Nuoroda

Norėčiau eksternu laikyti porą egzaminų pakartotinės sesijos metu; brandos egzaminų tvarkos apraše aiškiai sakoma, jog pakartotinei sesijai galima registruotis iki geg. 15d, tam teisę turi nepatenkinamai valst. lietuvių egzaminą pagrindinės sesijos metu išlaikę, gyvenę užsienyje moksleiviai, taip ir eksternai. Tačiau vienoje bazinių mokyklų, į kurią skambinau, pasakė, jog registracija vyko kovą, o pakartotinės sesijos metu egzaminus gali laikyti tik gyvenę užsienyje! Mano rasta informacija apie perlaikymus tačiau yra naujausia, tie nuostatai turėtų galioti ir šiais metais. Tad kaip yra iš tikro, gal kam teko susidurti? ar įmanoma visgi kažkaip "įsispausti" į tą pakartotinę sesiją?

Žinutė parašyta: 2010-04-27 17:42:57 | Nuoroda

 Pasiskambink telefonu  į  NEC ir bus aiškiausiai. O dabar čia klausyti, kad kažkas kažkur kažkada sakė - nėra tikslu. 

  • Biologija / VBE 96
  • Chemija / VBE 78
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 75
Žinutė parašyta: 2010-04-28 19:09:08 | Nuoroda

labas, aš irgi tokią pačią bėdą turiu. iš egzaminų centro puslapio supratau, kad visi eksternai gali registruotis pakartotinėje sesijoje, tai ir nesiregistravau į pagrindinę, nes jos metu man universitete egzaminai. šiandien paaiškėjo, kad pasirodo, blogai supratau, ir nebegaliu nei į pagrindinę registruotis, nei į pakartotinę. dabar jau nežinau ką ir daryt. gal reikėtų kažkaip kooperuotis ir maldaut, kad leistų psisiregistruot... jei jau nesugeba suprantamai pateikt informacijos, tai galėtų padaryti išimtį, negi sunku?

Žinutė parašyta: 2010-05-03 00:21:05 | Nuoroda

Aš irgi manau kad nieko sudėtingo ten nėra,  bet kiek bandžiau kalbėtis, atrodo kad jiem tiesiog neiveikiama užduotis - paspausti mygtuką tam, kad tave įkeltų į duomenų bazę... O kur tu skambinai kai pasakė kad negalima - į patį NEC ar kitur? Mano nuomone, jei jau kažką (kad ir užsienyje besimokiusius) registruoja iki geg. 15-tos, teoriškai galimybė "įsipaišyti" į pakartotinę sesiją yra - juo duomenų bazės tai vis tiek duomenis prrima iki tada. Reikia gražiuoju tartis, arba blogiausiu atveju, jei neužsirašei laiku dėl svarbios priežasties (savo ar artimo žmogaus ligos) - pasiimti pažymą iš gydytojo. Tai juk svarbi priežastis, tad turėtų prileisti. Na ryt pamėginsiu  pasiskambinti į NEC, pranešiu kaip sekėsi.

Žinutė parašyta: 2010-05-04 02:55:17 | Nuoroda

aš rašiau ir visoms bazinėms mokykloms, ir pačiam necui - iš visų gavau tą patį atsakymą.

ar yra kokių naujienų?

Žinutė parašyta: 2010-05-05 18:13:43 | Nuoroda

skambinau i NEC. Jie sako jog yra teorine galimybe, jog prileis prie tos sesijos. Reikia rasyti prasyma svietimo ir mokslo ministerijai, jog leistu laikyti pakartotine sesija, taip pat nurodyti priezastis,del kuriu pavelavai registruotis. Taciau ta prasyma reikia atsiusti arba atnesti (ka ir ketinu daryti rytoj) - i pati NEC. Tada, matyt, jie persius tavo duomenis i svietimo min. svarstymui. Neaisku kuo tai baigsis, ar labai jie ten versis ta prasyma patvirtinti, bet bent jau yra galimybe pabandyti, o tai sis tas :)

Žinutė parašyta: 2010-05-09 16:43:09 | Nuoroda

Elicka, parašiau tau privačią žinutę

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą