Vartotojo Žakt pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-06-01 23:08:02 | Nuoroda
indrusia rašė:

galetu juk LVA i vln nukelt:D as ir nenoriu i Kauna bet ka jau padarysi, dar yra VK man atrodo veterinarine medicina,ar ne?:D tai bandysiu dar ten. ..

 Na į ten manau neverta, kas iš to, tik sugaištas laikas, nes būsi ne vet. gydytojas, o paprasčiausias felčeris. Taip kad jei jau į veterinariją, tai tik į LVA mano nuomone. :)

Žinutė parašyta: 2009-06-02 21:56:31 | Nuoroda
daktariūkštis rašė:

200 apskritai į medicinos fakultetą ar būtent į medicinos studijas?

Į medicinos studijas VU MF man rodos ar tik ne 180 priima jei neklystu.

Žinutė parašyta: 2009-06-02 22:42:43 | Nuoroda
Symakatumi^^ rašė:

o beje kam nors is jusu patinka metalas arba siaip sunkesne muzika? nes jei kam bendrabuty su manim gyvent reiks tai lengva nebus jei nepatinka;D muzika ir filmai sudaro mano puse gyvenimo, kita puse - gyvunai :)

 Man patinka rokas  - Scorpions, AC/DC. Na nors mes kabariokai ir nebūsim vistiek pasireiškiu. :D

Žinutė parašyta: 2009-06-02 23:24:36 | Nuoroda
Symakatumi^^ rašė:
 

 ;D na tai cia jau senasis rokas : > mano seses vyras buvo nesenai AC/DC konce ;D tai tavo kambariokam irgi nepavydziu ;D nebent jie irgi tokie pasele zmogeliai butu :D tai tu jau sakai apsisprendei ane?xD   LVA? davai nuuu :D

 Deja, neapsisprendžiau ir manau mano sprendimas bus priimtas tuomet, kai reiks jau tuos prašymus paduot. :) Būtų LVA Vilniuje beveik 100procentų žinočiau kur noriu, dabar kita situacija. :)

Žinutė parašyta: 2009-06-03 13:10:17 | Nuoroda

O jūs man pasakykite kaip yra su tom pakartotinėm sesijom. Chemija parašyta, jog birželio 16d.,bet juk chemijos egzamino rezultatai bus paskelbti tik iki birželio 26d. Tai iš kur man žinot man reikia eit perlaikyt chemiją ar ne? Pvz. rezultatų sulaukiu 20d.,kad neišlaikiau (tfu tfu tfu), tai pakartotinė sesija man jau irgi nuplaukusi būna. Nesuprantu aš čia.

Žinutė parašyta: 2009-06-03 13:58:28 | Nuoroda
fragilee rašė:

 birzelio 16 diena vyks chemijos pakartotine sesija valstybinio egzamino t.y. kas negalejo ateiti del patesinimanu priezasciu i valstybini egzamina, jej tu neislaikai valstybinio tau teleis eiti perlaikyt mokyklini kuris ivyks liepos 2d. :)

Dėkui, dabar viskas aišku. :)

Žinutė parašyta: 2009-06-03 14:06:10 | Nuoroda
merdokas54917 rašė:

tai gal galima placiau? jei vien tik popierizmas tai manau nlb idomu butu... 

 Tai ne vien tik popierizmas. Galima sakyt būni kaip ir koks inspektorius, tikrini sveikatos įstaigas, ligonines ir t.t. Taip pat visuomenės sveikatos specialistus priima dirbti ligoninės skyriaus vedėjais ir pan. Taip pat žinau žmonių kurie baigę šias studijas įsidarbina farmacijos firmose. Taip kad labai sukonkretint šios srities manau negalima.

Žinutė parašyta: 2009-06-04 22:22:49 | Nuoroda
Symakatumi^^ rašė:
Njateneri rašė:

Pridirbau. Ok. Pernauja.

Pardon, nepernešu emo.. :) Nu tikiuosi į gerąją pusę pasikeitei :D Į LVA tikrai įstosi, tik va dėl krepšelio bus sunku visiems. Nu kaip nors, tada teks melžt bankus.

Bendrabuty man visai nesmagu, nes:

1.Jokio asmeniškumo

2.Neduok die nevala kambariokė

3.Negalima laisvai reikšt savo pomėgių (kas ištvers, kai grosiu gitara ar smuiku arba staugsiu?)

4.Nei pažliumbt, nei be špakliaus pavaikščiot

5.Nei trusikų ant radijatoriaus pasidžiaut

6.Mokymuisi man reikia vienatvės

7.Kartu planuoju vežtis šunį

8.Bute galima kambarį apsistatyt kaip tik nori, turi laisvą, nuosavą erdvę

 

Nėra taip jau brangu. Butą man padės susirast pažįstami iš agentūros Kaune. Šiaip kainos gana normalios šiais sunkiais krizės metais. Už butą 500 + komunaliniai. Paskaičiuokim. Už kambarį į mėnesį išeina 250 + komunaliniai, kurie labai daug priklauso nuo tavęs. Vasarą dar pigiau, ypač jei dirbi. Na, žodžiu maždaug 500 daugiausiai sumokėsi už nuomą su komunaliniais.

Dėl šuns. Mano kalaitė draugiška. Kai parsivedžiau ją namo, susidraugavo su maniškiu senbuviu (nors ne toks jau ir senbuvis, dar tik metukai su trupučiu), kurio dydis vos ne jorkšyro terjero. Tai va, susigyveno labai puikiai, dabar abu - sava chebra, duodasi ir škadina visad kartu, tad dėl tavo šuniuko problemų, manau, nekiltų :)

 

 :)) na, tai normalu, kad jų neperneši, visi mąstantys žmonės neperneša :D mano požiūris į emo labai pasikeitė, tiesiog šimtu procentų...nes tiek jie man pridirbę yra su savo nesąmonėm, mano draugė susirgo nesveika beprasmio pjaustymosi manija per juos, dabar jau daug laiko praėjo ir vis nepraeina ta nesąmonė. išvis..debilizmas. atrodo gal ir nieko bet kai pradedi gilintis tai tragedija ne žmonės. sunku patikėt kad aš pati norėjau jiem priklausyt kažkada :X na bet čia durna ir neverta dėmesio tema. visi darom klaidų, ir čia buvo mano kone didžiausia...:)

tai va, o šiaip tai sutinku dėl bendrabučio minusų, viskas labai taikliai pastebėta (dėl to ir aš dar abejoju) na bet yra ir pliusų...nors labai mažai :D aš jei tėvai leis tai tikrai labai norėčiau per pusę nuomotis, arba trivietį kaip sakai būtų išvis smagu man su dviem muzikantėm :) aš tai nervais irgi groju neblogai, dar kompo ir telefono klaviatūra ;D šiaip dievinu smuiką, mano svajonė buvo juo groti, žlugusi svajonė... turbūt apsiverkčiau kai išgirsčiau jus grojant :D bet tai yra gerai;D su kainom viskas kaip ir normaliai, ypač jei pavyktų dirbt...

o tavo šuniukė kokio dydžio ir veislės? aš matai dar neturiu šuns, na tik prancūzų buldogą, bet man tokie nelabai patinka, jis tėvų...tai man rudenį žadėjo airių seterį, mano išsvajotąjį, o jie, kaip žinot, gan įspūdingo dydžio :D tai jeigu ką gal kokį miniatiūrinį geriau nusipirkčiau :) bet rudenį jau tikrai turėsiu kažkokį: >

 

 Aš dėl šuns išvis labai gerai pamąstyčiau. O tu pagalvok, juk jaunam šuniukui labai daug reikia priežiūros. O kad ir jis jau bus paaugęs, kas iš to? Juk mokslai LVA tikrai nelengvi, o dar ir be mokslų tikrai norėsis pagyvent kažkiek,pastudentaut, o norint šuns gyvenimo nepadaryt kančia su juo reikia labai daug užsiimti, o ne tik paduoti maisto ar išvesti dešimčiai minučių į kiemą. Man ir pačiam labai sunku gyvent be šunų, bet gyvenu su ta mintim, jog kai baigsiu studijas tada ir turėsiu aš jų. Kaip tu sakai, tavo svajonių šuo - airių seteris, tai kam tada augint kitokį šunį nei nori, vien dėl idėjos, kad augini kažką? Manau tikrai neverta, geriau jau palaukt tuos kelis metus, o tada ir augint ką nori. Reikia pagalvot ne vien apie save, bet ir apie gyvūną, ar tikrai jis galės gyventi visavertį gyvenimą. :)

Žinutė parašyta: 2009-06-05 15:37:00 | Nuoroda

Aš taip pat pirma norėčiau pagyventi barake, kad pajusti ką tai reiškia :) Po to jau bus matyt kaip kas. Kaip jums biologija praėjo? Man tai ŽIAURIAI blogai... Daugiausiai vilčių į ją dėjau ir viskas nuėjo šuniui ant uodegos... Ir beje, kas ten buvo vienam klausime grana ar tilakoidas? Aš pažymėjau, jog tilakoidas, nors buvo ir jie du apibrėžti, tai išeitų kaip ir grana, bet juk prašė organoido. Kaip jūs atsakėt?

Žinutė parašyta: 2009-06-05 18:40:26 | Nuoroda
astut rašė:
Symakatumi^^ rašė:

astut o tu gali dar galvoti apie ka nors kita nei biologija? juk tai musu, veterinaru, gyvenimo prasme :D ypac dbr...

 juk reikia ir atsipalaidavimo... Nesiginčyju, tai mūsų neatsiejama dalis, bet nuo rudens, reikia ir kitais gražiais dalykais pasimėgaut :) ar ne ?

...turiu klausimą, o bendrabutis LVA arti akademijos ? Nes niekada nesu ten buvusi...

Viskas ten šalia. :)

Žinutė parašyta: 2009-06-05 19:03:14 | Nuoroda
Symakatumi^^ rašė:

Fitai, o tu nenori pvz kokios Animal Behaviour and Welfare studijuot Anglijos koledze? juk sakei nori kad su gyvunais, o ypac sunim, tai cia super... as dar abejoju ar ten ar LVA 50/50...

 Galvoju, bet tai palieku dabar tik kitiems metams, nes norint stot į Anglijos aukštasias mokyklas jau reikėjo ten siųst prašymus, važiuot laikyt anglų kalbos egzaminą ir pan. Taigi šiais metais man jau nieko nesigaus. Na o kaip bus kitais, tai jau bus matyt ką aš galvosiu.

Žinutė parašyta: 2009-06-05 20:50:20 | Nuoroda
Symakatumi^^ rašė:
FitasX rašė:
Symakatumi^^ rašė:

Fitai, o tu nenori pvz kokios Animal Behaviour and Welfare studijuot Anglijos koledze? juk sakei nori kad su gyvunais, o ypac sunim, tai cia super... as dar abejoju ar ten ar LVA 50/50...

 Galvoju, bet tai palieku dabar tik kitiems metams, nes norint stot į Anglijos aukštasias mokyklas jau reikėjo ten siųst prašymus, važiuot laikyt anglų kalbos egzaminą ir pan. Taigi šiais metais man jau nieko nesigaus. Na o kaip bus kitais, tai jau bus matyt ką aš galvosiu.

 :O jo? jau reikejo? tai sakes. tai ka man daryt dabar...o kur tu siemet stosi? i kelias vietas duosi? gal niekur nestosi ir lauksi kitu metu?

 Stot tai tikrai stosiu, tik bus matyt kaip su pačiu įstojimu gausis. Pirmose vietose rašysiu VU visuomenės sveikatą ir kineziterapiją mokamas vietas nors mažai šansų, kad įstosiu taip egzus išlaikęs... Poto turbūt VK kineziterapija ir tuomet LVA.

Žinutė parašyta: 2009-06-05 21:48:37 | Nuoroda

Aš puikiai suprantu, kad universitetinis išsilavinimas yra daug geriau, bet baigus ar universitetą ar kolegiją juk gyvenimas nesibaigia tuo. baigus kolegiją galima stot į išlyginamasias studijas ir pan. Taip pat baigus vieną dalyką galima pradėt studijuoti kitą, žmogus mokaisi visą gyvenimą. Žinau tai, jog nebūtina būt veterinaru, kad gyventum su gyvūnais ir sietum su jais savo gyvenimą. Aš savo tikslą, jog mano gyvenimas bus tik su šunim esu užsibrėžęs ir jį pasieksiu žūt būt. :) Matai noriu aš ir kultūros, VIlnius tikrai tas miestas, kuriame jaučiuosi puikiai. Kaunas, anaiptol... Dėl savo ateities profesijos apsisprendęs nesu, o pjaustymai įvairūs manęs taip nelabai domina,  o be to veterinarijoj neapsieinama... Na bus matyt kaip išlaikysiu egzaminus, o mano nuomonė keičiasi kasdien.  Egzus laukiau VBE : chemija ir bio, MBE : lt. Reik man irgi skaipus susišaudyt čia Jūsų dėl visa ko, nes turiu irgi vos poros personų. :)

Žinutė parašyta: 2009-06-11 23:32:07 | Nuoroda

Bus fuxų stovykla ir susipažinsim visi. ;) Aišku pirmiausia kaip ir sakot, pirma reikia dar rezultatų salaukt ir tada bus matyt ar ta fuxų stovykla išvis bus kai kam... :) :)

Žinutė parašyta: 2009-06-13 11:35:45 | Nuoroda
Markiziene rašė:

O kada mes apskritai suzinosime,ar gavom krepselius?

Ir su tais prasymais truputi nesuprantu..Tarkim as galeciau rasyt kokioj Vln kolegijoj slauga ir is karto rasyt vf ir i mokama ar galiu rasyt tik vf arba tik mokama...?

  Tu gali rašyti taip. 1. VK Slauga. vf  2. VK Slauga. m. Ir t.t.

Žinutė parašyta: 2009-06-15 21:23:41 | Nuoroda

Aš seniau irgi galvojau įtraukt į sąrašą VK biomedicininę diagnostiką, bet dabar apsiprendžiau jos nerašyt, nes man atrodo, kad man būtų per daug monotoniškas darbas dirbt laborantu, manau tai darbas tiems, kuriems patinka dirbti labaratorijose ir pan. Na galbūt aš klystu. :)

Žinutė parašyta: 2009-06-15 22:52:59 | Nuoroda
Njateneri rašė:

Aš su pateisinama priežastim dingau - dirbu :D va ryt vėl į darbą.. Tik spėju po beprotiškų pamainų pailsėt, taip ir vėl į kelią :D karočia perskaičiau šitą straipsnį, kad švietimo ministrą į teismą padavė.. nu blyn, priėmimas prasidėjo, tai blem dar betrūko, kad vėl viską atgal pakeistų - nu dar žiauriau būtų.. Svolačiai negaliu..

 Į teismą padavė? Nerealu!!! Seniai reikėjo. ;D O šiaip tai tikrai tie krepšeliai neatitinka LT Konstutucijos, o ir šiaip nesąmonė su jais padaryta, viskas priklauso nuo to kaip baigi mokyklą, o ne nuo to kaip tu mokaisi aukštojoje...

Žinutė parašyta: 2009-06-17 21:07:25 | Nuoroda

Čia kur jūs rašėt, kad vieni antru ar ten kelintu numeriu rašysit kineziterapiją, ekologijas ir pan., tai žinokit jei jau į vet.med neįstosit tai apie kokią VU kineziterapiją ar ekologiją, taip pat ir Vilniaus kolegijoj kineziterapiją pamiršt tai tikrai galima, nes ten didesnis konkursas į tas specialybes, o ir balų aukštesnių reikia. :) Aš dabar LVA vet.med. rašysiu prie pabaigos kažkur. Eh gailiuosi,kad nesimokiau istorijos dar kokios, tai būčiau rašęs psichologiją :) Taip pat galvojau rašyt Muzikos ir teatro akademiją ;D Apsigimęs aktorius esu, bet kažkaip susilaikau nuo to. :)

Žinutė parašyta: 2009-06-29 00:00:13 | Nuoroda

Na aš galvojau jei neįstosiu į kineziterapiją, tai rašysiu ergoterapiją po jos, bet dabar dar persigalvojau rašyt dietologija VK ir tik tuomet ergoterapiją, kadangi jei atvirai manęs šis darbas nelabai traukia, tik aš turiu ateičiai tolimesnių planų, vien dėl to. :)

Žinutė parašyta: 2009-06-29 22:02:03 | Nuoroda
Markiziene rašė:

Echt,o mano balas tik 12,82 .Istociau nebent tik i mokama...Zinau,kad praeitais metais paskutinis istojo su 8,kazkiek...Bet tai cia i mokama...Tai idomu,su kokiu balu pskutinis istojo i vf...

 Na dabar vadovautis praitais metais būtent žvelgiant į LVA stojimo duomenis manau neverta, nes juk tie krepšeliai dabar neaišku kaip pasiskirstys. Juk biomedicinos sričiai skirta tik 1300. O kiek stojančiųjų į mediciną, odontologiją, farmaciją, biochemiją ir kt.