Teisė Mru
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2012-07-30 23:57:55 | Nuoroda
Thotu rašė:
aviator rašė:
Thotu rašė:
Dreamlover rašė:

Nu net kraupu klausyti kaip cia vaziuoja ant Mykolo. Esu teisininkas ten. VU desto lygiai taip pat,taciau tvarka gal kiek grieztesne ir aisku socialine aplinka sustojus super proto gumbams pasidaro tokia super konkurencinga,kad vercia ir pati spaustis daug smarkiau. Gali mokytis,bet kokiame gerame universitete,taciau jei pats nesistengsi tai nieko ir neturesi. Atsibuskite,ar cia varzybos kad lenktyniautume..? Norite konkurencijos pervertintos aplinkos VU at your service. Nemokanciu pakytis tas varzybinis metodas tikrai ismokys stengtis ;) Taciau,norite laisves ir suteikiamu nesibaigianciu galimybiu MYKOLAS visad jusu laukia.

Man patiko kaip musu rektorius karta pasake: "Vu savo pripazinimo tarptautinese organizacijose sieke 400metu,mes tai padareme per 20" ;)

 Nei čia kraupu nei ką, VU tf matomai per mažai veiklos turi, kad dar turi laiko šnekėti tai, ko nežino :} Elementaru, kad tarp dviejų geriausių įstaigų vyksta tipo kova už būvį. Tegu jie ten sau mokosi, dalinasi vadovėliais, penkis metus nemiega, stipsta iš bado ir šalčio.

 ..o baigę dirba teisinį darbą :D

Konkurencija yra tarp visų geresnių universitetų, jeigu iš jos juokiatės (konkrečiai MRU vs. VU TF), tai ko tada tokias polemikas mėtot ir potekstes kuriat?

Be to, su tuo tarptautiniu pripažinimu ir rektoriaus žodžiais - labai neobjektyvūs pasimėtymai mintim, TF rugsėjo pirmą kiek drąsiau net buvo pasakoma kitų universitetų adresu - ir ne tik rektoriaus. Čia taip pat tos konkurencijos išdava.

Jeigu nori į MRU - eini į MRU, jeigu nori į VU - eini į VU: tavo teisė rinktis, o ir beletristikos nereikia. Tačiau kiek keista, kai žmonės, kurie pirmais numeriais surašo VU TF, vienu ar kitu būdu neįstoja, o po to pradeda sakyt, kad VU TF yra nesąmonė (etc. etc.), o kitas universitetas, į kurį pateko kažkelintu iš eilės numeriu, - pats geriausias. Tai kokio velnio tada pirmu numerių tą TF rašyti? :)

 

 VU net nerašiau ;} Nu matai, mane tai pavyzdžiui nervina, kad VU taip iškeliamas, kai žinau, kokia ten ta situacija.. Ir dar labiau nervina tas, kad iš mru studentu blogo žodžio neišgirsi apie jį, bet jau VU tf kad varo, juokinga klausyti. O mru pabaigę tipo teisinio darbo nedirba, ane? Tik Vu, ane? Vat ko šnekėti, tai nesuprantu. Dabar visiems su darbais blogais, ne vien teisininkams. PO tų penkerių metų vėl viskas pasikeis. Žinau aš pilna žmonių, pabaigusių romerį, sėkmingai dabar dirbančių ir uždirbančių. Tad sakau, nepasakokit čia mums pasakų, kokie jūs matai ypatingi darbą gaunantys ;}

 Dėl šito visiškai sutinku. Pažįstamos sūnus mokėsi MRU ir baigęs gavo pakvietimą dirbti, po 5darbo metų laimėjo konkursą ir dabar yra Vilniaus antikorupcinio skyriaus viršininkas :)))). Tikrai žinau žmonių iš MRU dirbančius sėkmingai:).

Vartotojas neegzistuoja
Žinutė parašyta: 2012-07-31 00:00:05 | Nuoroda
Jail - screw you! rašė:
Carolinee rašė:
grečius rašė:

sveiki. su kokiais balais įstojot į VF? aš su 18,89 neįstojau ir man čia nemenkas šokas.

 Mano ir 18 ir neįstojau, ir tikrai nefaina.

 

Uzsirasyk ir anglu savo rezultata, zmogau kuris "gerai" islaike egzaminus ir dalyvavo visose imanomose konferencijose :D :D

 Ane? Tai gal išmok kalbėti lietuviškai, nes rezultatas parodė, kad nemoki samprotauti ir rašyti ;).

Žinutė parašyta: 2012-07-31 00:19:22 | Nuoroda

 Nesuprantu ka norejai tuo pasakyt, bet lietuviu egzamino galima neiskaityt, ten laimi tie, kas moka shuda malt arba kaip tavo zodziais tai yra "samprotavimas".  Isitikinau dar kart, kad to daryti nemoku. Jeigu nebutu tai privalomas egzaminas buciau netgi jo nelaikes ;) 

  • Istorija / VBE 100
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 16
  • Užsienio kalba (anglų) / VBE 96
  • Užsienio kalba (rusų) / VBE 100
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą