Vartotojo JJJ. pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-05-31 20:18:10 | Nuoroda

As tai rasiau J. Vaiciunaites eilerasti, parasiau irgi virs 500 zodziu tai tikrai, vertinti pati nenoriu, jei moki (mokeisi ar kaip cia isvardinti) tai ir gausi gerai, dziaukis tik.

Yra sakoma, kad tikrai ismintigas zmogus apie save niekada  nepasakys, kad jis jau protingas. O jus cia nepulkit tos mergaites, galvojat ji realiame gyvenime tokia budama draugu turi, taip sneka ir atgal kazkas bendrauja? :) Nebent tarp keliu tokiu paciu vienas kita "apkandzioja". Turi traumu, mergaite, jei tik taip savimi pasitiki ar pasiglostai savimeile, gal tevai nesidziaugia tavimi, kokia esi, daugiau negu tik geru pazymiu mokykloj neisikovoji demesio seimoj, tarp zmoniu ar i kokia sese lygiuoja. Yra zemej ir nelaimingu vaiku:D :D Nesureaguokit del tokiu zmoniu, gyvenimas dar tik prasideda - atsisuks. ;)

Amen. Moralas baigtas. O pasidomesiu ir as Jei parasei atsakyma gerai, bet klausia KOKIA kalbine priemone, savoka pasakei neteisinga. Kuria atsakymo dali i vertins?

Žinutė parašyta: 2010-06-01 11:14:04 | Nuoroda

  O jei parasei atsakyma gerai, (kaip ten pasikeite klausia, atrodo) ir tada klausia KOKIA kalbine priemone, savoka pasakei neteisinga. Kuria atsakymo dali ivertins?:)

Žinutė parašyta: 2010-08-08 11:18:59 | Nuoroda

 AŠ DAR IEŠKAU KABARIOKĖS(-IŲ)! TURIU 3 PUSLAPIUS VARIANTŲ, NORIU RASTI GERIAUSIĄ, TAUPIAUSIĄ, IR SU GERA KOMPANIJA, KAS SU MANIM - RAŠOM!!