Vartotojo Muzikante pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-01-04 13:28:45 | Nuoroda

Labas :) Jei tu linksmas ar linksma, nori but ne vienisa, ne vienisas, parasyk man i el.pasta . Jei tu tikrai linksma ar linksmas belekaip, ne fyfa fyfinas, gali gyvent pusrusyje, nesi pedantas, patinka posli bajeriai, nekeiki rukanciuju, kurie tau nieko nedaro, nenesioji megstinio sukisto i treningines kelnes, nepanikuoji jei nenusiskuti, gali mokytis, bet turi siaip ka nuveikt, nezaidi lineidzo kaip pamises, tai manau mes rasim bendra kalba, ir bendra plota kur gyvent, cia taip manau neskubiai, nes kolkas as turiu kur gyvent bet uz menesio ar keliu planuoju pereit i kokia nerealiai kruta vietike! Jei rasciau ir greiciau draugu, ir nauja plota, tai pereiciau ir greiciau, tik reikia draugu! : ) nu tai va ieskau draugu, kurie but nori kambariokai :) cia tiek mergaitem tiek berniukam :) galit parasyt ir sms, pabendrausim 862537753 arba i skype migoni1444 (tik pasisakykit del ko prasot mano duomenu : D )

Žinutė parašyta: 2009-01-09 11:31:13 | Nuoroda

Cia vilniuje jei kas :) 

Žinutė parašyta: 2009-01-27 23:08:15 | Nuoroda

Tai vis del to as ieskau kambariokes vienos :) gyventi kartu viename kambaryje :) kitame kambaryje du bachurai gyvena :)  

Žinutė parašyta: 2009-05-27 11:22:41 | Nuoroda

Labas, ieskau kambariokes. Linksmos. Turiu vieno kambario buta, uz kuri moku 300lt. noreciau dalintis kaina per puse, ir gyventi daug linksmiau :) Ten nuo to buto labai geras susisiekimas su sauletekiu, su centru.prie pat parduotuve iki desimtos dirbanti :D Tai va, i buta galima butu ne dabar atsikelti, o pvz nuo rugsejo. Taip kad parasyk man jei sugalvosi i skype migoni1444, gal susidraugausim :) 

Žinutė parašyta: 2010-02-17 11:52:44 | Nuoroda

Jei esi idomus žmogus, tai galėsi su manim gyvent. Dainuosim šoksim, nu žinai. :) Tai va, nuomoju butuką vieno kambario, kur geras susisiekimas, šeškinėj čia. Į visus univerus tiesioginiai autikai važinėjasi, labai patogi vieta. Dabar tik draugės reikia :) a?

Žinutė parašyta: 2010-03-01 19:23:30 | Nuoroda

labai aktyviai ieškau! nuomos kaina gaunas po 200lt + komunalai :) pajuokavau, galėsim nešokt ir nedainuot :) IEškau įdomaus ir paprasto žmogaus :) 

Žinutė parašyta: 2010-03-18 07:45:00 | Nuoroda

Paskutiniai ieškojimai :)))

Žinutė parašyta: 2010-07-09 16:34:11 | Nuoroda

Sveikos, ieškau sugyvenamos, pageidautina su humoru, kambariokės. Gyvenu vieno kambario bute Vilniuje, šeškinėje, tiesioginiai autobusai į visus univerus, prie pat parduotuvė, taip kad visi patogumai :) rašyk jei nesi fyfa man į skype migoni1444, arba į el.paštą :) laukiu :) 

Studijos.lt rekomenduoja