Vartotojo bembinas pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-03-17 01:08:28 | Nuoroda

s

Žinutė parašyta: 2009-03-17 01:10:39 | Nuoroda

Penetrante:

Is kur zinai sita informacija, kad  pagal specialybe, darba gauna tik keli zmones? ir kad jie tiek neuzdirba ir kad si specialybe yra sudas??

pats studijuoji/studijavai.

nes as galvojau apie stojima kaip tik cia, tad noreciau zinoti ar verta?

Žinutė parašyta: 2009-03-17 22:10:42 | Nuoroda
penetrantas rašė:

siūlau nebegalvoti.

bet tokia dabar situacija-sėdi blet vienas kolidory ant suoliuko AGAI jui. Magistrantūroj būsiu priverstas pereit į kitą fakultetą. Paprasčiausiai specifinė sritis.

 

Žinutė parašyta: 2009-03-17 22:13:01 | Nuoroda

Kodel vienas sedi agajuj, ka tiek mazai belieka studentu 4 kurse??? ir kodel turesi studijuot kita specelybe magistraturoje?? nesusidaro grupe??? Ka ten taip  baisu, kaip sakai. Nes vienas pazistamas irgi man apie sita specialybe pasakojo, tai sake ten daug iskrenta, bet dar daugiau perstoja po pirmo kurso. Ir siaip mazai praktikos, neidomu studijuot. O ka manai apie teise, reikalingi siais laikais teisininkai?

Žinutė parašyta: 2009-03-24 21:38:44 | Nuoroda

Nesijaudinkit istosit i univerus visi, na zinoma jei noresit. Pvz: i inzinerija , vgtu univere dabar priima su belenkokio mazumo balais. Ten reikalinigi egzaminai; fizika, matieka ir lietuviu. Bet draugelis istojo islaikes tik lietuviu egzamina ir is to gaves neperdaugiausiai. Na cia aisku priklauso ar norit but inzinieriais. O kalbant apie socialinius, humanitarinius mokslus ir pan. tai jau situacija daug sunkesne, nes ten reikia zymiai didesniu balu, ten nebeprasimusi su mokykliniais ar valstybiniais egzaminais iki 30%. Nu nebent stojant i vakarini, nes dabar ir i teise vakarine uztenka is egzu gaut tik po 50% . Bet kitas klausimas ar noresit mokintis vakare, nes kruvis zymiai didesnis,reik daugiau dirbti savarankiskai ir pan.

O kas del kolegiju ir univeru, tai aisku , kad univeras zymiai geriau, nors cia dar priklauso nuo pacio univero ir kolegijos, bet jei yra galimybe rinktis tarp kolegijos ir univero, tai neabejotinai- univera.Kolegija baiges, gal ir gausi darba greiciau ir lengviau negu baiges univera, bet visgi tas darbas bus panasus i juodadarbio darba, o baiges univera, tai jau gali tiketis kazko auksciau+ cia priklauso nuo zmogaus. Svarbu studijuot tai kas patinka, o ne nebetkur

Žinutė parašyta: 2009-03-25 22:50:00 | Nuoroda

Ar siais metais bus anglu kalbejimo iskaita????? tikiuosi, kad ne. Jei bus tai ar ka nors mokinates/mokinsites ir ka jei ne paslaptis.

Žinutė parašyta: 2009-04-02 01:21:25 | Nuoroda

Sveiki esu eksternas ir bazineje mokykloje uzsiregistravau laikyti anglu kalbos egzamina, bet vat nzn ar iskaita bus toj bazineje mokykloje ar mano buvosioje mokykloje, bei tas pats su paciu egzaminu. tikiuosi, kad nebuvusioje, nes ten anglu kalbos mokytoja manes nemegdavo, (kvaisa):DD, tad ten nenoriu laikyti anglu kalbos iskaitos

Žinutė parašyta: 2009-04-03 20:56:27 | Nuoroda

O man nereik eiti i iskaita. uha, ura,.:DD

Žinutė parašyta: 2009-04-04 03:00:16 | Nuoroda

Taigi ar verta stoti i vakarini jei nepakliuni i dienini??kokie trukumai ir ar labai sunku mokytis ir ar diplomas toks pat kaip ir dienininku?? Ir siaip kuo skiriasi teise ir valdymas nuo paprastos teises??? Abejais atvejais auginami teisininkai tik ,vot ar baiges teise ir valdymas, galesi dirbti: notaru, advokatu ir pan.???????

aciu, spasiba ir dar dzenkuja.

Žinutė parašyta: 2009-04-04 21:22:01 | Nuoroda

Man idomu, kuo zmones dirba baige sita specialybe??

aciu

Žinutė parašyta: 2009-04-06 22:03:56 | Nuoroda

Na cia man atrodo priklauso ar turi bakalaura ar magistra. Su bet kokiu teises bakalauru gauti teisini darba beveik neimanoma(nebent per pazistamus), o su magistriniu, tai jau kitas dalykas tiek su paprasta teise tiek su teise + valdymas(na as tiek girdejau). Bet kaip manot ar apsimoka studint vakarineme, nes daug reikia mokintis, o visi vakariniokai dirba, tai kazin ar laiko uztenka ir pan. visgi kazka su teise planuoju tiek studijose tiek darbe

Žinutė parašyta: 2009-04-06 22:11:49 | Nuoroda

studijavau metus ir ka as tau galiu pasakyt- uzpiso. Praktikos 0, bent 1 kursas ziauriai neidomus, del sunkumo tai puse velnio, jei paklius geri destytuvai, tai neprazusi, jei ne tai turesi 2-3 skolas, bet neprazusi, tas kas nori tas baigia.zodziu ner ten jau taip sunku, kaip zmones kalba, o ir istot ziauriai lengva, gal del to kad daug durniu, vos islaikiusiu egzaminus ir kalba, kad sunku. siaip cia dar daug priklauso ka nori studint aviacine mechanika, orlaiviu pilot., elektronika.Nu nzn mechanika, tai su mazom perspektyvom, tiksliau 7 metus busi paprastas mechanikiukas. Orlaiviu pilotavimas, tai ka as zinau nu praktikos minimumas, gauni licenzija tokia, kokia gali gauti per 2 metus nestudijuodamas, o tiesiog lankydamas paprastus kursus.(tik privalumas studijuojant, kad tiek pinigu nereikes ismesti kaip, kad lankant specialius kursus. O siaip orlaiviu pilotavima baiges, negalesi skraidyt norm. lektuvais, vel turesi gaut licenzijas, lankyt kursus, tai ka as zinau, tokias specialybes reik studijuot uzsienyje, kur atstudijuoji 5 metus ir gauni normalia licenzija

Žinutė parašyta: 2009-04-11 00:53:58 | Nuoroda

jeigu nesunku tai man galetum atsiust tuos anglu egzu garso irasus. emeil:

Žinutė parašyta: 2009-04-17 03:12:32 | Nuoroda

sveiki, kaip manot egzamine gali buti tokiu nesamoningu zemelapiu, kaip kazkas is bizantijos,  egipto ar panasiai, nu zodziu kazkas su viduramziais. Ir siaip is kur mokintis tuos zemelapius ir ar nezinot ar nera kokio zemelapiu saraso, kurie galimi egzamine ir pan.

Žinutė parašyta: 2009-04-22 20:18:36 | Nuoroda

Turiu as ta kaselio zemelapiu knyga.Bet ten daug tupu temu kaip: makedoniecio, egipto, bizantijos, romos, graikijos civilizacijos, USa zemelapiai, didieji geografiniai atradimai, nu zodziu daug tokiu zemelapiu, kurie greiciausiai nebus per egza, nes nelabai tikisi, kad galetu ikisti is kokios amerikos. Kaip as suprantu pagrindas, tai viskas is Napoleono, I,II pas. karu, saltojo karo ir visu LDK zemelapiu??

Žinutė parašyta: 2009-04-28 19:38:48 | Nuoroda

Nejuokinkit, i teise su visais 100% is egzu????? nejaugi nemokat statistikos pasiziureti. Prasiplaunam akis, gerai. Pernai i teise ir valdymas, teise mokama butu uzteke po 70% is visu egzu, tai nu niekaip nematau is kur jus imat, kad i teise tik su simtukais. Net ir i visiskai finansuojama vieta butum istojas su 80-85% is egzu, nu tai ar jus akli ar neblaivi, nu simtuku siais laikais reikia tik stojant i medicina ir viskas, o teise jau senai yra nebeprestizine specialybe,  dabar ji tiesiog specialybe, kurioje dauguma studentu, busimu vadybininku, studijuojanciu tik del prestizo, bet ne del to, kad ta specialybe jiems patinka.

Žinutė parašyta: 2009-05-11 14:44:31 | Nuoroda

Is kur jus kartojates istorija?/ Man tai kazkaip tingisi skaityt tas krontas. Vat gal yra kokia knygutska, kurioj butu viskas trumpai aiskiai isdestyta su visais faktais, kuriu reiks egzui, nes kronta nu tai ka as zinau, jau viena kart skaiciau, tai uzteks tos grozines literaturos, tu pasakeliu ir pan.

Žinutė parašyta: 2009-05-21 13:44:49 | Nuoroda

Panasi situacija ir man. Bet kaip as suprantu, jei jau viena kart istojai i vf, tai daugiau nebegali stoti i vf, tai pagal tai iseitu, kad tu gali stoti tik i mokama vieta. Bet nezinau, gal as klystu, gal i vf negali stoti tik tie, kurie jau baige univerus, o gal ne , reiktu situo pasidometi, nors man vistiek reiks moket, nes i nemokama neistosiu, o visgi studijuoti noriu tai kas man patinka.:(

Žinutė parašyta: 2009-05-25 14:10:05 | Nuoroda

blet bet tu tai durnas per visa pilva. Nu, da tokio proto guzo neesu mates. krc nu nieks taves neprivers studijuot jei nenori. ar tu cia norejai pasigirt, ar tiesiok debila ne vietoj pavaidint?

Žinutė parašyta: 2009-05-31 18:33:33 | Nuoroda

o ta krepseli gali gauti tarkim praeitu metu abiturientai, kurie nori perstoti?