Mini ekskavatoriaus nuoma - nuo ko viskas prasidėjo
Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti
Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2017-02-23 09:55:14 | Nuoroda

Sveiki studentai,

noriu pasiūlyti teikiamas paslaugas - mini ekskavatoriaus nuomą, kuri naudinga statybų srityje, atliekant gerbūvio darbus ar pan. Tai universalus grunto kasimo agregatas galintis atlikti ir kitus panašius grunto tvarkymo darbus. Mini ekskavatoriai, iki 2 tonų, dažniausiai kasa iki kelių metro gylio, tad puikiai tinka visų tipų tranšėjoms kasti.

Ekskavatoriaus nuoma, žinoma, suteikiama tik su operatoriumi, darbai vyksta išties sparčiai ir nebrangiai, todėl šiais laikais niekas nebevargsta rankomis, o taupo laiką ir sveikatą. :) Mūsų ekskavatoriaus nuoma vykdoma Vilniuje ir jo apskrityje, mini ekskavatorius pristatomas į reikiamą vietą sutartine kaina, o bazinė valandos kaina nesikeičia nuo darbų rūšies. 

Turėdami itin patyrusį ekskavatorininką, galime teikti kokybiškas paslaugas. 

ekskavatoriaus nuoma vilniuje

 

Žinutė parašyta: 2017-03-22 14:05:19 | Nuoroda

 Norėčiau atkreipti jūsų dėmesį, kad ekonominė krizė yra auganti ir gauti pinigus už savo veiklą yra sunku. Nesupraskite nerimauti. Turiu Societe Generale Beninas kapitalą ir esu prieinama duoti jums pinigų paskolą niekam galės grąžinti su palūkanomis, esant 4% per metus. Mano rimtas mano darbas, kad mano klientai niekada nusivylęs savo pasirodymu. Nedvejokite susisiekti su manimi.

Žinutė parašyta: 2017-04-27 08:03:24 | Nuoroda

Nesu 100% įsitikinęs, bet jie man atrodo yra perpardavynėtojai šios įmonės: http://www.universalusmeistras.lt/bobcat-nuoma-vilniuje/ 

Tad gal eikit tiesiogiai geriau...

Jei norite diskutuoti forume, turite Užsiregistruoti arba Prisijungti Mano temos | Trinti temą | Redaguoti temą