Vartotojo Žakt pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-07-07 15:57:05 | Nuoroda
Warlius rašė:
Rutelee rašė:

Gal ir istosi, jei bandysi antru ratu stot :)

 reiks jaučiu rizikuot, bet taip baisu likt visai be vietos :)

 Na surizikuot manyčiau verta, kadangi jei jau ir neįstosi į vf, tai kad ir trečiam rate įstosi į vnf.

Žinutė parašyta: 2011-07-08 00:26:11 | Nuoroda
Warlius rašė:
FitasX rašė:
Warlius rašė:
Rutelee rašė:

Gal ir istosi, jei bandysi antru ratu stot :)

 reiks jaučiu rizikuot, bet taip baisu likt visai be vietos :)

 Na surizikuot manyčiau verta, kadangi jei jau ir neįstosi į vf, tai kad ir trečiam rate įstosi į vnf.

 nesinori į mokamą labai :)

 Tai kam čia norėsis, tokias sumas mokėt. :) Bet ką darysi, kai dabar tvarka tokia padaryta, kad krepšeliai dalinami ne konkrečiai studijų programoms, o visai biomedicinos sričiai, tai taip ir išeina, jog pagrinde visi iškeliauja į mediciną ir odontologiją.

Žinutė parašyta: 2011-07-12 01:01:15 | Nuoroda
neringe rašė:

Sveiki ;)
Gal dar kas yra iš būsimų visuomenės sveikatos specialistų? ;D
Jau teoriškas aš su jumis ;D o šiaip turėtų šiemet būt kokios fux'ų krikštynos, ane? tikrai nooooriu

 Fuxų krikštynos būna visuomet, kaip ir fuxų stovykla! :) Na, o dėl tų VS specų, tai visuomet galit kreiptis į mane, žinoma priekyje pridedant žodelį gerbiamasai.  :D Ir aš Jum visada pagelbėsiu jei klausimų kokių iškils. :)

Žinutė parašyta: 2011-07-26 11:58:28 | Nuoroda

Bent jau pernai lamabpo buvo pateiktos statistikos kelios dienos po stojimų rezultatų paskelbimo, koks kur minimalus ir pan.

Žinutė parašyta: 2011-08-11 17:42:42 | Nuoroda
ZorX666 rašė:

Gal kas žinote kokie mokomieji dalykai šioje kryptyje mokomi? Ta prasme kokia studiju programa? :)

 Studijų tvarkaraščius galit pažiūrėti čia: www.mf.vu.lt/index.php?option=com_content&view=article&id=111%3A201112-mm-rudens-semestro-tvarkaraiai&catid=36%3Astudij-tvarkaraiai&Itemid=30&lang=lt

Žinutė parašyta: 2012-06-25 17:53:01 | Nuoroda

Taigi greičiausiai jungsiuos ir aš prie šiemet stojančiųjų. Pora metų studijavau kitus dalykus, bet galiausiai grįžtu prie vaikystės svajonės - veterinarijos. Kaip sakoma geriau vėliau, nei niekuomet.! : )

Žinutė parašyta: 2012-06-25 23:39:47 | Nuoroda

Studijavau Vilniuj medicinos fakultete visuomenės sveikatą. Bet jau po pirmų metų supratau, kad tai nėra ko noriu, tačiau per durną galvą tempiau iki dabar. Taigi šiais metais tikrai turiu pradėt studijuot vieną iš dalykų apie kuriuos visuomet svajojau ( neišsigąskit, kontrastas tikrai nemažas ;D) Tai aktorinis, bet čia šansų daug nededu, nors ir patekau į antrą turą, bet įstot nesitikiu bei veterinarija. Dėl pastarųjų studijų jau ir psichologiškai nusiteikiau. : )

Žinutė parašyta: 2012-06-26 16:21:09 | Nuoroda
Angelique rašė:
Žakt rašė:

Studijavau Vilniuj medicinos fakultete visuomenės sveikatą. Bet jau po pirmų metų supratau, kad tai nėra ko noriu, tačiau per durną galvą tempiau iki dabar. Taigi šiais metais tikrai turiu pradėt studijuot vieną iš dalykų apie kuriuos visuomet svajojau ( neišsigąskit, kontrastas tikrai nemažas ;D) Tai aktorinis, bet čia šansų daug nededu, nors ir patekau į antrą turą, bet įstot nesitikiu bei veterinarija. Dėl pastarųjų studijų jau ir psichologiškai nusiteikiau. : )

Cha, visiškai nesistebiu dėl aktorinio ir veterinarijos. Labai dažnai tokie atvejai būna :D
Aš pati norėjau į LMTA, bet nerinko kurso, o prarast metų aš nenorėjau, todėl stojau į vieną iš dviejų  svajonių specialybių  - veterinarinę mediciną :D 

Nebijai, kad ateisi ir čia bus ne tas, ko tikiesi? :) Šiaip gerai gerai, stok :D nes kuo daugiau jūsu, tuo geriau :D jei šiemet susidarys irgi 9 grupės tai būsiu kažkurios kuratorė, ko be galo noriu))))))))!!!!  

 Heh, tai artima siela, gerbiamoji būsit. : ) Ar nebijau? Ne. Kadangi dabar jau esu visiškai pasiryžęs įgyvendint savo tikslus, ir net jei bus kas ne taip, vis tiek nagais ir dantim kabintis reiks. (Su šunim gyvenu, tai kažkiek jau mokėsiu, bent jau dantim kabintis. :D )

Norėt būt kuratore... Kamon.! Kur protas... Kažkokių dundukų pirmakursių ant savo sprando prisiimt... Tai grybė.. :D Nors man pačiam seniūnio dalia pažįstama, tai aš ir pats iš grybų giminės tenka pripažint.. :D

Žinutė parašyta: 2012-06-26 21:33:50 | Nuoroda
Angelique rašė:
 

 Žinok viena tokia siela po pirmo pusmečio pabėgo :D 

Dėl grybės širdingai dėkoju ))))) Jei irgi iš grybų, tai gerai. Tada dar artimesnės sielos, nei maniau ;D  Šiaip nėra taip, kad pirmakursiai būtų našta.. :) Nenori kuratorius - nebendrauja, nenori - nepadeda :) Viskas easy čia pas mus. :) 

 Tai tokia ir artima tada buvo... ;D Viskas easy išskyrus mokslus manau, deja. :D Pff.. O gal ateis baisiai pikti, veržlūs ir šiaip užknisantys pirmakursiai, kurie užbaksnos pirštais tuos nenorinčius nieko daryt kuratorius. Va tada ir pasijustų našta. :D P.S. Aš čia ne apie save kai minėjau piktus, aš greičiau prie tų užknisančiųjų būčiau. :D

Žinutė parašyta: 2012-07-16 23:30:44 | Nuoroda

Et. Kolkas vienintelis iš Kauno menų atstovų. VDU vaidyba - 19.88

Žinutė parašyta: 2012-07-23 23:57:36 | Nuoroda

Aš leisiu įsikišt sau į šią diskusiją. Esu tik pabėgęs iš šios krypties studijų. Vistik tai ne man (nebent vet.medicina). Šiaip viskas priklauso nuo žmogaus požiūrio ir jo išsikeliamų tikslų. Čia dabar žiūriu pinigus mini žmonės. Na taip. Juk tai aktualu. Bet svarstyti jau dabar apie atlyginimą, dar net nepradėjus studijų, mano manymu mažumėlę kvaila. Kalbėti už 2000lt dirbsi ar ne, anksti. Jei mąstot apie pinigus, tai gal reikia pradėt verslo planus kurti ir įgyvendinti? O medicina, yra medicina. Čia aišku kaip ir visur kitur, reikia siekti patapti geru savo srities specialistu. O ar tokių yra daug? Klausimas iš tiesų. Vidutiniokų medicinoj tikrai daug. Kurie sėdi susiraukę, gauna ir iš tų bobučių kyšius ir atlyginimus, kurie ir didesni nei 2000lt ir vis tiek nepatenkinti. (bet aš ne apie tai) Nors didele kompetencija tikrai ne visi pasižymi, tai irgi reiktų pripažinti. 

Taigi pirma manau reikia tiesiog norėti studijuoti tokius dalykus, domėtis jais, o tada įdėjus savo pastangų, jau tikėtis būti įvertintam.
Pliusas dėdei Sanemiui už mano nuomone labai teisingą požiūrį.!

Žinutė parašyta: 2012-07-24 14:06:20 | Nuoroda

Nu pradžiai mėginsim baraką, o kurį tai čia kaip Dievas duos, nu tiksliau ten ta administracija. : D Ir išvis jei ką duos.  : D Būtų gerai į Baltiją papult, o jei ne tai ir Taika renovuota kiek žinau. Bet dar bus matyt kaip kas. Pirma įstot reik.!

Žinutė parašyta: 2012-07-24 23:14:51 | Nuoroda

Čia kaip mariposa ir sako, priklauso nuo to su kuo papuoli gyvent, turbūt tas svarbiausia. Nu ir aišku priprast tikiu, jog reikia. Aš vat pats studijavau Vilniuj, tai ten butą nuomavausi, oi gera, oi malonu.! Bet vat dabar taip gavos, kad perstoju į Kauną ir bent pirmą mėnesį turbūt teks išmėgint barako malonumus. (Prie malonumų nežinau dar kolkas dėt kabutes ar palikt be jų. : D ). O šiaip jei kas kooperuotis Kaune nori dėl buto - žmogai, aš atviras pasiūlymams. : D P.S. reiktų tik prisitaikyt prie vakarinio gitaros padžyrinimo, be jo - niekur. : |
Žakt žakt.!

Žinutė parašyta: 2012-07-24 23:29:47 | Nuoroda
pilks vilks rašė:
 
 Na  ekonomika pastoviai atsinaujina. Pastoviai reikia atnaujint literatūrą ir stažuot dėstytojus... Man išvis atrodo, kad Lietuva taip bangiai žiūri į AM kokybę... :) Nes dauguma mokosi tą patį, ką mokėsi jųtėvai, kurie studijavo... Gal čia ir nieko blogo, kai mokaisi filosofiją, filolofiją, istoriją, bet ne tuos socialinius. :D Šiaip pats tai taikiau į biomedicininius, bet ir taip matot, kokia kulka mane pakirto. :D Taigi bandysiu aplinkeliais. :D

 Vilkeli, čia dar tave ne blogiausia kulka pakirto. Kokia guminė matyt. Aš vat iš savo biomedicininių perbėgau į vaidybą.! : D Na, dar neperbėgau galutinai. Arba reik sakyt taip: perbėgau, bet tas laikrodis kuris fiksuoja bėgikų laikus biški užstrigo iki penktadienio. :D

Žinutė parašyta: 2012-07-24 23:44:30 | Nuoroda
sunnyji rašė:

Iš biomedicinos į vaidybą??? :D  Smarkus šuolis sakyčiau :DDD

 Nu jo, toks neblogas.. Šiaip geru šuoliu nepasižymiu, bet vat ką reiškia treniruotės.! :D

Žinutė parašyta: 2012-07-25 15:43:39 | Nuoroda
pilks vilks rašė:
 Ant kiek kirto? :D Sužeidimo lygį suprasiu iš KB. :D

 Sužeidimo lygis išreikštas skaičiais atrodytų taip - 19.88. :D

Žinutė parašyta: 2012-07-25 21:21:06 | Nuoroda

O dabar visi susimetam po 2lt Anželikai ant ledų, nu ant dauuug ledų.! :D Nu ok, tarkim krizė. Tada po litą.