Vartotojo andrius53 pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2012-06-02 11:54:06 | Nuoroda

 Ne tu vienas ;D moki kazka ? :) man tai painu viskas lb ir daug kas nuo uzd priklauso :)

Žinutė parašyta: 2012-06-02 14:51:48 | Nuoroda

 Na as tai ir mastau stoti i su programavimu susijusia specialybe tai man biski baisoka del egzo. Spresti praktinius sunku. Kai kurie dar ikandami ir nesunkiai, o kai kuriu metu egzuose tai lb sunkiu uzdaviniu ideta budavo. Nezinau net kaip bus. Tikiuosi ka nors neblogo isspausti, gal pavyks :) gal kas zino kiek procentu sudaro egza testas, o kiek programavimo dalis ? 

Žinutė parašyta: 2012-06-02 17:12:30 | Nuoroda

Na mums mokytoja kazka minejo, kad kaip tik daug neislaiko is laikanciuju tai nezinia kaip bus siemet su tais stipriai pasiruosusiais. Priklausys nuo uzdaviniu :) o as tai ruosiuosi paprastai, - tiesiog ziuriu ir bandau sprestis ankstesniuju metu egz.programas, kazkiek teorijos internete pasiskaitau (apie proceduras, funkc., iraso masyvus). SIandien ir ryt dar ruosiuos. Daznai buna atrodo lyg ir visus skaiciavimus atlieku ir atsakymu nespausdina teisingai , matyt, del klaidu, neteisingu veiksmu. Bet vistiek tasku skaitymas, rasymas geras jei bus ir veiksmuose jei po kelias klaidas tik istaisyt taisantiems reiks gal ir galima kazka neblogo isspaust :) vistiek nemanau, kad abieju programu neisspresiu :) o tas programavimopamokos.net puslapis tai net nzn, ziurejausi as ji jau seniai, dar pries keleta men.jame ziurejau ir video,issprestas programas maciau, bet tai ten kai ka lb sunkiais metodais tas zmogus dare ir daug globaliniu kintamuju naudoja, kas nereikalingai tik taskus minusuotu egze. :) zodziu, cia jau toks egzas kur tikrai reikalauja ir sekmes daug, jei nemoki to pascal idealiai. Cia ne matke, lietuviu ar anglu kokia kur gali ir atspet ka, ar is lempos prirasyt. :)

Žinutė parašyta: 2012-06-03 20:06:04 | Nuoroda

Na kas cia klause del masyvu naudojimo tai juk nurodymuose ir privalomuose reikalavimuose visada buna nurodyta naudoti tik vienmacius masyvus ar pvz.duomenis ir rezultatus apdorojant naudoti masyvus su iraso tipo elementais. O ar tasku duos uz toki sprendimo buda tai nezinia. Gal kiek ir duos jei padarysi programa su teisingais ats., bet abejoju ar taip apsirases kintamaisias atskirai padarysi iki galo. Juk kur kas sunkiau po viena taip atskirai rasytis.. :) as tai su paskaliu dirbsiu. Du metus kiek mokykloje mokinuosi IT tai vien tik su pascal mokomes taip , kad prie C++ nebuvau "prislietes" gyvenime :)

Žinutė parašyta: 2012-06-04 13:36:44 | Nuoroda

Nu jo.. Tikrai tikejausi bent vienam uzdaviny,jog teisingus ats.ismes.. Antras toks easy buvo, o del klaidos "perzengti reziai", kurios taip ir nespejau istaisyt nesigavo.. Pirmam padariau nuskaityma gerai,dar funkcija ilgiausiai zaidusiu radimui, bet iki galo nepadariau. Is testo tikiuosi gaut 38+ kaip ir visad , o ko tiketis is programu dvieju tai nzn net. Idomu ar imanoma gaut 60-70 proc. mano situacijoj ?

Žinutė parašyta: 2012-06-26 22:53:39 | Nuoroda

Sveiki. as taip pat noreciau prisijungti prie norinciu stoti i kuria nors is siu specialybiu VU. Klausimas man toks: ar su islaikes matke 35proc., lietuviu - 68 , turedamas anglu metini 7 ir tikedamasis is IT egzo gauti apie 60proc. yra imanoma patekti i VF informatikos specialybe ? konkurs.balas gautusi apie 15.8 kazkur. Na mazdaug. Apie programu sistemas net negalvoju, nes visu pirma tikrai jau nebutu sansu, o visu antra nedomina, nes buvo pazistamu kurie ten mokes, na supratau, jog ne man tai . Kiek supratau tiesiog Informatikoj daugiau programavimo ir idomiai, nera taip sausa. Na cia ka girdejau :) tai kas galetu man padet siuo kl. del istojimo ? ;)

Žinutė parašyta: 2012-06-26 23:12:49 | Nuoroda

Sveiki. as taip pat noreciau prisijungti prie norinciu stoti i VU informatika. Klausimas man toks: ar islaikes matke 35proc., lietuviu - 68 , turedamas anglu metini 7 ir tikedamasis is IT egzo gauti apie 60proc. yra imanoma patekti i VF informatika ? konkurs.balas gautusi apie 15.7 kazkur. Na mazdaug. Apie programu sistemas net negalvoju, nes visu pirma tikrai jau nebutu sansu, o visu antra nedomina, nes buvo pazistamu kurie ten mokes, na supratau, jog ne man tai . Kiek supratau tiesiog Informatikoj daugiau programavimo ir idomiau. nera taip sausa. Na cia ka girdejau :) tai kas galetu man padet siuo kl. del istojimo ? ;)

Žinutė parašyta: 2012-06-28 15:17:22 | Nuoroda
Mirt rašė:

 čia tinka ir postui prieš tai, pasižiūrėjau konkursinius, tai vienodi beveik ;D tik ps'ų 3 grupės būna, o informatikų 2, tai ps'ų daugiau priima, daugiau norinčių. konkursinius balus galite rasti čia  www.vu.lt/site_files/SD/Stojantiesiems/informacija%20apie%20priemima%20internetui%202012.pdf  teoriškai tu dar patektum bet labai ant ribos esi, nes nedidelis balas, taigi jei bus daug norinčių su gerais balais tai nepasiseks, sunku prognozuoti :) į vnf neapsimoka stoti visgi, tik 2 vietos, pagrinde MIF'e už mokslą nieks nemoka.
Dėl pačio progromavimo kiekio, tai jo pilna tiek ps'ams tiek informatikams, visokiom kalbom smagiai programuoja ;D
 

 Na siandien jau ir IT rezultatus tikslius gavau. Taigi 68proc. IT, 68 proc. LT , matematikoj zioplumas totaliai koja pakiso ir 35proc, o metinis kaip rasiau anglu yra 7. Na maciau as konkursinius praeitu metu. Tik man idomu, kodel vu.lt pagal ten parasyta formule ir skaiciuokle esancia tame puslapyje mano konkurs.b. gaunasi 16.12, o siame studijos.lt puslapyje esancioje konkurs.balo skaiciuokleje man meta 15.82 ? Kuo tiketi ? Nes jei vu.lt skaiciuokleje 16.12 rodo man atrodo visai daug sansu istoti :) Tai dabar jau zinant galutinius savo rezultatus dar karteli klausiu, kaip manai, ar tikrai taip mazai sansu man ? Zinau, kad galbut ta pati atrasysi, bet ka dar pasiulyt galetum? As dar norejau pasiteirauti kas zino del vnf/st kaip yra? Ar apskritai galima toki varianta rasyti ir kokios salygos taip stojant yra ? Ir dar idomu apie stojima antru turu? Nes tikrai nestosiu i tiesiog VNF. Mastau apie VF, o nemazai kas sako, jei jau neistociau pirmu turu tai galiu megint antru. Ar taip imanoma? Laukiu ats. :)

Žinutė parašyta: 2012-06-29 15:29:13 | Nuoroda

Na nemazai kas sako, jog istot man daug sansu. Anglu A lygiu 7 tai tikrai 16.12 KB gaunasi. Na siemet ir matke rezultatai parode, jog zemokas lygis islaikymo buvo salyje, bet ka gali zinoti su kokiais balais ir kiek zmoniu stos i informatika VU. Na meginsiu pirmu nr. rasyti. Kita savaite dar pakalbu su pazistamu, kuris baige sia specialybe ir viska sake susizinos del antro turo, jei reikia :) na bet dekui uz info. I vu Inform.tech,nenoriu stoti, bet pvz kai kas man siulo stot, kad ir i IT, o kitamet pereit i informatika, nes pirmi kursai panasus abiejose specialybese. Na bet kiek cia teisos tai nezinia.. : ) nezinau tik ka dar rasyti tolimesniuose nr., nes net jei ir buciau uztikrintas, jog istosiu i VF nerasysiu juk poros nr.tik. O vat istorijos nelaikes tai nezinau kur dar galeciau univere bandyti ilysti, nes vistiek noriu sieti su IT kazka :)

Žinutė parašyta: 2012-06-29 16:28:44 | Nuoroda

Na istorija cia siaip parasiau , jei stoti, kaip nemazai kas daro, nieko nesugalvodami - tai yra bet kur, vos ne ;D na supratau, dekui tau uz pagalba ; ) dar masciau i VDU stot ir tikrai istociau, bet pats vilnietis tai dabar mintys liko tik Vilniuje stoti : ) o siaip mastau parasyti 3-4 nr. ir surasyti taip, kad blogiausiu atveju VF VU informatika liktu man prieinama istojimui ir antrame ture. : )

Žinutė parašyta: 2012-06-29 16:30:27 | Nuoroda

tik siaip, ar sunku mokytis VU informatika ? : ) kiek ten yra to gryno programavimo ir ar man butu labai sunku, jei nesu toks daug ismanantis kol kas ? Na pascal neblogai viskas, bet kazko papildomo kol kas nemoku :) bet domesiuosi bestudijuodamas pats kitka zinoma . :)

Žinutė parašyta: 2012-06-29 19:54:42 | Nuoroda

na taip, istosiu - pamatysiu. nuomones del pirmo nr.nekeisiu vistiek, kad ir kas ka besakytu. visgi yra pazistamu baigusiu, na vieniem sunku, o kitiem kurie kazkaip sugeba isivaziuoti lengviau, bet vistiek cia daugumoje perspektyviu specialybiu yra sunku, na nebent kolegijon stoti. Bet jei perspektyvu tai kodel nepabandzius, as taip mastau. Nieko neprarasiu. Kad ir stojant i eko ar dar kur daug galima rasti atsiliepimu ypac is besimokanciu 1-2 kursuose, jog sunku,nestokit. Veliau jau lengviau eina viskas manyciau. Na pats viska istojes pamatysiu ir isitikinsiu. : ) forumai ir siaip kitu zmoniu nuomones toks dalykas, kur tikrai nesuprasi nieko. Gali viena puse tiket, o gali kita. Kiekvienam savaip bus istojus ; ) dekui tau uz pagalba dar karta ; )   bent kokia normalesne nuomone isgirdau.

Žinutė parašyta: 2012-06-30 15:14:47 | Nuoroda

Na esu apie jas girdejes siek tiek, bet kas kaip tai tiksliai nezinau ;D o jos vyksta kazkada rugpjucio vidury? ir siaip, placiau gal galetum ka pasakyt , kiek prisimeni ? kas ten gero viskas vyksta jose ? :)

Žinutė parašyta: 2012-06-30 15:16:11 | Nuoroda

P.S. paskutiniam sak.neturi zodzio "viskas" but ;DD

Žinutė parašyta: 2012-07-03 13:35:35 | Nuoroda

Na jei i MIF'a istosiu tai parasysiu ; ) ir i fuxu stovke reiks uzsirasyt ir tada gal susitiksim ;D