Ką rinkti? Atsižvelgti į Diplomus ar vertę. Vu - Vgtu. Patarkite.
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2012-05-14 21:10:19 | Nuoroda

Sveiki, norėčiau Jūsų patarimo. Gal kas studijuojate ar žadate šiemet stoti į VU „Programų sistemas“ arba į  VGTU „Informacinių technologijų paslaugų valdymas". VU gautume Programų sistemų bakalaurą. VGTU gautume Informatikos ir gretutinį verslo bakalaurą. Kiek domėjausi, tai tas verslo bakalauras yra pilnavertis kaip ir baigus Verslo studijas. Na žinoma darbdavys atsižvelgs, kad jis gautas studijuojant kitą studijų kryptį, kurioje įterpta verslo. Taigi, ką manote? Ką geriau rinktis? Gal kas nors iš Jūsų žada čia stoti?

Žinutė parašyta: 2012-05-15 22:15:42 | Nuoroda

aš rinkčiausi VU.

Žinutė parašyta: 2012-05-16 20:28:35 | Nuoroda
Prietema rašė:

aš rinkčiausi VU.

 Argumentai?;D

Žinutė parašyta: 2012-05-17 00:20:53 | Nuoroda

 Man įdomiau būtų tavo paties argumentacija ar tiesiog pagrindimas į temos pavadinime "Atsižvelgti į Diplomus ar vertę" dalį. Ką turi galvoje, nes toks jausmas, kad prisiklausei įvairių gandų, kurių negali patvirtinti joks tyrimas, nes jo nėra ir padarei prielaidą, reikalaujančią argumentų.

Žinutė parašyta: 2012-05-17 14:59:09 | Nuoroda

Vu programu sistemas yra tikrai nelengva baigti. Kiek girdejau , daug procentu iskrenta :). Jei nebijai kruvio, esi gabus , patariu vu. Jeigu galvoji nepatemsi - nerizikuok .

  • Fizika / VBE 82
  • Lietuvių kalba (gimtoji) / VBE 7
  • Matematika / VBE 90
Žinutė parašyta: 2012-05-17 16:18:47 | Nuoroda
Mantukas. rašė:

 Man įdomiau būtų tavo paties argumentacija ar tiesiog pagrindimas į temos pavadinime "Atsižvelgti į Diplomus ar vertę" dalį. Ką turi galvoje, nes toks jausmas, kad prisiklausei įvairių gandų, kurių negali patvirtinti joks tyrimas, nes jo nėra ir padarei prielaidą, reikalaujančią argumentų.

 Na aš taip išsireikščiau. Bet iš karto sakau, kad tai tik mano nuomonė, galbūt smarkiai klystu. Taigi.. VU Programų Sistemos kiek skaičiau ir girdėjau iš ten studijuojančių  yra pati rimčiausia iš IT sferos. Mokantis nuo rugsėjo pastoviai nėra ypatingai sunku, žinoma jeigu pasiliksi viską sesijai, tai bus sunku. (Čia tokią nuomonę susidariau paklausinėjęs ten studijuojančių. Įvairiais klausimais apipyliau 4 Studentus. 1 pirmakursį ir 3 antrakursius. Norėčiau paminėti ir tai, kad Programų sistemas baigęs gali įsidarbinti kiek daugiau sričių, nei IT. Pvz: analitiku man rodos baigęs IT neįsidarbinsi. Žinoma, nesakau, kad baigęs studijas iškarto dirbti gali analitiku ar programų vadovu. Viskas ateis su patirtimi.
VGTU ITPV. Studijuodamas šią studijų programą tu gauni truputi ir verslo žinių. Aš manau, kad reikėtų  koncentruotis ties viena specialybę. Nemanau, kad Darbdavys labai vertins gerai Verslo diplomą, nes jis gautas gretutinių studijų metu. Geriau būti vienos srities specialistu, nei mokėti truputi to ir truputi ano..                                                                                                                                Kita vertus... Tokia studijų kryptis yra įdomesnė. Kadangi nereiks visą laiką sedėti prie PC.  Ir galbūt įgyti galima naudingų žinių iš Verslo sferos.


Apibendrindamas norėčiau pasakyti, kad VGTU ITPV man atrodo  įdomesnė specialyė. Tačiau bijau, kad ji nėra labai perspektyvi, nes girebsi to ir ano ir šnipštas gausis.

Tai tik mano nuomonė.. Galbūt nieko protingo nepasakiau. Atsiprašau už gramatines klaidas ir padriką tekstą.

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą