Vartotojo just... pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-07-28 23:01:15 | Nuoroda

Sveikučiai;) būsimi kolegos ir kolegės :) aš irgi už susitikimą :) būtų labai smagu pamatyti visus :P nes fuksų stovykloj tikrai visų nebus. žinoma vilnius tolokai ;) bet manau pasistengtume kaip nors atkakt iki to užupio:) o beto reikia susipažint su miestu kuriame praleisi nemažai laiko.

Žinutė parašyta: 2010-07-24 16:19:45 | Nuoroda

Sveiki būsimieji kolegos ;) Sveikinu įstojus į norimą specialybę. Aš jūsų kuratorė. Žinau kiek visokių neaiškumų būna prieš rugsėjo pirmą, Taigi, pasistengsiu surašyti svarbiausius dalykus kuriuos jums reikia žinoti iki rugsėjo pirmosios. Tada (o jei ir pavyks anksčiau)  susitiksime gyvai ir aptarsime visą kitą;)

1. Jokio anglų testo pagal kurį jus skirstys nebus.

2.Dabar svarbiausia jums susitvarkyti dokumentus. Patarčiau prieš vykstant priduoti dokumentų nuvykti pas notarą savo mieste, nes ten kur vyksta priėmimai bus didelė eilė.Tiems, kas nežino, notaras reikalingas, kad padarytų jūsų atestato nuorašą,o orginalą jūs galėtumėte pasilikti sau. Taip pat reikės dokumentinės nuotraukos ir jūsų asmens tapatybės kortelės ar paso kopijos.

3.Nuvykus į VU rūmus saulėtekyje, kur vyksta priėmimas, galite iškart užpildyti dokumentus dėl bendrabučio.

4.Kai jau priduosite dokumentus registruokitės www.lsp.lt, kad gautumėte lietuvos studento pažįmėjimą. Kuo greičiau tai padarysi, tuo bus geriau, nes kelionės be pažymėjimo brangiai kainuoja.

5.Nėra mirtina, bet patarčiau iki rugsėjo pirmosios susirasti baltus chalatėlius. Jums jų tikrai reikės jau pirmą pusmetį ;), o ir rugsėjo pirmosios eisenoje pasipuošus daug smagiau dalyvauti.(apie ją plačiau turėtų papasako per priėmimus)

6. Taip pat po priėmimų registruokitės į fuksų stovyklą! dar negirdėjau nei vieno žmogaus, kuris skundėsi, kad ten buvo nesmagu ;P Dalyvauti tikrai verta. o ji šiemet bus rugpjūčio 2-4 dienomis. Tad negaiškit.;).

7.Išnaudokit likusią vasarą: išsišėlkit, išsiduokit, pasiilsėkit prieš naujuosius mokslo metus.

Manau jums dar visą šitą primins dokumentų priėmime. Tad iki pasimatymo ;)

Jūsų kuratorė, Justina.