Vartotojo čiungačianga pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-07-03 16:46:54 | Nuoroda
Barcelona rašė:

Ar yra galimybė įstoti į VU ekonomiką vf su 19,9 konkurisniu balu pirmame etape?

 http://www.vu.lt/site_files/SD/Stojantiesiems/Informacija_apie_priemima_2010_I_etapas_internetui.pdf   <---tadadadam, interneto platybėse galima visą info rast :)

įstosi, duodu pirštą nukirst

Žinutė parašyta: 2011-07-03 16:49:58 | Nuoroda
Protuberantas rašė:

Sonny, tinkiu skaityt lamoj. Ar antru etapu reikia antrą kart pildyt prašymą?

 sonny:D

ne, tas pats lieka, tik vietom specialybes gali sukeisti. bet jei pamirši ir neliesi tai bus toks kaip ir pirmam etape. o papildom priėmime pildomas naujas prašymas visai, va.

Žinutė parašyta: 2011-07-03 17:22:35 | Nuoroda
Rytsa rašė:
Nebenoriu niekur stot ir išvis ką veikt. Juolab, kalbėtis su pažįstamais ar mokytojais. Gėda į akis kam pažiūrėt.

 

 Nusivilti yra normalu. Siekti aukščiausio yra sveikintina. Bet reaguoti taip, kaip išryškintame sakinyje yra nesveika. Jei viena nesekmė tau sukelia tiek streso, kad dėl mažesnio, nei tikėtasi balo (kuris, bet kokiu atveju, yra geras, pagal visus standartus) tau gėda(!), tai nūū sry, bet tikrai kažkas su tavim netaip. Žmogus, turintis realaus gyvenimo patirties tikrai taip nereaguotų. Panašu, kad augi šiltnamio sąlygom ir tai yra pirmas didesnis stresas tavo gyvenime. O ką aš noriu pasakyti, kad nusiteik jog negandų bus daugiau ir daug reikšmingesnių. Pasauly daug neteisybės, bet reik judėt pirmyn. Ir ne trinti lamoj prašymo, o kaip tik bandyt stot, ieškot alternatyvių kelių patekti ten kur nori. Žmonės, kurie tikrai daug siekia, turi stiprias ambicijas taip lengvai nepasiduoda ir kažkokio ten egzo rezultatas jų nesugniuždo.

Ir tu nesukėlei man pasipiktinimo, o tik nuostabą su neigiamu emocijos prieskoniu :)

O apeliaciją būtinai rašyk, rimtai. Gailėsies jei neparašysi. Sėkmės.

Žinutė parašyta: 2011-07-03 18:13:13 | Nuoroda
Žvėris rašė:

Gal kas apšviestumėte, kur gyvena VU psichologai? Kokios sąlygos? Ar labai toli iki univiero? ;) Ačiū iš anksto.

 didlaukį geras susisiekimas, tik tolokai gaunas. sakė rytais būna į paskaitas ir 35 kokias minutes tenka pavažiuot. bet kiek pasakojo, kad gyvent galima, gana tvarkingas, ramus barakas, blokų sistema ten, tai savas tualetas ir kriauklė bus

Žinutė parašyta: 2011-07-03 19:35:33 | Nuoroda

Instrukcija, ar yra tarakonų? ;D

Žinutė parašyta: 2011-07-06 15:19:55 | Nuoroda

Kad ir kaip gražiai ir viliojančiai daugeliui skamba žodis medija, derėtų nepamiršt, kad šiuo atveju svarbesnis - filosofija :)

O bet tačiau, apžiūrėjau aprašymą, tai toks tep-lep kratinukas truputį atrodo. Tikiuos klystu, bet man panašu, kad ktu tiesiog stengias pritraukti studentų, nes tipo medijos - wow braškės ir šampanas. Bet jau geriau į kokias Kūrybines Industrijas stoti, jei dėl medijų. O dėl filosofijos tai irgi, kas jau rimtai nusiteikęs, tai į normalią filosofiją stos pirma, o ne tokią siaurą. Kažkaip nežinau nežinau...

Žinutė parašyta: 2011-07-08 02:35:24 | Nuoroda
Instrukcija. rašė:
čiungačianga rašė:

Instrukcija, ar yra tarakonų? ;D

 Aš nesutikau nė vieno. :DDDDDDDD

 kaip akmuo nuo širdies:DD aš jų paranojiškai bijau :DD

Žinutė parašyta: 2011-07-08 02:41:52 | Nuoroda

Tikrai galima, turiu pažįstamą, kuris besimokydamas universitete dar ir profkę pasibaigė. Tik profkėj negali sakyt, kad uni mokais

Žinutė parašyta: 2011-07-08 15:34:07 | Nuoroda
Aistė Norkutė rašė:
čiungačianga rašė:

Aiste, o tu pati bendrike gal gyveni?

 Taip :)

 Tai jau pasakokis dabar, kaip iš tavo varpinės gyvenimas bendrabuty atrodo ;)

Žinutė parašyta: 2011-07-10 12:56:56 | Nuoroda

ar pas jus rodo egzaminų rezultatus ir pažymius lamoj?

Žinutė parašyta: 2011-07-11 02:56:56 | Nuoroda

Aš aš aš!!

Žinutė parašyta: 2011-07-16 21:36:59 | Nuoroda

Nes vadybininkas gauna žinių apie viską ir apie nieką tuo pačiu. Labai apstrakti specialybė, o realiai vadybininkais dirba žmonės jokios vadybos nebaigę. Realiai iš beveik bet kokios profesijos atstovo gali padaryti vadybininką pravedęs seminarus, kursus. Tokiam darbo vargiai reikia universitetinio išsilavinimo :)

Žinutė parašyta: 2011-07-18 10:23:56 | Nuoroda

Susirašinėju su lama, tai šįryt gavau klausimą ar jau matau rezultatus savo. Sukėlė mini panika, nes nėr dar jų. :D Bet tai nors ne man vienai nėr ;/

Žinutė parašyta: 2011-07-18 10:28:03 | Nuoroda

VU Sociologija vf

VU Kultūros istorija ir antropologija vf

VU Psichologija vf/VU Leidyba (vis pakeičiu pagal nuotaiką:D)

 

toliau vėjų prirašiau, nes vis vien įstoti turėčiau pirmu nr.

Žinutė parašyta: 2011-07-18 11:24:35 | Nuoroda

Ką tik parašė, kad iki rytojaus turi atsirasti.

Žinutė parašyta: 2011-07-24 15:30:05 | Nuoroda
MrPovilo rašė:

ENFP  Būsimas geografas, geografijos mokytojas, gidas arba kelionių organizatorius. ;)

 oba, aš irgi ENFP :))

sociologė būsima, tikiuosi

Žinutė parašyta: 2011-07-24 15:37:12 | Nuoroda

Pasiskaičiavom, kad reiktų 800 į mėnesį, tai bandysiu sutilpt į 600 :D Kadangi rūkau ir šiaip namie nesėdžiu, tai manau teks ryžiais misti pagrinde :) O iš namų tai vargu ar maistą vešiuos, per visą šalį kokį kotletą

Žinutė parašyta: 2011-07-24 18:42:13 | Nuoroda
Vix rašė:
Kuisys rašė:
Vix rašė:

 Issidirbineja kaip gali.. Padarytu senaja priemimo i universitetus sistema ir rami galva butu. Ir visi butu gerai uzpilde.. :) Balganas kazkoks. 

 Kaip tik šiais metai žymiai paprasčiau, niekur eit nereikia, sėdi sau prie pc ir pildai, o jei ir kas neaišku, tam turėjom visą mėnesį, išsiaiškint kas blogai, lamabpo rikėjo rašyt laiškus visada atrašo. Nematau nieko čia blogo. man sistema labai patiko, super !

 Jau geriau popierizmas būtų. Užpildai prašymą ir rami galva. Dar plius, kiek žinau, tai žmonės atrinkinėjo, ką priimti, o ko ne. Dabar palieka kompiuteriui. Dėl kompiuterio klaidos gali neįstoti kur norėjai :)

 Daug daugiau problemų buvo popierizmo laikotarpiu, pamenu kai pažįstamiems ir vietom sumaišydavo prioritetus ir šiaip visokių klaidų įsiveldavo. Jau nekalbant apie pusdienio praradimą stovint eilėse, it sovietmečiu prie dešros. Žodžiu, neieškokit problemų, kur jų nėra, patys prisimąstote visokių baubų spintoje :)

Žinutė parašyta: 2011-07-26 10:59:07 | Nuoroda

Mielas (-a) stojantysis (-čioji),
pranešame, kad Jūs esate kviečiamas(-a) studijuoti:

Studijų programa: sociologija, NL
Aukštoji mokykla: Vilniaus universitetas
Finansavimo pobūdis: VF
Pageidavimo numeris: 1

Tai labas :))

žiū, o dokumentus pasirašinėt mūsų filosofijos fakultete reikia ar į kokiose kitose patalpose?

Žinutė parašyta: 2012-07-15 10:50:19 | Nuoroda

Pasiknisk mano profilyje - buvau sukūrusi temą. Gal rasi kokių naudingų minčių :)

Pati baigiau tik pirmą kursą, tai dėl perspektyvų nieko 100% pasakyti negaliu. Bet kokią situaciją matau dabar, tai kaip ir visur: viskas priklauso nuo tavo asmeninių savybių, sugebėjimo "save parduoti". Į darbo biržą eiti tikriausiai nereikės: jeigu su SPSS'u normaliai išmoksi dirbti (programa duomenim rūšiuoti, apdoroti, analizuoti) tai prasisuksi. Vis dėlto, į sociologijos studijas reiktų žiūrėt kaip į išsilavinimą teikiančias, o ne profesinius apmokymus, o čia jau savi pliusai ir savi minusai. Iš vienos pusės tikrai įdomu studijuoti, jei tik nori gali pasiimti iš studijų gana nemažai, pleti savo akiratį, kritinį mąstymą, bendrauji su puikiais akademikais ir t.t., bet vietą darbo rinkoje teks atrasti pačiai.

 

FB yra sociologų grupė, ji nėra labai aktyvi, bet gali paklausinėti ten; taip pat socialios sociologijos puslapyje lankosi nemažai sociologų, kurie manau pasidalintų patirtimi / mintimis :)

Sėkmės!