Įstaigos
University College Northern Denmark (UCN)
Institucijos grupė:
Įstaigos tipas:
Juridinis statusas: Užsienio juridinio asmens bei kitos organizacijos filialas
Adresas: Atstovas Lietuvoje: "Kastu International"
Savivaldybė/Miestas: Vilnius
Telefonas: 8 622 65562
El. paštas: [email protected]
WWW: www.kastu.lt

Papildoma informacija

University College Northern Denmark (UCN) – tai profesinio lavinimo institucija, siūlanti profesines akademines programas studentams, norintiems greitai pasiekti karjeros viršūnę.

Išsilavinimas – tai investicija ne tik ateinantiems keliems metams, bet ir visam jūsų gyvenimui. Norėdami jums suteikti geriausią investiciją, UCN siekia atskleisti bei suprasti jūsų potencialą. UCN teikia puikų mokymą, tarptautiniu lygiu pripažintus tyrimus bei aukščiausio lygio pagalbos ir palaikymo servisą, kad studentai per metus galėtų įgyti geriausią išsilavinimą. Jie taipogi didžiulį dėmesį skiria artimų kontaktų su industriniu bei komerciniu sektoriumi vystymui bei išlaikymui.

UCN labiausiai koncentruojasi ties tomis aukštojo mokslo studijų programomis, kurias baigęs, studentas gauna akademinį profesinį laipsnį.
Akademinis Profesinis (AP) laipsnis – tai pagrindinių akademinių studijų laipsnis, kurį pripažįsta Danijos Švietimo Ministerija bei tarptautiniu mastu – Europinė kreditų perkėlimo ir kaupimo sistema (ECTS). Šis dviejų metų studijų kursas yra panašus į pirmuosius du iš 3 metų bakalauro laipsnio metus.
UCN
turi daug partnerių universitetų, kuriuose jūs, baigę 1-1.5 metų papildomas studijas, galite įgyti pilną bakalauro laipsnį.

UCN studentų gyvenimas, greta studijų, turi ir daugybę kitų aspektų, kurie žymiai praturtins jūsų studijų Danijoje patirtį.

Gyvas bei dieną naktį ir vasarą žiemą nenurimstantis Alborgo miestas siūlo itin turtingą bei ilgai atmintyje išliekantį studentišką gyvenimą. Jo gyventojai mėgsta linksmintis bei dalyvauti ne tik kiekvienais metais naujai atsirandančiuose, bet ir tradiciškai kasmet rengiamuose renginiuose.
Alborgas yra Šiaurės Jutlandijos kultūros širdis, tad čia daug galimybių mėgautis organizuojamais koncertais, operomis bei miuziklais.

Daugiau informacijos apie šį Danijos koledžą, jo studentų apgyvendinimą, išlaidas mokantis bei darbo galimybes studijuojant rasite: www.kastu.lt

Pasidalink Facebook'e
Komentarai

Komentuoti gali tik registruoti Studijos.lt vartotojai

Aš jau esu ePasas.lt vartotojas  Tapti ePasas.lt vartotoju