Įstaigos
Copenhagen University College of Engineering (Danija)
Institucijos grupė:
Įstaigos tipas:
Juridinis statusas: Užsienio juridinio asmens bei kitos organizacijos filialas
Adresas: Atstovas Lietuvoje: "Kastu International"
Savivaldybė/Miestas: Vilnius
Telefonas: 8 622 65562
El. paštas: [email protected]
WWW: www.kastu.lt

Papildoma informacija

Copenhagen University College of Engineering

Kopenhagos Inžinerijos Universitetas siūlo informacijos ir bendravimo technologijos, inžinerijos dizaino ir pramonės naujovių, elektronikos bei kompiuterinės inžinerijos bakalauro laipsnio studijas. Bakalauro programa trunka tris su puse metų, įskaitant ir šešių mėnesių praktiką Danijos ar užsienio kompanijoje.

Studijas Kopenhagos Universitete atspindi projektai, kurie yra grindžiami kompanijų, projektinių grupių, sudarytų iš studentų, atvykusių iš daugiau nei 25 šalių indėliu bei pasižadėjimu mokytis savarankiškai. Čia mokosi 2300 studentų, iš kurių 400 yra atvykę iš užsienio ir 250 fakulteto narių.

Pažangus mokslas

Studijos Kopenhagos Universitete turi tarptautinių perspektyvų. Bendradarbiaudamas su daugiau nei šimtu užsienio šalių verslo ir pramonės pasaulio organizacijų, šis universitetas ugdo plataus požiūrio inžinierius, kuriuos kompanijos labai vertina.

Mokymo metodai bei įrankiai pasirenkami tokie, kad sukurtų daug ką apimančią ir aiškią ateities viziją turinčią programą. Studijos programą sudaro darbo komadose užduotys, grupiniai projektiniai darbai, tradiciniai užsiėmimai, ekskursijos ir eksperimentai mokslinėse laboratorijose.

Mokymo metodas

Mokymo metodas yra projektų, susijusių su keliais dalykais organizavimas. Taip pat studentams sudaromos galimybės atlikti šešių mėnesių praktiką Danijos ar užsienio kompanijose. Praktikos metu studentai dalyvauja projektų kūrime ar patys kuria projektus pagal kompanijos nurodytus reikalavimus.

Tokiu būdu sukuriamas pažangus mokymo planas, kurį sudaro lygios teorijos ir praktikos dalys. Programos aktualumas ir dinamiškumas pasiekiamas nuolat sekant pramonės naujoves. Į programą taip pat yra įtrauktas bendravimas su kompanijomis bei pasikeitimas patirtimi.

Tiksli inžinierių kvalifikacija yra būtina konstruktyviam bei visuomeniniam vystymuisi. Taip pat jie be galo domisi moksliniais išradimais ir žengia koja kojon su technologijomis.

Paslaugos

Universitete galėsite naudotis kompiuteriais, bibliotekomis bei pamaldų vietomis. Universitetas siūlo jums šias paslaugas, kad pagerintų ne tik jūsų mokymosi, bet ir studentiško gyvenimo kokybę.

Paskaitos vyksta pačiose moderniausiose auditorijose, aukščiausių technologijų dirbtuvėse bei laboratorijose ir atskirose darbo erdvėse, kuriose yra galingi kompiuteriai bei visa kita reikalinga įranga norint dirbti pavieniui ar grupėse.

IT paslaugos

Daugelyje fakultetų bei visose auditorijose yra bevielis internetas.

Dirbtuvės

Universitete yra pilnai įrengtos dirbtuvės, kuriose jums padės patyrę technologai.

Šiose dirbtuvėse galima apdoroti medžio, metalo, plastiko ir tekstilės medžiagas. Ten rasite mašininio apdorojimo, gamybos ir sidabro kalimo įrangą. Universitete taip pat yra ir elektroninės dirbtuvės, kuriose galite pasinaudoti tokiais prietaisais: trijų ašių skirstytuvu, prezavimo bei tekinimo staklėmis ir CNC.

Daugiau informacijos apie šį Danijos koledžą, jo studentų apgyvendinimą, išlaidas mokantis bei darbo galimybes studijuojant rasite: www.kastu.lt

 

Pasidalink Facebook'e
Komentarai

Komentuoti gali tik registruoti Studijos.lt vartotojai

Aš jau esu ePasas.lt vartotojas  Tapti ePasas.lt vartotoju