Vartotojo Palinka pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-05-18 18:09:48 | Nuoroda

 As tai gana idomiai jauciuosi - is vienos puses noriu, kad kuo greiciau egzai ateitu - noriu greiciau stot ir mokytis :) is kitos puses - aisku baisu. nors visi galvoja kaip cia tuos egzus geriau islaikyt, bet tai vistiek mintys kur istoti/stoti neapleidzia. o kai zinai kur nori, tai del egzu rezultatu dar baisiau... zodziu galetu sukurt kas arbatele nuo nervu "iki egzamino pora dienu"  :)

Žinutė parašyta: 2009-05-26 10:30:24 | Nuoroda
nightshadow rašė:

sunku kazkaip su pasirinkimu, kur stoti..

Kai mano brolis stojo i univera, kazkaiplengviau viska pasirinko ir tiek daug nepergyveno del busimu studiju.. man kazkaip sudetingiau truksta tos info apie pacius universitetus apie mokymosi galimybes ir panasiai...

Gal kas nors turit kokiu geru nuorodu internetiniu kur galima butu su destytojais padiskutuoti ir pasikonsultuoti?

 nezinau, kiek tave traukia technologijos, bet www.brendu.lt/languota-liemene-17/lt/ cia keli destytojai kalba apie galima studijas :) Paisdomek, galbut rasi kas tau tiks :)

Žinutė parašyta: 2010-05-24 08:12:04 | Nuoroda

 Mastau apie stojima i Vilniaus dizaino kolegija ( www.dizainokolegija.lt/lt/) , interjero dizaina .

Gal kas yra ten studijave ar zino ka is draugu? Kokia ten mokslu kokybe, kaip destytojai?Ar sunku istot ir paskui mokytis ir t.t.? 

 

Žinutė parašyta: 2010-06-14 09:35:46 | Nuoroda

zinoma, priklauso nuo zmogaus ir norimos studijuoti specialybes, bet manau tikrai nereiktu nuvertinti kolegiju, kaikuriais atvejais tai net geresnis pasirinkimas. Be to manau , kolegija yra puiki pradzia, tiems ,kurie nera taip gerai pasiruose, nes dabar juokinga , kai visi sulenda i universitetus, nors jiems aiskiai ten persunku, krenta studiju lygis.

Žinutė parašyta: 2010-06-28 09:55:32 | Nuoroda

Stojant i VDK reikia lietuviu ir anglu, bei islaikyt stojamuosius t.y. kompozicijos egzaminas (laisvai pasirinkta technika pagal uzduodama tema)  ir  piesimas (reikia tureti ivaraus mikstumo piestuku, kokie tik tau reikalingi)

Žinutė parašyta: 2010-06-28 10:00:31 | Nuoroda
Car0line rašė:

Norėčiau aš į interjero dizaina. Bet nenoriu į kolegiją.. O be kolegijų lieka tik VDA, į kuria tikrai neįstočiau. 

 Bet zinok cia yra tik toks nusistatymas Lietuvoj, kad kolegijos tai cia jau blogai. Nors tiesa sakant kaikuriais aspektais kolegijos yra net geriau. Turiu nemazai draugu sitoj srity. tai zinau ne viena ,kuris pastudijavo VDA , mete ir perstojo i kolegija.  O viena drauge studijuoja VDK tai isvis sake ,kad niekur kitur nestotu, labai patenkinta studijom ;)

Žinutė parašyta: 2010-07-06 20:19:46 | Nuoroda

Vilniaus dizaino kolegijoj mokslu kokybe tikrai gera. O privalumai jos tokie, kad sita kolegija nuolat tobuleja, neuzsistovi vietoj. Joje labai gera atmosfera, visas kolektyvas labai draugiskas, malonus ir paslaugus. Asmeniskesnis poziuris i kiekviena studenta, daugiau demesingumo nei kitur.