Vartotojo Solano pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-07-24 00:47:25 | Nuoroda

Sveiki ;-)

Aš taip pat čia papuoliau :)

Jeigu darysit kokį skype chat'ą, mano id - ramynas.

Žinutė parašyta: 2011-05-16 23:21:27 | Nuoroda
Vytauto Didžiojo universitetas rašė:
Exley92 rašė:
Vytauto Didžiojo universitetas rašė:
Exley92 rašė:

 Labai laukiu atsakymo iš VDU štai tokiu įdomiu (o iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti, gal kiek ir kvailoku klausimu) - mano pirmoji užsienio kalba - vokiečių, o anglų turiu tik minimalius pagrindus.. šiaip mokausi labai gerai ir planuoju stoti į teisę, bet mane neramina ta anglų kalba, nes girdėjau, jog nuo antro kurso daug paskaitų vyksta angliškai. Tad norėčiau sužinoti, kaip teisės studijose viskas vyksta su anglų kalba ir, ar jau nuo pirmo kurso ji labai reikalinga, nes aš per pirmą kursą ją tikrai išmokčiau. Iš anksto didelis ačiū už atsakymą.

 Sveiki, na teisės studijose, paskaits anglų kalba nėra privalomos, ir jos prasideda 5 semestre (3 kurse), taigi jei anglų kalbos pas jus tik pagrindai, jums 2 metus teks intensyviau šią kalbą mokytis ir jei manysite, kad sugebėsite mokytis teisės dalykus anglų kalba tuomet jūs juos galėsite rinktis.

Tai jeigu gerai supratau, teisės paskaitos anglų kalba nėra privalomos? Vietoj jų turbūt galėsiu rinktis kažkokius kitus dalykus, ar ne? :)

 

 Visiškai teisingai :) nebūtina mokytis teisės anglų kalba, kitaip tariant galite atsisakyti studijuoti tam tikrus dalykus ir studijuoti kitus dalykus kurie yra dėstomi lietuvių kalba.

 Prašyčiau neklaidinti būsimų studentų. Teisiniai dalykai anglų kalba yra privalomi trečio ir ketvirto kurso trečią semestrą - t.y. semestrą vykstantį vasaros laikotarpiu, kuomet paskaitas dėstomo vizituojantys dėstytojai ir užsienio valstybių.

Žinutė parašyta: 2011-05-16 23:44:04 | Nuoroda

Dėsto*

Taip pat, verta paminėti, kad studentas, įstojęs į VDU teisės studijų programą, III-V semestre(pasirinktinai) privalo išeiti "teisinės anglų kalbos" kursą.