Mokymo programos
Inžinerinė ekonomika ir vadyba
Valstybinis kodas: 621N20012
Kodas pagal ISCED: 51234
Lygmuo ir/ar tipas:
Aukštojo mokslo universitetinės studijos
Socialinių mokslų studijų sritis
Pakopa: Magistratūra
Baigimo sertifikatas: Magistro diplomas
Studijų forma/trukmė
Dieninė: 2 m.
Vakarinė: 2 m.

Anotacija arba apibūdinimas

Plečiamoji studijų programa skirta rengti vadybos ir verslo administravimo magistrus, gebančius vykdyti mokslinius tyrimus vadybos, verslo administravimo bei ekonomikos srityse, pritaikant bazines inžinerines ir technologines žinias, taip pat dirbti vadovaujantį, administracinį, analitinį ir kitokio pobūdžio darbą gamybos ir paslaugų verslo sektoriuose, rengti ir įgyvendinti verslo projektus, diegti pažangias technologijas, aktyvinti inovacijų kūrimą, diegti informacines sistemas.
Stojantysis turi vykdyti priėmimo į universitetą konkursines sąlygas.
Būsimieji vadybos ir verslo administravimo magistrai studijuoja plečiamojo lygio dalykus: vadybos teoriją, mokslinių tyrimų pagrindus, inžinerinę ekonomiką, organizacijų teoriją, strateginį valdymą, finansų apskaitą ir auditą, komercinę ir darbo teisę, marketingo strategiją, finansų sistemas, be to, pasirenka keturis iš penkiolikos programos gilinamojo pobūdžio taikomųjų dalykų.
Studijų programoje numatytos 5 specializacijos: gamybos vadyba, verslo projektai ir programos, elektroninio verslo vadyba, verslo aplinkos valdymas, inovacijų vadyba.
Praktinės studijos nenumatytos.
Studijų programa baigiama baigiamuoju magistro darbu. Baigusiajam suteikiamas vadybos ir verslo administravimo magistro kvalifikacinis laipsnis.
Baigus inžinerinės ekonomikos ir vadybos magistrantūros studijų programą, studijas galima tęsti socialinių mokslų krypties doktorantūros studijų programose.
Inžinerinės ekonomikos ir vadybos studijų programa skirta asmenims, turintiems technologijos mokslų studijų srities bakalauro kvalifikacinį laipsnį ir siekiantiems tapti vadybos ir verslo administravimo magistrais.
Pasidalink Facebook'e

Kvalifikacijos aprašas

Aprašas rengiamas
Įstaigos, ruošiančios pagal šią mokymo programą
Pavadinimas Miestas/Savivaldybė Adresas
Vilniaus Gedimino technikos universitetas Vilnius Saulėtekio al. 11
Komentarai

Komentuoti gali tik registruoti Studijos.lt vartotojai

Aš jau esu ePasas.lt vartotojas  Tapti ePasas.lt vartotoju