Vartotojo Sviatosa pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-07-25 14:14:10 | Nuoroda

Atestatas su pagirymu reikalingas tik jei kas nors su tavim, stajant i ta pacia specialybe, turi vienodus egzu rezultatus... Bet vistik nemanau, kad daug yra tokiu, kurie gerai mokesi ne tam, kad ka nors ismoktu, o tik spalvota popieriuka gautu  
Ne per daug jo ir norejau, nemaniau, kad egzus gerai issilaikysiu... Bet pasiseke

Žinutė parašyta: 2009-07-25 14:25:53 | Nuoroda
Muuuu rašė:
klasika;DDD rašė:

lb blogai kad zlugusios as tai po metu is kokios kineziterapijos perstosiu ar ka i mokama, bet tikrai nelaikau zlugusios kad viltys nors tas rezas toks irgi siaip sau gavos jei i mokama nepriims kitais metais tai bus sakes, net nezinau jau truputi gailiuos, gal kaip nors siemet mokamoj buciau issivertus... nu nieko, kas bus tas bus, bet zivile neprazus

 O gal tau kineziterapijoje patiks ir niekur tu nenorėsi perstoti. :)) Visko juk būna gyvenime. Kaip sakoma, nespjauk į šulinį iš kurio paskui gali tekti atsigerti :)

 Is biologijos 88 gavau, vos neapalpau is laimes
irgi i kinezeterapija istojau, gal cia dar busimu bendramoksliu yra?

Žinutė parašyta: 2009-07-25 14:34:06 | Nuoroda

Is chemojos egzo 89 gavau, o maniau, kad nieko nemoku ;D

Žinutė parašyta: 2009-07-25 14:57:42 | Nuoroda
Marėja rašė:

tai kaip suprantu musu kolkas 5

As 6
maniau jau pati tema kurt, bet vistik radau
o kaip jus? Dziaugetes suzinoje, kur istojot?

Žinutė parašyta: 2009-07-25 15:01:40 | Nuoroda

oj, nepilna zinute ishsiunciau  as ziauriai i kinezeterapija norejau... Pasiseke

o gal kas nors zino, kada ir kur bus galima suzinoti, kelintu numeriu istojom? 

Žinutė parašyta: 2009-07-25 15:31:09 | Nuoroda

Ar labiau i medicina trauke?

Žinutė parašyta: 2009-07-25 16:29:36 | Nuoroda
Mariana rašė:

nu kiek zn tai siais metai musu bus daugiau nei 30 seip ziuriu kolkas tik paneles renkasi...

 jei ne kreivai paziurejau, tai lygiai 30
o vyriskoji kompanijos dalis arba dar nesusieshkojo, arba kolektyvas bus vien moteriskas  

Žinutė parašyta: 2009-07-25 16:49:48 | Nuoroda

Istojau i pirma pageidautina vieta, tureciau ziauriai dziugaut, bet kadangi niekur pernelyg nenorejau, tai man vis vien.

Žinutė parašyta: 2009-07-27 11:31:14 | Nuoroda

sweiki :)
asmeniskai as i kolegijas nestojau, pasiseke, i unika patekau :)
et neramu lb del drauges, jos konkursinis balas,jei neklystu, vos 10,76, o VK ji visas secialybes rase tik VF... Bent jau i veterinarija yra sansu istot? Ir gal zinot, kada ryt paaiskes rezultatai?..

Žinutė parašyta: 2009-07-28 22:12:52 | Nuoroda

Sweiki visi :) as cia ne prie ko, nes istojau i kineziterapija visiskai i kita mokslu istaiga, bet noriu visiems palinket sekmes :))) mums visiems ziaaaauriai pasiseke, bent mokytis tuos 4 metus bus idomu :)))

Žinutė parašyta: 2009-09-15 19:02:01 | Nuoroda

Sveiki :)
visu pirma patarciau neskirt viso demesio vien mokslams- juk jus paskutinius metus mokates mokykloje! Nesistenkint kuo greiciau "nugyvent" situos metus, paskui, jau istoje, atsiminsit juos su liudesiu...
nugrybavau truputi :)
As laikiau chemija, bio ir lietuviu. Chemijos mokytoja buvo "paplaukusi"- per antra pusmeti nerasem ne vieno kontrolinio... Pasakojo savo gyvenimo istorija ir panasiai. Tik namo uzduodavo egza kokiu nors praeitu metu issprest, kuri retkarciais pasitikrindavom klaseje. Repetitoriaus nesamdziau, mokiausi savarankiskai-nuo geguzes pradzios (egzas, kaip zinot, buvo birzelio 1). Pasiemiau programa, ir ieskojau kiekvienam punktui atsakymus is tokios plonos knygutes, jau nebeatsimenu, kaip vadinosi. Gavau 89%, miriau, kaip dziaugiausi. Buciau gavus daugiau, jei idemiai uzduotis skaityciau :D Palyginimui- klasioke lanke papildomai 3 metus, surinko, jei neklystu, 22 ar 24.
Biologijai ruosiausi skaitydama "Ar moki biologija", tokia zalia knygute (norint islaikyt, to visiskai pakanka), dar programa ziurejausi, aiskinausi idemiau tai, ko nesupratau is kart. Gavau 88 :) Tiems, kas laikys bio egza- i kiekviena klausima (po 3-4 taskus) atsakinekit kuo smulkiau, net jei parasot ka nors netiksliai, teisingos dalies tos klaidos neuzdengia.Tikriausiai vien tai mane ir isgelbejo :D
Lietuviu nesiruosiau, tik saziningai (retkarciais.... :D ) atlikdavau uzduotis klaseje, nes namu darbu mums kazkodel neuzduodavo. Gavau 98 ;)
Kiti klasiokai mokesi nepalygintinai daugiau-nuo pat metu pradzios. As mokiausi tik paskutini menesi, todel informacija dar nebuvo spejusi susimaisyt (o ir kai supranti, kad atideliot nebera kur, smegenys "isijungia")
Linkiu jums sekmes, nepersimokykite ir nors retkarciais leiskite sau pailset.
P.S.: neislaikytas egzas-ne tragedija.

Žinutė parašyta: 2009-10-04 21:00:04 | Nuoroda

Jei nepastebejai, buvo patarimas, bet gal ne toks zymus- nereikia bijot. Saziningai darykit per pamokas tai, ko reikalauja mokytojas, atlikinekit namu darbus ir metu pabaigoje, likus kazkur menesiui, teliks pasikartot. Sedet ir kalt dar spesit univeruose, egzaminu, laikomu mokykloje esme- patikrinti gebejimus ir zinias, sukauptas per visus 12 metu. Jei negrybavot visus mokslo metus, galvoje vistiek kazkas uzsiliko. Biologijos egza imanoma islaikyt taikant bendro isprusimo zinias... Todel swarbiausia jums dabar- nebijot ;) 
P.S. : jei jau nusprendet, ruoskites pagal programa, kartodamiesi kiekviena punkta, o ne aplamai skaitydami knygas.

Žinutė parašyta: 2009-11-21 14:23:16 | Nuoroda
LadyBug rašė:

prisidesiu ir as prie biologu ;) as asmeniskai jau bent kelis kartus tai tikrai perskaiciau ir isnagrinejau ta zalia knygute tipo i egzamina be baimes :D,o dabar jau bandau teorija taikyt atlikinedama ivairias uzduotis. tikrai manau pasitvirtins toks mokinimasis, nes ko nezinau, tai vel verciu knygute, ieskau tos temos ir taip itvirtinu zinias, kartu pratinuosi prie egzamninu uzduociu, ju vertinimo. Svarbiausia neskirt  tam mokinimuisi visos dienos:D tiesiog jei dirbi saziningai tai uztenka ir i diena bent po valanda prisiverst ka nors pasiziureti :)

 cia yra geriausias budas ;) as irgi is jos tik ir mokiausi, ir nieko, 88 gavau :) 

Žinutė parašyta: 2009-11-21 14:24:47 | Nuoroda
bright_night rašė:
sanemis rašė:

Norėtumėt į KMU ar VU? Aš tai po medicinos farmaciją rašysiu, man kažkaip chemija lengviau nei biologija, biologija labai painu, pfiu pfiu pfiu :D 

 o man kaiptik atvirksciai chemija man nepatinka, as pirma rasysiu odontologija, antra medicina, ir daugiau nieko, nes visiskai kitur niekur nenoriu, o farmacija tai siaubas man didziausias, kiek chemijos, baisu

 kas nors gali man paaiskint, kodel visi taip i medicina nori? :O

Žinutė parašyta: 2009-11-21 14:30:36 | Nuoroda
LadyBug rašė:

mano nuomone si skaiciuokle tikrai ne pati geriausia. o ji kartais nejima visu balu pagal vienoda kodeficienta? manau ji neatitinka universitetu skaiciavimo principu ir koeficientu. :)

 visishkai atitinka, as patikrinau :)

Žinutė parašyta: 2009-11-21 14:50:37 | Nuoroda

Kodel visus taip i medicina traukia?... :O gal kas paaiskint gali? as pati renkausi, kur stot, ir nors laisvai galejau istot i medicina VU to nedariau, net i sarasha nerasiau, nes tam paciam fakultete yra zymiai idomesniu specialybiu, tokiu kaip kinezi ir ergoterapija.
o del sneku neva ten sunku labai... visur sunku :D nes bet kuri medicinos kryptis reikalauja daug pastangu. Bet vis gi mokytis realu :)
juk stoja ne vien genijai, o ir iseina dauguma todel, kad tik veliau suvokia, KUR butent istojo ir kad jiems tai tiesiog nepatinka.

Yra du ziauriai baisus dalykai - fiziologija ir biochemija.Bet jie bet kokioj spacialybej musu fake yra :) tad medicinoj tik truputelis daugiau kalimo... Taciau jei is tikruju norit ir suvokiat, kuo busite uzauge, tada niekio neklausykiyte ir bandykite stot, tai tikrai ne vunderkindu specialybe ;)

Žinutė parašyta: 2009-11-21 20:41:18 | Nuoroda

Man to nesuprast, kadangi tokiu swajoniu niekad neturejau...
Tai ne taip ir sunku ten istot, kaip atrodo.

Žinutė parašyta: 2010-01-15 13:05:59 | Nuoroda

Stok i VPU, kokia nors pačia nepaklausiausia specialybe, i kuria stoja merginos is paciu tolimiausiu kaimu gludumu. Tikrai neatsisakys uzsiimt tavo "svietimu".
O jei rimtai, baik amerikieciu komedijas ziuret, mes Lietuvoj gyvenam.

Žinutė parašyta: 2010-01-15 13:18:17 | Nuoroda

 Taip, įstoti reikia gana aukštų balų, lyginant su balais, kurių užtenka pvz. į slaugą, kineziterapiją ir pan.,

I kineziterapija stoja praktiškai su tokiais pat balais , kaip ir i medicina. Pazistu toli grazu ne viena, kuris medicinos i savo svajoniu specialibiu saraseli net nerase.
Todel nereikia nuvertint kitu specialybiu medfake, atseit jose mokosi tie, kam nepavyko istot i bendraja :P

Žinutė parašyta: 2010-01-15 13:21:22 | Nuoroda

Islyginamosios studijos trunka metus (dazniausiai). kaina - apie 4-5 tukstancius.