Vartotojo Paskendus pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-02 17:05:20 | Nuoroda

Pasiskaičiau jūsų diskusijas. Tikrai apmaudu, kad visą gyvenimą gerai besimokęs gauni nelbai aukštą įvertinimą, bet nereikia burbėt ant visų tų,kurie gavo aukštesnius. Stresas labai daug kam, kas per daug galvoja, apie tai ką daro, ypač rašo,  gali pakišt koja, manau,kad per lietuvių egzaminą taip ir buvo.
Pati į egzaminą nuėjau besijaudindama, bet ne mirtinai bijodama, galvojau "kaip bus -tai, nieko nebepadarysi."  Savo reultatu nenusivyliau, nes tikėjaus mažiau, mat esu išsiblaškius ir maniau, kad skyryba ir rašyba pakiš koją kaip reikalas ir šiaip nesu linkus savęs išaaukštint. Mano manymu, visada reikia nusiteikt blogiausiam, tada bet koks kitas atvejis suteiks džiaugsmo :) 
O jei tikrai netenkina rezultatai - teikit apeliacijas, juk tikimybė, kad sumažins nėra didelė, tad pabandyt verta.

Žinutė parašyta: 2010-07-09 17:32:38 | Nuoroda
Auwris rašė:

Aš gavau kol kas tik kompozicijos įvertinimą. Labai keista, kadangi kompoziciją laikiau diena vėliau nei piešimą, o piešimo įvertinimo vis dar nėra :/ kam nors gal panaši situacija yra?

 O kur stojai? Į VDA, ar į kolegiją kokią?

 

Žinutė parašyta: 2010-07-09 17:39:28 | Nuoroda

Kad man ir pačiai VDA nelabai prei širdies :D paklausiau tam, kad būūčiau tikra joig tokia pat situacija mūsų :) nespati laikiau stojamuosiu į kolegiją tik į VDK, bet vistiek, tas pats velnias XD ir žinok pas mane ta pati nesąmonė su rezultatais - kompozicija yra, o piešimo ne :/

Žinutė parašyta: 2010-07-09 17:55:18 | Nuoroda

Apie VDA esu prisiklausius ir tiek liaupsiu, kad net bloga :D bet ir visokių blogų dalykų prisiklausiau tai manęs ten netraukia, ypač studijuot dizainą, nes norėtųsi gaut daugiau patirties gaut, o tai tikrai labiau įmanoma kolegijoje, mano manymu, tad nesuprantu tų, kurie sako, kad studijuot kolegijoje "nelygis" :) 
Na, tikiuos, kad jie pasistengs sutvarkyt šitąpievą, su reultatais, nes šiek tiek erzina tas laukimas... Užvakar parašiau į VDK, paklausiau kaip su tasirezultatai - jokio atsakymo, kol kas :/
Na, suprantama, kad pasirinkai KK dėl asmeninių priežasčių, pvz, aš VDK rinkaus, nes girdėjau gerų atsiliepimų ir labai patogioj vietoj ji yra man XD

Žinutė parašyta: 2010-07-09 18:03:07 | Nuoroda

Bus juokingiausia, kai paaiškės, kad čia rimtai abiejų egzaminų bendras rezultatas nurodytas iškart :D

Būtent, kiekvienas turi teisę rinktis ir jei kažkam atrodo geriau studijuoti kolegijoje, tik siauroko požiūrio žmogus galėtų tai kategoriškai neigti :)

Žinutė parašyta: 2010-07-09 18:10:27 | Nuoroda

 Būtent, nebūtų logiška, bet, pripažinkim, Lietuvos švietimo sistemoje logikos pritrūksta kartais XD 

Žinutė parašyta: 2010-07-09 18:31:44 | Nuoroda

Dėkui, Fainaa, už informacija :)
Štai ir pasireiškė logikos trūkumas švietimo sistemoje XD  

Žinutė parašyta: 2010-07-10 16:00:28 | Nuoroda

Antroj rašymo užduoty optimalus variantas buvo semi-formal :)  

Žinutė parašyta: 2010-07-12 20:11:08 | Nuoroda

85, susinervinau tik todėl, jog maniau, kad anglų bus geriausiai išlaikytas egzaminas, o pasirodo ne XD bet geras rezultatas, manau :) 

Žinutė parašyta: 2010-07-12 20:38:45 | Nuoroda

75gavau, daugiau nei nesitikėjau :) 

Žinutė parašyta: 2010-07-15 20:27:40 | Nuoroda

Man nerodo vis dar... tuoj imsiu panikuot :D 

Žinutė parašyta: 2010-07-15 20:40:05 | Nuoroda

Mes per paskutinį skambutį dovanojom kelialapį į druskininkus,  keliom dienom :) buvo labai patenkinta, galvojau apkursiu, kai puolė dėkot :D dar turėtume per išleistuves įteikt nuotraukų albumą, kur klasės foto įvairiausios :) 

Žinutė parašyta: 2010-07-17 17:26:06 | Nuoroda

O mes vakar kažkaip daugiau šnekėjomės, nei šokom ir kitaip taškėmės :) bet buvo smagu, ypač prisiminti visokius senai buvusiuis nutikimus ir juoktis iki ašarų.
Niekada  nepamiršiu išleistuvių, kad ir kokios kai kuriem mano mokyklos abiturientam jos atrodė nevykusios , tikrai buvo smagu, ypač blūdinėt basom tiek patalpoj tiek lauke, nes nuo aukštakulniu paskaudo kojas. Ir taip pat, basom, eiti ant Trakų pilies tilto pasitikt saulės, kai pusė dvyliktokų sėdėjo be jėgų ant tilto, o kiti, kol saulė nebuvo pakilus, maudės ežere. Nenorėčiau kartoti to vakaro, nes jis nepakartojamas :)

Žinutė parašyta: 2010-07-23 18:52:54 | Nuoroda

Gal kas į VDK, mados dizainą? 

Žinutė parašyta: 2010-07-23 19:11:14 | Nuoroda
Khamuhl rašė:
Mellinda rašė:
Khamuhl rašė:

Sveiki, panašu, jog blogai suskaičiavo mano konkursinį balą - stoju į anglų filologija, tai reikia antros užsienio kalbos arba gimtosios kalbos metinio pažymio. Antros užsienio kalbos aš neturiu, mano lietuvių metinis 9, bet patikrinus konkursinį balą matosi, jog vietoj gimtosios kalbos pažymio įskaičiuotas 0, t.y., antros užsienio kalbos pažymys, kurios aš neturiu. Kas nors susidūrėt su panašiom problemom ir gal kas žinot, kur ir iki kada reik eit aiškintis? xD 

 Kai klausiau,tai sakė ,kad gimtosios kalbos pažymį įrašo tik kitataučiams

 To sąlygose neparašyta, daugybė mano draugų stoja į anglų, nors neturi antros užsienio kalbos, nes VU priėmimo sąlygose tokios išlygos nėra. Turiu egzaminų rezultatus 98, 98, 97 ir dabar neįstosiu į savo norimą specialybę vien dėl to, kad kažkoks idiotas nenurodė tiksliai stojimo sąlygų??? WTF.

 Tiesą sakant, logiškai galima išmąstyti,kad lietuvių gimtosios pažymio neskaičiuos, juk skaičiuojant balą negali imt dalyko,kurio egzaminą laikei, metinio pažymio, čia bet kurioj specialybėje. Tad nekaltinkit, kad kažkas nepasakė, tereikėjo pagalvot ir tiek. 

Žinutė parašyta: 2010-07-24 13:41:30 | Nuoroda

Vakar gavau vf į VDK mados dizainą, bet šiandien laukiau  vnf pakvietimų iš principo, įsitikint, kad galėjau nors į okamą psichologiją įstot, na ir gavau pakvietimą į MRU, bet vistiek eisiu į kolegiją :)

Žinutė parašyta: 2010-07-24 16:50:32 | Nuoroda

Oho į VU dar reikia registracijos įmoką sumokėt 120lt ,  melš dabar ir melš pinigėlius...

 visur ir visiem reikia :)

Žinutė parašyta: 2010-07-24 20:35:15 | Nuoroda
graphy36 rašė:

patarkit ka daryti? istojau i VU anglu filologija vf. pasilikt studijuot ar eit i antra tura ir bandyt patekt i politikos mokslus vnf?

 Jei tikrai tikrai tikrai nenori į anglų filologiją ir gali mokėt už mokslus, tai eik į politikos mokslus, manau, bus smagiau mokytis tai, ko troškai nuoširdžiai :)

Žinutė parašyta: 2010-07-24 20:42:17 | Nuoroda
graphy36 rašė:
Paskendus rašė:
graphy36 rašė:

patarkit ka daryti? istojau i VU anglu filologija vf. pasilikt studijuot ar eit i antra tura ir bandyt patekt i politikos mokslus vnf?

 Jei tikrai tikrai tikrai nenori į anglų filologiją ir gali mokėt už mokslus, tai eik į politikos mokslus, manau, bus smagiau mokytis tai, ko troškai nuoširdžiai :)

 bet neaisku ar priims. mano balas 18,94. reikes laukti pirmadienio ir ziuret pagal diagramas su kokiais balais buvo kvieciami

 Tuomet palauk pirmadienio, ypač jei esi iš Vilniaus,ar jo apylinkių (juk tada bet kada galėsi nuvykti pasirašyt sutarties) , manau, kad dabar vistiek nebebus tokie aukšti balai į vnf, kaip per pirmą turą

Žinutė parašyta: 2010-08-06 16:31:37 | Nuoroda
...:)... rašė:
JustinB rašė:
...:)... rašė:

Kodel man nepatvirtina niekaip... O kai patvirtina turi atsispausdinti ir nesti i banka

 ka? tai kad ne...kai pagamina nuvaziuoji i pasirinkta banka ir pasiemi sumokejes 20lt....

 Ne. Pirma kai jau gauni patvirtinima tada anketa atsispausdini is tos sistemos ir priklijaves nuotrauka ant jos turi nesti i pasirinkta swedbank pasirinktu metu. Sumoki tada uz ta pazymejima, atiduodi anketa, o kada pagamins pazymejima tau pranes elektroniniu laisku...

 Neklaidink žmonių, šiemet keitėsi tvarka, su anketom buvo pernai :) va citata iš LSP.lt

"Nuo ko pradėti, jeigu norėčiau gauti LSP?

Registruokis www.LSP.lt tinklapyje. Kai sistema tave patvirtins, įkelk LSP gamybai tinkamą nuotrauką bei pasirink „Naujo LSP užsakymas“. Pasirink „Swedbank“ padalinį, kuriame atsiimsi LSP, ir apmokėjimo būdą (internetu ar banke)."