[GERIAUSIOS POTEMES] 12 klases potemes TIK 10lt
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Seniai matytas
Žinutė parašyta: 2012-03-28 11:01:21 | Nuoroda

Sveiki, parduodu 12kl. lietuviu kalbos iskaitos potemes 2012m. Parašytos 12 šriftu wordu, 600 -900 žodžiu, pilnai užtenka 7min kalbejimui. Potemes atitinka visus NEC reikalavimus, jos yra ištirtintos lietuviu kalbos mokytojos. Prieš perkant visada atsiunciu pastraipa iš norimos potemes.
PARDAVUS POTEME UŽSIRAŠAU MOKYKLA IŠ KIROS PIRKOT IR DAUGIAU I TA PACIA MOKYKLA TOS PACIOS POTEMES NEPARDUODU.
KALBA

8. „Kompiuterio išradimas – tai technologinis proveržis, jaukiantis ne tik buiti, bet ir protus. Jis diktuoja savas kalbos taisykles“, – teigia kalbininkas Antanas Smetona. Kaip lietuviu kalba reaguoja i ši technologini proverži?


KULTURA

7. Šiandien kalbama apie jaunystes kulta – visi privalo buti gražus, veržlus, energingi. Ka jus manote apie diskriminacija del amžiaus ir visuomene, neigiancia senatve?

11. Ka manote apie televizijos vaidmeni ugdant visuomene? Palyginkite skirtingu laidu stilistika, informatyvuma, profesionaluma.

12. UNESCO Pasaulio paveldo konvencija apibrežia, kas yra pasaulines reikšmes gamtos ir kulturos paveldas. Ka jus manote apie šios taptautines organizacijos paveldosaugine veikla Lietuvoje, saugomus objektus ir to saugojimo svarba Lietuvai?

14. Šiandien vis dažniau prabylama apie skaitmenine knyga vietoj iprastos. Ka jus manote apie knyga skaitykleje skaitymo kulturos požiuriu? Kokiu permainu žmogui gali atnešti tokie pokyciai?

Tel: +37067101483
El.pastas:

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą