Vartotojo domantas0 pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2009-11-29 22:43:44 | Nuoroda

Sveiki, labai idomu kiek stojanciuju bus siais metais, koks konkursas laukia. Pats tikrai stosiu pilotavima ir niekur kitur, nematau savo gyvenime nieko kito kaip tik padanges :)

Idomu kokiu balu norint istoti i nemokama reiks siais metais, nes tos 20stukiu tikrai ne mano kisenei :) labai nusyvyliau, kai praejusiais metais buvo panaikinti papildomi balai stojant i VGTU, skambinaus ir pasake, kad taip buvo sulygintos salygos visiem stuojantiem, tai nuliudino, bet atrodo LKA papildomi balai vis dar yra, jei neistosiu i VGTU lauks karas :D

Pats siuo metu skraidau ULO Aeroprakt-22, nuostabus mazylis, nesenai atlikau pirmaji savarankiska skrydi, gavau senu pilotu spyriu, buciavau propeleri, nuostabus jausmas skristi vienam, po nauju metu laukia lincenzija ir tada jau stojimai.

Gal kas istojote ir galite pasidalinti mintimis, buciau labai dekingas:

Kaip viskas vyksta civilines aviacijos medicinos apziuroje?

Kokia itaka stojimui turi mokyklos rekomendacija? 

Ar labai skiriasi karines ir civilines aviacijos keliai? (renkantis 3-ame kurse)

Kokios magistranturos studiju kainos?

Visus stojancius siais metais i orlaiviu pilotavima kvieciu bendrauti, dalintis naujienomis,  

Žinutė parašyta: 2009-12-05 22:41:57 | Nuoroda

dekui, uz info.  jei turite dar kokiu vertingu patarimu, buciau dekingas jei pasireikstumete :) 

Žinutė parašyta: 2010-01-22 12:47:36 | Nuoroda

Na va, praejau medicinine patikra, labai dziaugiuosi :) galiu pasakyt, kad nebuvo lengva, daug tyrimu, sunkiausias turbut regos man pasirode, labai susikaupes turi but. Zinoma viskas labai grieztai, labai siauros ribos sveikatos sutrikimams sioje specialybeje. Beje, cia ieva minejo "Medicinine tikrai griezta: nuo plauciu turio iki lytiniu organu" tai netiesa, bent jau mano atveju, nereikejo nusirenknti daugiau negu iki puses, net batu nebuvau nusimoves, tad del to neverta jaudintis 

Žinutė parašyta: 2010-01-28 23:01:15 | Nuoroda

Chebra, nesityciokit :D atrodo, kad nezinociau kokios klases pazymos reikia :D chirurgas paziurejo stubura, liepe i viena kita puse pasilenkt, ten uztrukau gal 1min, ir paleido. O AIDS neaptinkama tikrinantis krauja? 

Žinutė parašyta: 2010-01-29 16:40:32 | Nuoroda

na taip, reikia dziaugtis, nors gal butu gerai pasitikrinti :D :D