Vartotojo Geroote pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-01-14 18:06:00 | Nuoroda

Mes jau su mokytoja dareme toki kaip tipo bandomaji (neoficialu), kalbejome siu metu temomis. buvau pasirinkus ziniasklaida, nes galvojau labai lengva. bet kadangi musu mokytoja labai sukta tai tokiu potemiu prigalvojo kad buvo tikrai nelengva. kalbejau kaip ziniasklaida formuoja lietuvio paveiksla ir kaip jis atitinka realybe... pamasciau ir nzn :D tv mazai ziuriu, radijo beweik neklausau, labai jau ten nuobodziai kartais kalba, na o zurnalai tai net nz, raso tik kad rasyti... taip kad manau, jog visos temos yra nelengvos :)

Žinutė parašyta: 2009-01-14 18:07:26 | Nuoroda

na manau jog reikia daug skaityti ir bendraujant netgi internete su draugais ar siaip rasant kokiuose forumuose, stengtis rasyti taisiklingai ;) galbut bent kiek pades.

Žinutė parašyta: 2009-01-14 18:12:11 | Nuoroda

Sveiki ;) na su kartojimusi tai sudetingas dalykas, asmeniskai man. atrodo ir pati suvokiu jog reikia ir planuoju pasimokinti papildomai, bet kartais taip atingstu.. O siaip as tai geriausiai ismokstu ddaug kartu rasydama ta pati, viska megstu konspektuoti, negaistu laiko perrasinedama ta pacia informacija. galbut man  gerai del to, kad turiu siokia tokia regimaja atminti. buna zmoniu kad turi viska garsiai skaityti, tada viska geriau atsimena... ;) eksperimentuokite kiekvienas su savimi.

Visiems sekmingu egzaminu... nezinau kaip jus, bet as kuo toliau, tuo labiau bijau ir vis kankina mintis, jog visiskai nieko nemoku :D

Žinutė parašyta: 2009-04-14 15:35:21 | Nuoroda

Sveiki. Buciau dekinga jei atsiustumete kokios geros info apie ziniasklaida  i gerootedg{eta}yahoo.com galesime apsikeisti info.

Žinutė parašyta: 2009-04-15 13:46:19 | Nuoroda

HELP :) atsiuskite kas turite bet kokios info apie ziniasklaida. Butu puiku gauti ivada ir isvadas :) skype: gerootedg DEKUI. Laukiu. kalbu rytoj.