Vartotojo *Latika pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-06-10 17:18:50 | Nuoroda

Manau nereikėtų labai jaudintis dėl nesurašymo gale. Nes bent jau matematikoj, jei gale nėra nė vienos raidės parašytos, tai vertintojas žiūri į testa ir perrašo apibrauktas, bet jei bent vieną raidę parašei gale, tada nežiūri. 

Žinutė parašyta: 2009-06-17 00:28:08 | Nuoroda

Ne, nebaude uz tai. . Sake Mokytoja, kuri taiso.  

Žinutė parašyta: 2009-06-18 19:13:26 | Nuoroda

Praleidau ten dvi savo vasaras (nuostabias vasaras).. O nuo rugsejo praleisiu ten 4 metus.. :) 

Esu busimoji LCC studente ...  kadangi pati ten studijuosiu, tai jau neigiamai tikrai neatsiliepsiu. :D 

O db del darbo tai : Lcc studentai dirba tokiose gerai zinomose imones ir organizacijose kaip Ernst&Young Lietuva, Siemens, Lietuvos Respublikos Teisingumo ministerija, pagrindiniais salies bankai, ambasados, kitu gerai zinomu imoniu gretas. (citata is LCC gauto laisko) :) 

Kiek teko, tai neesu girdejus, kad yra problemu del diplomo isidarbinant. Tikiuosi, jog cia tik nesamoningi gandai. 

Žinutė parašyta: 2009-06-19 17:36:56 | Nuoroda

:) buvau dvi vasaras..

Vienu zodziu viska galima apibudinti- NEREALU.. :D atmosfera. mokytojai, gyvenimas, veikla..

Nu as buvau labai patenkinta, ir nesigailejau sumoketais pinigais.  Didziausia ispudi paliko manau mokytojai, turint tokius mokytojus ir i mokykla su mielu noru eiciau. :)  

Žinutė parašyta: 2009-06-19 18:26:55 | Nuoroda

jei tu sia vasara mastai, tai siaip jau registracija baigesi. Daug kas priklauso i koki lygi pakliuni. Patikek per ta menesi duoda daug, bet ziauriai sunku viska islaikyt(jei gyveni veliau be anglu).

Nes ta menesi, kai aplink visur tik anglu kalba, bendrauji jau vos ne laisvai, ir pamokose lb daug patirties, dar ir db prisimenu kalbas po 10 min.. :) Daug rasiniu. daug namu darbu. Kiekviena diena turi 4 pamokas.. pirmoji Grammar, tai ilga labai. O kitos tai reading, speaking ir writing.  daug kas priklauso nuo pacios saves, kiek per ta menesi tu pati pasiimsi ziniu, kiek pastangu desi. 

Salygos geros mokytis,, bet menuo nera lb daug, tai nesitikek ten visa anglu kursa ismokt, per menesi angle netapsi. 

gerai, galiu bendrai atpasakoti diena. Buvau lygyje upper intermediate, tai ryte 8,30 jau ateini i grammar pamoka, ji vyko 2-2,30 val jei db gerai pamenu, veliau pertrauka ir trumpesnes 3 pamokos po 50 min, per readinga reikejo perskaityti knyga (neploną), writinga beveik kiekviena diena po rasini, o speakingas tai kas antra diena eini kalbet ivariom temom po 5 min, o jau kursu gale reikejo paruosti 10 min kalba. ;) nu bandziau kuo smulkiau atpasakoti, aj dar vakarais 7 valanda rinkdavomes skaityti knygos su mokytoja, nes kitaip nebutume speje. 

Žinutė parašyta: 2009-06-19 22:50:34 | Nuoroda

Wow.. cia pavydas, ar kas... Niekada netaupiau svetimu pinigu, patarciau ir tau... 

Liepos 4 bus rasomas testas, kuris nuspres lygi.. nu nezinau jei ritmai nori gali bandyt , nes as irgi pries du metus velai tesuzinojau (bet ne taip velai:D), tai gavau laiska, jog vietu nebera. Taciau veliau paskambino ir pranese, jog atsilaisvino vieta ir ar as dar noriu. 

a rbuvo Baisu?  Vaje as vos is jaudulio, baimes nesiprotejau, atvariau pirma diena visa valanda per anksti. :D Ir buvau 10 klasiu baigus, gerai, kad bent prie manes priejo viena mergina ir susipazino, kelias minutes kalbejom angliskai, kol supratom, jog esam lietuves. :D:D Bet dviese jau nebesijaudinau. :) tai tiek mano ispudziu. Aj o moko tai ne is pagrindu, pamatys teste kiek tu moki, tai nuo ten pradeda mokyti.  

Žinutė parašyta: 2009-06-19 23:00:57 | Nuoroda

Lygiai 5. :)  Uzsienieciu tikrai nemazai, siaip pries du metus kai vaziavau, tai kaina buvo perpus mazesne ir vieni sake, kad ja didina, kad daugiau uzsienieciams vietu liktu. :D 

Nors ir nebusiu kursuose sia vasara, bet tikrai nuleksiu ten.. :) Man buvo patirtis neikainojama, pamaciau kitokius mokytojus, dar ir dabar su vienu mokytoju Amerikieciu susirasineju. 

Žinutė parašyta: 2009-06-19 23:09:25 | Nuoroda

Taip. Tapau jau LCC studente.  :)  

Žinutė parašyta: 2009-07-23 17:54:16 | Nuoroda

As girdejau, tai ne is studentu. :) Pati ilgai svarsciau tarp MRU, VU ir LCC. Tai klausiau destytojo, kuris deste VU, o dabar MRU, ka rinktis. Patare rinktis LCC TU, belieka laukt ir tiketis, kad nesuklydau. :) Sekmes renkantis.