Vartotojo xuinia pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2008-11-10 00:40:12 | Nuoroda

Gal yra teises studentu ar nusimananciu apie sita reikala.Tai va chebrantai.Visad norejau studijuoti teise dar ir dabar noriu, bet taip atsitiko, kad siemet istojau visiskai kitur , tai yra i VU telekomunikacijas(inzinerija), bet vis neisgaruoja mintys apie teise, labai noriu studijuoti si moksla.Neistojau siemet, nes pramiegojau anglu egzamina, bet ir siaip su anglu labai prastai:((((.Bet visgi as islaikyciau ta anglu kaip nors ir istociau bent i vakarines studijas, didelio skirtumo man nera , svarbu studijuoti teise.Bet vat as tos anglu nemoku ir bijau, kad del jos mane is kart ismes ar kazkas panasaus.Mokinuosi dabar ja stipriai, ziuriu angliskus filmus ir t.t, bet iki rugsejo nemanau, kad spesiu ja pakankamai gerai ismokti.Tai klausimas ar stoti i teise su prastom ziniom, ar palaukti dar metus, ismokti anglu kalbos geriau ir tada eiti ir nieko nebijoti??????

+gal zinot kokiu budu kaip kuo greiciau ismokti anglu kalba??/

aciu visiems

Žinutė parašyta: 2008-12-19 20:38:59 | Nuoroda

kazkoks naujas,  durna stereotipas susidares, kuris likes is senoves, kad i teise istoja tik tie, kurie laiko egzus virs 90%. Pvz: pries du metus i MRU teise reikejo is visu egzaminu gauti apie 75%, kad pakliutum i nemokama, dabar kai padare mokama, tai i mokama gali eiti ir maziau turedamas. + mru yra I turas(tiems kurie jau turi 12kl atestata is seniau, tarkim gavo anksciau), tai tie gali stoti i vakarine teise ir ten praiti su 50% is visu egzaminu, tad nera tie balai jau tokie milziniski teiseje, cia ne be tie laikai, kai stodavo tik olimpiadininkai. Dabar teises populiarumas krites, nes teisini darba gauti labai sunku, ji gauna tik turintis pazistamu arba arentis kokius 10m.

Žinutė parašyta: 2008-12-21 13:55:54 | Nuoroda

I politika galima pakliuti baigus finansu ekonomika, cia lengviausias variantas.Bet istoti i ta finansu ekonomika yra net nezinau, kiek kartu sunkiau lyginant su teise, kurioje kaip minejau uztenka egzu visu po 70% ir tu jau ten, o finansu ekonomikoj jau reik po 90%

Žinutė parašyta: 2008-12-21 18:45:40 | Nuoroda

o tai kokiu balu stojant i VU teise reikia??? nu zymiai didesniu lyginant su mru, as tai tikiuosi istoti bent i mru mokama. o siaip, ko tauip nori i vu, o ne i mru??? o del politikos, tai cia jau norint ten pakliuti reikia pazistamu, proto, charizmos del kurios tave pastebetu kiti zmones.

Žinutė parašyta: 2008-12-22 02:26:27 | Nuoroda

o tai tu noretum kaune gyvent???? as tai surasysiu pirmiausia visus VU, MRU nemokamus, mokamus, o tik paskui vdu nemokama rasysiu. gal geriau net mru vakarinem butu, nes kazkaip is vilniaus keltis i kauna man nera noro,o del pinigu, tai 3k. per metus nera tiek jau daug. vasara galima laisvai tiek uzdirbti