Vartotojo aluote pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-06-25 14:12:05 | Nuoroda
sonia rašė:

karusele, tu matau jau mokaisi ten, tai sakyk, ar ten is tikruju sunku mokytis? ar kruviai dideli, ar daug lieka laisvo laiko? viena pazystama sake, kad laisvo laiko tikrai turedavo daug- mokslais neapkraudavo..o  kaip destytojai?

 Aš irgi studijuoju leidybą, tai galiu atsakyti, jog mokytis nėra sunku, krūviai nedideli ir laisvo laiko tikrai lieka. Aišku, per sesiją jau tenka paprakaituoti, ypač jeigu nori stipendijos O dėstytojų yra visokių - vieni man labai labai patiko, kiti ne itin. Vadybos dėstytojo šypseną prisiminus dar dabar kūnas pagaugais nueina Šiaip dauguma dėstytojų tikrai yra savo dalyko specialistai ir stengiasi mus išmokyti

Žinutė parašyta: 2009-06-29 13:39:43 | Nuoroda

"Absolventas gali dirbti leidybos, reklamos, žiniasklaidos institucijose bei siekti karjeros kitose srityse, kur reikalingos ne tik leidybos žinios ir įgūdžiai, bet ir gebėjimas bendrauti, mokėjimas dirbti komandoje, informacinių technologijų, darbo su projektais išmanymas."
 

Žinutė parašyta: 2009-06-29 22:37:06 | Nuoroda
solnuška rašė:

o kaip sužinot galima, kiek pernai buvo max ir min balas? ir apskritai, ne tik leidybos?

 http://www.lamabpo.lt/2008_priemimas.pdf - va čia gali pasižiūrėti.

Žinutė parašyta: 2009-07-02 11:49:21 | Nuoroda
šypt rašė:

 JO maždaug skelbimas toks : ieškomas kambarys miesto centre, šalia komfako, būtinai su dviem dviaukštėm lovom (kompaktiška ir daugiau žmonių , tada faktiškai mažesni mokesčiai :D )

 Įdomu, kaip jūs ruošiatės sykiu gyventi ir centre, ir šalia komfako