Vartotojo Revel_ pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-02-21 21:24:46 | Nuoroda

Aš kaip tik manau atvirkščiai. 

Su kastu buvau susidūręs anksčiau, tiesa, šiek tiek kitoj sferoj. Ir kas svarbiausia - kastu ir hakes buvo partneriai, ir hakes buvo plačiai reklamuojamas ir rekomenduojamas iš kastu puses. Todėl, gan keista pasirodė, kad kastu pradėjo siūlyti tą patį kaip ir hakes - tačiau jų atstovo paklausęs, kodėl taip atsitiko, išgirdau, kad hakes nesugebėjo laikytis savo įsipareigojimų... 

Aišku, šioje situacijoje, tikriausiai abi pusės tiesiog gins save ir keiks konkurentus. :) Bet asmeniškai man atrodo, kad kastu kaip organizacija pilnai galima pasitikėti. Ir tikriausiai labiau, nei hakes. Nors ir vienoj, ir kitoj, man atrodo, svarbiausia - pasirinkti kokybišką universitetą. :)

 

Žinutė parašyta: 2009-06-10 14:32:00 | Nuoroda
dorido rašė:
EzoTao rašė:

Maldauju, pasakykit kas nors, kad vokiečių :D

Tada užtvatinsiu mokskliukę, kuri man pasakė, kad lenkų interesus.

 rasiau kad vokieciams, ir esu beveik tikras

 Tikrai vokiečių. :) Nes Bermontininkai ir yra vokiečiai, tik patekę i rusų nelaisvę per karą.

Žinutė parašyta: 2009-06-10 14:42:39 | Nuoroda
dorido rašė:
EzoTao rašė:

Dar kokią nesąmonę pažymėjau - Serbija vietoj Jugoslavijos. Blet blet. Vieta tai gera, bet laikmetis ne tas.

 

O brežnevas tikrai prahos pavasarį pavarė, tai tas gerai, pažiūrėjau :)

 as pazymejau Jugoslavija. ir jei neklystu reikejo serbija :)))) tad tavo geras variantas. nes jugoslavijos kaip valstybes pavadinimas tik po 2pasaulinio susiformavo.

 Kiek žinau ten turi buti Serbija. :) O prie Brežniavo buvo Prahos pavasaris teste? Man rodos kad ten Vietnamas...

Žinutė parašyta: 2009-06-10 15:10:24 | Nuoroda
Cloudless rašė:
dorido rašė:

1. Periklio valdymo metu Atėnų polyje:
A įgyvendintas pritarimo išrinktai valdžiai principas;
B tiesioginę demokratiją pakeitė atstovaujamoji demokratija;
C užtikrinta visų suaugusių vyrų lygybė prieš įstatymus;
D valdžios stabilumą lėmė glaudūs patricijų ir jų klientėlės ryšiai.

B?

 aš rašiau C, nes man atrodo kad periklio laikais dar tiesioginė demo buvo

 As zymejau A, nes buvo tiesiogine demokratija (lygtais), o visi suage vyrai nebuvo piliečiai...

Žinutė parašyta: 2009-06-10 15:11:43 | Nuoroda
dorido rašė:

12. Maršalo planas numatė:
A išplėsti JAV politinę įtaką Korėjoje ir Vietname;
B padėti atstatyti Antrojo pasaulinio karo nuniokotas Europos valstybes;
C stabdyti komunistinių idėjų plitimą Lotynų Amerikoje;
D sustiprinti politinius santykius su Varšuvos pakto valstybėmis.

B?

 B (tikrai) :)

Žinutė parašyta: 2009-06-30 11:57:30 | Nuoroda

19.5

Pasidalinkite ir kiti savo balais, ziuresim koks konkursas siais metais laukia. :P

Žinutė parašyta: 2009-07-01 20:17:37 | Nuoroda

Neskleiskit neteisingos informacijos. Pasiskaityk cia:

www.lamabpo.lt/galimybes.html

P.S. Bet kuriuo atveju, nesuprantu kam rasyti mokama, jei neketini moketi..? ;

Žinutė parašyta: 2009-07-04 21:55:40 | Nuoroda
dainius.... rašė:

technologinei mokslai 13.36

Gal  kas nors zinote toki  dalyka mano  anglu metinis 5 o  egzas VBE 30 tai  ar kreipia demesi  i VBE nes ten  praso tik metinio nors man  geriau  egzamina imtu...

Žiūri tik į pažymį, o VBE neima.

Žinutė parašyta: 2009-07-07 13:53:20 | Nuoroda
Debesy rašė:

galvoju apie galimybę čia studijuoti bet kai prisiskaičiau - galvoje sukasisi tiek pliusų ir minusų, kad nebežinau.... studijos nuo antro kurso vien anglų kalba - puiku, bet ja reikės pristatinėt bylas, diskutuot, laikyt egzaminus! bet ar pavešiu? juolab, kad ne paprasta mokykline anglų kalba, o teismine? ir tai tik pati mažiausia problema : ) studijos atrodo žiauriai patrauklios, bet negaliu apsispręsti

 Mano kuklia nuomone, net neverta galvoti, ar paveši... Žinoma, kad taip. ;D Juk studijos bus vienodai sunkios arba lengvos visiems, ir ta anglų kalba tikrai neturėtų gasdinti. Niekas ten nesistengs sukirsti studentų su anglu kalba - mano manymų tai tik būdas išplėsti žinias, ir jos niekada nebus tiek, kad būtų per sunku. O kodėl negali apsispręsti? Tarp ko renkiesi..?

Žinutė parašyta: 2009-07-07 22:52:00 | Nuoroda

Visiška neteisybe. ;D

Tikriausiai maišai su kokiais neakivaizdininkais. Jei studijuoji NL, tai VF ir M skiriasi tik tuo, kad vieni moka, kiti ne.

Žinutė parašyta: 2009-07-24 21:34:35 | Nuoroda

Sveiki, jungiuos ir aš prie būsimų kursioku. ;)

Skype: revel_

Gal kas nors sukūrė bendrą chatą? :)

Žinutė parašyta: 2011-06-29 12:50:20 | Nuoroda

Pats studijuoju teise VU ir prisimenu, kaip pries 2 metus truko informacijos ir gaudziau kiekviena zodi apie studijas, taigi pabandysiu trumpai atsakyt i kai kuriuos sioje temoje iskeltus klausimus.

Visu pirma, studijos VU trunka 5 metus, is ju - 3,5 metu, tarsi, bakalauras (mokaisi bendruosius dalykus), o po to, pagal savo pasirinkima, studijuoji konkretesne sriti, rodos, ju yra 7 (komercine, baudziamoji, europos sajungos ir pan.), taigi, kaip ir magistras. Nemanau, kad yra tikslinga dar pries studijas kalbeti, kokioje srityje noretum specializuotis, nes mokysites visas sritis bent kazkiek ir naturaliai pamatysit, kas patinka.

Del darbo uzsienio salyje pabaigus teise - imanoma, bet mano manymu beprotiskai sudetinga. Juk kiekvienos salies teises sistema yra skirtinga ir isvykus i uzsieni, didzioji dalis ziniu tampa nereikalingos ir viska turi mokytis is naujo. Todel, norint dirbti uzsienyje, manau iskart ir reiketu galvoti apie studijas uzsienyje.

Taciau kita kalba apie dali studiju uzsienyje - yra visos galimybes isvykti su erasmus programa, siek tiek veliau gauti stazuote uzsienyje arba pabaigus universiteta isvykti metams i LLM programa (mokamos, vienu metu teises studijos uzsienyje turintiems diplomus, skirtos gilintis i konrecia sriti).

Na, del VU ir MRU - amzinas gincas, ir nesitikekit gauti vienareiksmio atsakymo, nes visi mano skirtingai. :) Asmeniskai as - tikrai dziaugiuosi studijuodamas VU ir ne uz ka to nekeisciau i MRU. Mano manymu, kol kas VU vis dar mokslo kokybe siek tiek geresne ir darba susirasti siek tiek lengviau, be to, geriausiose advokatu kontorose dirbanciu studentu bent dvigubai daugiau is VU, nei is MRU (jokiais budais nesakau, kad visi darbdaviai nusistate pries MRU, tiesiog kazkodel daugiau VU studentu prasimusa - gal motyvacija didesne?) taciau svarbiausia, jog noredamas, gali prasimusti visur, svarbiausia deti pastangas ir tuomet universitetas, kuriame mokaisi, netures reiksmes. Tiesa, nereikia pamirsti, kad MRU valgykla ir biblioteka legendines, o pastatai nauji, taciau vistik... zodziu, belieka nuspresti patiems.

Siek tiek apie mokslus - asmeniskai man mokytis idomu, tiesa, tikrai ne visus dalykus, bet visumoj - idomu. :) Jei stojat vien tik tam, kad tai teise ar taip tevai liepe, gali but negerai, pas mus yra tokiu pavyzdziu ne vienas, kurie tiesiog mete.

Pati teise tikrai universali ir daugialype specialybe. Mano patarimas - nuo pat pirmo kurso pradekit dometis, kas ir kaip, vaiksciokit i advokatu kontoru atviru duru dienas, ivarius renginius, butinai istokit i ELSA ir suprate, kuri sritis domina, tikrai galesit prasimust.

Žinutė parašyta: 2011-06-30 22:11:53 | Nuoroda
ak.fak rašė:

Revel, dėkui už informaciją. Dar norėčiau paklausti, krūvis labai didelis? Girdėjau, kad būsimieji politikai studiju metu nemiega. O teisininkai kaip? : D  

Na, krūvis pakankamai subjektyvus dalykas... :) Šiaip mokytis reikia nemažai, bet ir pamiegot, ir pasilinksmint ir kitiems dalykams laiko tikrai lieka. Bendrai paėmus, manau, krūvis - normalus, sakyčiau nei per daug, nei per mažai. ;)

Žinoma, kiek kita kalba kuomet ateina sesija... tuomet jau belieka tik mokytis, mokytis ir mokytis, kartais tenka paaukot ir miegą. :)

Žinutė parašyta: 2011-07-11 21:44:56 | Nuoroda

Mažiau klausykit gasdinimu ir verkšlenimu kaip VU TF yra nežmoniškai sunku. :) Lieka laiko ir pasitūsint, ir pasimokyt, ir padirbėt.

Pats pabaigiau 2 kursus TF ir esu visiškai patenkintas tiek dėstytojais, tiek mokslo kokybe, tiek kursiokais. :)