Mokymo programos
Tarptautinis verslas
Valstybinis kodas: 621N12002
Kodas pagal ISCED: 51234
Lygmuo ir/ar tipas:
Aukštojo mokslo universitetinės studijos
Socialinių mokslų studijų sritis
Baigimo sertifikatas: Magistro diplomas

Anotacija arba apibūdinimas

Gilinamoji magistrantūros studijų programa skirta parengti kultūros verslininkus, naudojančius ir pritaikančius įvairią kultūrinę medžiagą (meną, etno bei industrinį folklorą ir pan.) verslo reikmėms
Stojantysis turi vykdyti priėmimo į universitetą konkursines sąlygas.
Populiariosios kultūros verslo vadybos studentai studijuoja gilinamojo lygio dalykus: kūrybinę reklamą, priemones, atvejus ir sėkmės istorijas, populiariosios kultūros hiperrealybę: vaizdų gamybą, naujo verslo pradžią, konsiumerizmą kaip pasitenkinimą ir laimę, kūrybinę lyderystę ir bendradarbiavimą bei taikomuosius studijų dalykus: tyrimų metodologiją, verslo ir rinkodaros etiką, daugiamatę statistiką, kūrybines industrijas, finansų teoriją, mikroekonomiką II, Baltijos šalių ekonomiką ir ekonominę politiką.
Praktinės studijos nenumatytos.
Studijų programa baigiama baigiamuoju magistro darbu ir kūrybiniu projektu. Baigusiajam suteikiamas vadybos ir verslo administravimo magistro kvalifikacinis laipsnis.
Baigus populiariosios verslo vadybos studijų programą studijas galima tęsti socialinių mokslų srities doktorantūros studijų programose.
Populiariosios kultūros verslo vadybos studijų programa skirta asmenims, turintiems bakalauro kvalifikacinį laipsnį ir siekiantiems tapti populiariosios kultūros verslo vadybininkais.
Pasidalink Facebook'e

Kvalifikacijos aprašas

Vadybos ir verslo administravimo magistro kvalifikacija reikalinga norint dirbti vadybininko darbą.
Asmuo, įgijęs vadybos ir verslo administravimo magistro kvalifikaciją, turi:
- gebėti taikyti turimas vadybos žinias praktinėje veikloje, analizuoti verslo procesus, valdyti verslo projektus, turėti išugdytą konceptualią ir socialinę verslo valdymo ir vystymo kompetenciją, tirti ekonominę, verslo aplinką Lietuvoje ir užsienyje, analizuoti tyrimo rezultatus, juos apibendrinti, daryti išvadas, jas taikyti praktikoje, planuoti, organizuoti savo ir personalo darbą, atlikti informacijos paiešką, sisteminti, rūšiuoti informaciją, tvarkyti dokumentus pagal raštvedybos reikalavimus;
- žinoti vadybinės veiklos operacijų atlikimo technologijas, veiklos planavimo, organizavimo ir valdymo procesus, verslo kūrimo, vystymo, strategijos formavimo, verslo aplinkos analizės ir verslo procesų monitoringo bei kontrolės ypatumus;
- mokėti priimti efektyvius verslo sprendimus, analitiškai mąstyti, greitai spręsti problemas, numatyti ateities perspektyvas, atsakingai, savarankiškai organizuoti savo ir kitų darbą.
Vadybos ir verslo magistro kvalifikaciją galima įgyti universitetuose, vykdančiuose studijas pagal vadybos studijų programą.
Norintiems siekti vadybos ir verslo administravimo magistro kvalifikacijos reikia turėti bakalauro kvalifikacinį laipsnį.
Neformaliuoju ar savaiminiu būdu išugdyti gebėjimai dirbti vadybininku nėra pripažįstami.
Įgiję vadybos ir verslo administravimo kvalifikaciją asmenys gali dirbti vadybininku verslo įkūrimo, verslo plėtojimo, strategijų kūrimo, verslo aplinkos analizės, verslo procesų stebėjimo ir kontrolės srityse.
Įstaigos, ruošiančios pagal šią mokymo programą
Pavadinimas Miestas/Savivaldybė Adresas
"ISM Vadybos ir ekonomikos universitetas", UAB Vilnius Aušros Vartų g. 7A
Komentarai

Komentuoti gali tik registruoti Studijos.lt vartotojai

Aš jau esu ePasas.lt vartotojas  Tapti ePasas.lt vartotoju