Straipsniai
Atgal
Kaip išsirinkti kuprinę studijoms užsienyje? Domini Leather patarimai
2019-08-29

Studijuosite užsienyje? Mes be galo džiaugiamės dėl jūsų. Studijos užsienyje gali būti viena geriausių patirčių bet kuriam studentui. Viskas yra nauja ir įdomu. Jūs patirsite visiškai kitokį gyvenimo būdą, tyrinėsite įdomias vietas ir valgysite skanų maistą! Tai pakeis jūsų gyvenimą amžiams.


Atvykę į didžiausią savo akademinio gyvenimo nuotykį, būtinai pasinaudokite visomis galimybėmis, kurios visada atsivers jūsų link. Šiame straipsnyje mes pateikėme sąrašą dalykų, į kuriuos turite atsižvelgti įsigydami kuprinę savo gyvenimui užsienyje.


Jūsų kelioninė kuprinė turi atitikti oro linijų taisykles

Jums, kaip studentui, greičiausiai teks keliauti ekonominėmis oro linijomis. Veždami kuprinę, atitinkančią oro transporto bendrovių reglamentus, nereikia mokėti papildomai už bagažą, nesvarbu, kur keliaujate, todėl geriausia, jei jūsų kelioninė kuprinė turėtų būti ne per didelė, kad būtų išvengta registruoto bagažo mokesčių. Oro linijų bendrovės dėl nešiojamo krepšio dydžio gali skirtis, todėl būtinai pasitikrinkite dydžius prieš perkant kuprinę. Taip pat atminkite, kad svarbu ir jūsų kuprinės svoris! Daugelyje oro linijų keleivių rankio bagažo svoris turėtų būti iki 7.5 kg. Tad, jeigu jūsų krepšys yra sunkesnis, gali tekti palikti kokius svarbesnius daiktus.


Kuprinės paviršius

Ideali kelioninė kuprinė studentui turėtų būti pagaminta iš kokybiškų medžiagų, kurios yra lengvos, atsparios vandeniui ir atsparios plyšimui. Medžiaga turi greitai išdžiūti, jei užklups smarkus lietus. Jūsų naujoji kuprinė taip pat turėtų būti su paminkštintu juosmeniu, kad patogu būtų nešioti ilgomis dienomis.


Įsigykite kuprinę su nešiojamojo kompiuterio skyriumi

Studentai beveik visada turi nešiotis savo nešiojamąjį kompiuterį universitete. Jei esate studentas, kuris reguliariai naudojasi nešiojamu kompiuteriu, galbūt norėsite jį pasiimti su savimi net keliaudami. Dėl šios priežasties turėtumėte įsigyti kuprinę su papildomu nešiojamojo kompiuterio skyriumi, kuris apsaugos nešiojamąjį kompiuterį nuo dulkių, nešvarumų, dregmės ir net smūgių. Šis skyrius, taip pat turėtų būti lengvai pasiekiamas, kad nereikėtų iškraudynėti visų daiktų.


Nepamirškite išbandyti prieš pirkdami

Mes suprantame, kad planavimas gyventi užsienyje gali priversti pamiršti daugelį svarbių dalykų. Tačiau pasistenkite nepamiršti išbandyti kuprinės prieš leidžiant pinigus. Nėra prasmės ieškoti kuprinės, kuri nėra patogi. Nepatogi kuprinė gali paversti jūsų kelionę košmaru. Taigi, prieš pirkdami, išbandykite ją parduotuvėje. Užpildykite kuprinę kuo daugiau daiktų ir keletą minučių vaikščiokite po parduotuvę, kad pamatytumėte, kaip jaučiatės. Jei perkate internetu, užsisakykite gerokai prieš kelionę, kad galėtumėte ją grąžinti, jei ji nėra jums tinkamiausia. Jei esate dažnai keliaujantis, žinote, kaip svarbu, kad jūsų daiktai būtų pasiekiami ranka. Investuokite į aukštos kokybės kelioninę kuprinę, kuri palengvintų jūsų gyvenimą, kad galėtumėte daugiau dėmesio skirti patirčiai, o mažiau - nepatogumui. Domini Leather internetinėje parduotuvėje yra gausus odinių kuprinių pasirinkimas: https://dominileather.com/lt/parduotuve/kolekcijos/odines-kuprines/ šios kuprinės pilnai patenkins visus jūsų poreikius, o itališka kokybė kalba pati už save. Laikui bėgant šių kuprinių vertė tik didės, nes oda, tarytum vynas, su laiku- tik brangesnis.

 

 

Partnerių turinys.

Foto
Komentarai