Vartotojo Sandrittta pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-06-16 15:50:08 | Nuoroda

jauciuos puikiai..  nors per kalbejima lb jaudinaus, rankos drebejo ir zodziai pynes, bet gavau maximuma :) matieka- 9, lietuviu -10  

Žinutė parašyta: 2010-01-28 23:29:54 | Nuoroda

prisimenu kaip ir as drebejau pries tuos 10kl egzus, o visi kas jau laike sake ner cia ko bijot ten vieni juokai..bt man vistiek baisu buvo..db suprantu kad ten tikrai juokai buvo..is lt 10, is matkes 9...savi mokytojai ir vertina atlaidziau..tad sekmes ir tikrai nebijokt ;)

Žinutė parašyta: 2010-01-28 23:33:37 | Nuoroda
Žinutė parašyta: 2010-01-29 19:13:17 | Nuoroda

neturiu nieko pries sporta, bt nemegstu tu kunu kulturu kai varineja kaip sunis;Dlabiau patinka individualiai pasportuot:)aciu uz ats;)gal dar kas ka zino:)

Žinutė parašyta: 2010-06-10 20:41:53 | Nuoroda

kazin koks gali buti pereinamasis balas mazdaug?

Žinutė parašyta: 2010-07-02 23:35:17 | Nuoroda

sveiki:) kreipiuosi i tuos, kurie lt egza islaike virs 80proc. ir rase rasini.Norejau paklaust ar jus argumentavot remdamiesi vien kuriniais is mokyklos kurso, nes man idomu ar uztenka vien to gauti tokius gerus balus. Musu mokytoja pastoviai bamba, kad is tu kuriniu kuriuos einam per pamokas naudojant egze nebus dideles naudos, tipo turim rasyt argumentus is tu kuriniu, kuriu nera kurse, kad parodytume kokie mes apsisviete ir pan. Tai man butu idomu suzinot kuom jus remetes argumentuodami :)

P.s. as busima abituriente ir labai uzjauciu tuos, kurie nusivile savo rezultatais.Paciai beveik asaros pradejo kauptis kai pasiskaiciau si foruma:(

Žinutė parašyta: 2010-07-02 23:42:51 | Nuoroda
nogood rašė:
Sandrittta rašė:

sveiki:) kreipiuosi i tuos, kurie lt egza islaike virs 80proc. ir rase rasini.Norejau paklaust ar jus argumentavot remdamiesi vien kuriniais is mokyklos kurso, nes man idomu ar uztenka vien to gauti tokius gerus balus. Musu mokytoja pastoviai bamba, kad is tu kuriniu kuriuos einam per pamokas naudojant egze nebus dideles naudos, tipo turim rasyt argumentus is tu kuriniu, kuriu nera kurse, kad parodytume kokie mes apsisviete ir pan. Tai man butu idomu suzinot kuom jus remetes argumentuodami :)

P.s. as busima abituriente ir labai uzjauciu tuos, kurie nusivile savo rezultatais.Paciai beveik asaros pradejo kauptis kai pasiskaiciau si foruma:(

 Gavau 100, rėmiausi vienu kūriniu ne iš mokyklinio kurso :)

 o kuom dar remeisi?

Žinutė parašyta: 2010-07-02 23:44:21 | Nuoroda
sun' rašė:

 Gavau 99, rėmiausi tik mokykliniu kursu..

 o tai truputi pragiedrejo man gyvenimas :D nes ta mokytoja varo i nevilti su savo kalbom :(

Žinutė parašyta: 2010-07-02 23:50:48 | Nuoroda
Akvilė rašė:

 aš rašiau rašinį, gavau 93proc. :)  programiniais kūriniais nesirėmiau. Iš vakaro išmokau 4 geras citatas, 2 iš jų pritaikiau :D dar rėmiausi Hessės kūriniu bei Anos Frank "dienoraščiu".  Klasiokė, kuri rėmėsi programiniu kūriniu "Altorių šešėly", taip pat Hessės kūriniu bei istorine bei socialine patirtimi gavo 68. Taigi manau, kad remtis programiniais kūriniais nėra blogai, tačiau aš teikiau pirmenybę ne programiniams. Sėkmės tau kuo didžiausios kitais metais :)

aciu jos prireiks   na dar visi meteliai pries akis tad reik pasistengt :)

Žinutė parašyta: 2010-07-02 23:52:12 | Nuoroda
nogood rašė:
Sandrittta rašė:

 o kuom dar remeisi?

 Ir dar 5iais kūriniais iš mokyklinio + konstitucija :)

 oho, na tai sveikinu su tuo simtuku :)

Žinutė parašyta: 2010-07-02 23:55:14 | Nuoroda
mildmyle rašė:

Gavau 100. Rėmiausi 6 manrods kūriniais ir 3 buvo iš ne mokyklinio kurso, rašiau pirmą temą apie atsakomybę ir pasirinkimą.

 o argymentavai vien kuriniais, kitokiu kulturiniu kontekstu netaikei? :)

P.S. sveikinu taip pat su simtuku

Žinutė parašyta: 2010-07-02 23:58:23 | Nuoroda
nogood rašė:
Sandrittta rašė:

 oho, na tai sveikinu su tuo simtuku :)

 ačiū, linkiu ir tau to paties kitais metais ;)

 oj butu fantastika  

Žinutė parašyta: 2010-07-03 00:05:52 | Nuoroda
vitae rašė:

Tavo mokytoja višta, taip jai gali ir pasakyti :D Neįsivaizduoju iš kur atsiranda tokių nekompetetingų pedagogų... Visiškai nesvarbu programinis ar ne programinis tas kūrinys, esmė tame kaip tu sugebėsi juo naudojantis pagrįsti savo teiginį. Tuomet tampa kiekviena detalė svarbi, kiekviena scena ar atsiminta citata. Tarkim aš per egzaminą nei iš šio nei iš to prisiminiau kaip knygos "Nusikaltimas ir bausmė" veikėjas Raskolnikovas pasakė "Aš ne senę, o save nužudžiau" ir tai man kuo puikiausiai padėjo pagrįsti teiginį, kad kiekvienas žmogus privalo būti atsakingas už savo veiksmus.  Atrodo paprasta kaip 2x2, na bet "iškrapštyti" kažką tokio labai įdomaus iš kūrinio, kai jo nebeturi prieš akis, kartais gali būti ir sunku... Tad kol dar ne egzaminai, kiekvieną knygą skaityk su pieštuku rankoje, žymėkis tai, kas tau įdomu, užsivesk citatų ir ištraukų sąsiuvinį, o vėliau žiūrėk - gal pravers ;)

 kai jau bus atestatas rankoje pasakysiu jai tai :DD nu jo nervina ji mane, visad labai pesimistiskai nuteikia:/  aciu uz patarima taip ir reiks daryt, dabar jau baigineju ,,Altoriu sesely", po to reiks kitu knygu paskaityt :)

Žinutė parašyta: 2010-07-03 09:08:38 | Nuoroda
void rašė:

Persiprašau, ne į tą temą parašiau. 

 nieko tokio :)

Žinutė parašyta: 2010-07-03 09:14:00 | Nuoroda
iewaa rašė:

 tikrai, tavo mokytoja ziauriai nusisneka.svarbu, kad argumentai tiktu pagal duota tema,, o kokia literatura remiesi nesvarbu.pas mus viena klasioke klasej buvo parasius rasini remdamasi 3 neskaitytais kuriniais.norejo matyt labai protinga but, bet gavosi atvirksciai, nes kurinius nelabai tiksliai suprato ir jie su tema nelabai derejo.taip kad rasydama gerai neisanalizavusi teksto gali labai apsisaut.as gavau 80proc remiausi "Altoriu sesely" ,"Odiseja" ir "Liudna pasaka"

 tai aciu, kad apsvietet :) 80 proc. lbj gerai , buciau lbj patenkinta jei tiek gauciau :) o tu kitokiu kulturiniu ar socialiniu kontekstu netaikei? :)

Žinutė parašyta: 2010-07-03 09:16:53 | Nuoroda

Bet ko gero jums ir teksto suvokimai labai gerai sekas.As tai visaLaik gaunu kokius 7-8, o vbe bus dar sunkesnis negu mes per pamokas darom:/ bijau, kad gali pakist koja man teksto suvokimas...

Žinutė parašyta: 2010-07-03 09:34:28 | Nuoroda
Vytis rašė:

Altorių šešėly visi rašė:D aš asmeniškai rašiau Altorių Šešėly, Šūvis po Marazyno Ąžuolu, Mažvydą, ir Marčėno eilėraštį pacitavau :)

 tai gerai, kad prisiverciau sia vasara ji perskaityt, dar liko apie pusantro simto puslapiu;D

Žinutė parašyta: 2010-07-03 09:36:42 | Nuoroda
iewaa rašė:

as daugiau niekuo nesiremiau.jokios socialineas ar kulturines patirties nk nebedejau, nes mums mokytoja sakydavo, kad butu geriausia, jei vienoj pastraipoj remtis -max 2 kuriniais, taip kad..

as "Altoriu sesely" remiuosi visada praktiskai ;DD toks gan universalus kurinys, o dar kai prisimenu, kaip sunkiai ji sekesi skaityt.. vien del to jau ji visur kisu ;DDD

kas del tekstu suvokimo tai zinok man asmeniskai irgi labai sunkiai eidavosi su teksto suvokimais. is bandomojo (buvo duotas 2009 metu teksto suvokimas) gavau 7, o aplamai is viso bandomojo 69proc buciau gavus,taip kad dabar kai jau zinau, kad gavau 80 proc galiu pasakyt, kad man asmeniskai siu metu teksto suvokimo uzd buvo lengvesne.as pati galvojau, kad man gali laiko neuztekt visiem klasimams atsakyt, kad galiu kazk atidziai neisiskaityt, bet zinok ir laiko uzteko ir vietom kur nelb aisku buvo kokius 5 kartus viena sak skaitydavau ;DDDDD taip kad pamatysi viskas bus labai gerai. sekmes tau kitais metais

 

aciu nuraminai, nes as jau pradedu stresuot kai pagalvoju kad atejo musu eile;D

Žinutė parašyta: 2010-07-03 11:06:09 | Nuoroda
Berilė rašė:

Nors rašiau interpretaciją (J. Vaičiūnaitės eilėraščio, gavau 90%), bet galiu pasakyti, kad rašiniuose dažnai remdavausi universaliais kūriniais kaip: "Nusikaltimas ir Bausmė", Kamiu "Svetimas", Škėmos "Balta dobulė", "Hamletas", "Altorių šešėly", net Savickio novelėmis. Net nežinau, kuriems čia priskirti - kultūriniams ar socialiniams -, bet taip pat remdavausi įvairiais straipsniais. Be to, labai naudinga peržvelgti ir senovės mitus, netgi pasakas. Manau, ne tiek svarbu kokiu kūriniu remtis, bet kiek tas argumentas atsako į temą, kad nebūtų dirbtinai "prilipdytas", o dar svarbiau argumentą išplėtoti.

aciu uz patarimus :)

Žinutė parašyta: 2010-07-03 13:28:47 | Nuoroda
Dainius rašė:

Aš rašiau rašinį apie tą atsakomybę ir rėmiausi Biliūno "Vagimi" (nors autorių nurodžiau Savickį, tai fakto arba siužeto klaida), Granausko "Gyvenimas po klevu" ir dar iš kažkur ištraukiau tą Mino mitą apie labirintą ir Ariadnės siūlą, tai gerai išplėtojau.. Visus šituos sukišau į 2 pastraipas, o 3 pastraipa argumentavau visai be jokių kūrinių, tiesiog kažką rašiau ką galvojau ir tiek.. Nors grįžęs po egzo iškart prisiminiau Marcinkevičiaus "Mažvydą" ir gailėjaus, kad į galvą jis man per egzą neatėjo. Būčiau kažką sugalvojęs apie tą Lietuvą ir sūnų.

 na vistiek puikiai islaikei