Vartotojo zhi-vile pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-02 09:53:49 | Nuoroda

O su kokiais į psichologiją? 

Žinutė parašyta: 2010-07-02 10:00:23 | Nuoroda

Pastebėjau tokį dalyką, kad kas mokėsi 9-10 gavo mažiau, nei tikėjosi, o kas mokykloje gaudavo prastesnius pažymius - išlaikė geriau.

Aš, matyt, prie tų pastarųjų, ant kurių kai kas netgi pyksta. :) Metiniam 7, niekada per daug nesistengiau, gavau 83 proc.

Kelių klasiokių gaila. Jau trys žmonės iš klasės ruošiasi rašyti apeliacijas. Vienas klasiokas net 10 proc. nesurinko, nors mokėsi tikrai puikiai.

Skaičiau, kad buvo vertintojų, kurios jau pora metų pamokų net neveda. Nežinau, kiek čia tiesos, bet.. panašu, kad iš lempos tikrino.
Galėtų ištaisytus darbus parodyti.

Žinutė parašyta: 2010-07-02 10:05:28 | Nuoroda
KarabinaS rašė:

Pasikartosiu dar kartelį "šūdas" tie egzaminai,jie neparodys niekada žmogaus tikrų sugebėjimų ....

 Jei Tau šūdas tie egzaminai, neparodo Tavo sugebėjimų, kodėl gėdijiesi ir baiminiesi juos čia paskelbti? :)

Žinutė parašyta: 2010-07-02 10:13:34 | Nuoroda

1. VPU Psichologija vf

Dar žymėjau soc. pedagogiką kolegijose ir lietuvių-ispanų kalbas. :)

Žinutė parašyta: 2010-07-02 10:15:51 | Nuoroda

O VPU išvis atmetat?

Žinutė parašyta: 2010-07-03 14:35:44 | Nuoroda

Po galais, gaila, kad nepamenu, kas per veikėja rašė čia... po egzamino.. atseit, vajė, kaip blogai parašiau, greičiausiai neišlaikysiu, interpretacijoj ne tą parašiau, visai ne į temą... o gavo 99 proc. :D

Mažiau pagyrų ir mažiau baimių reikėjo. Gal durna pasirodysiu, bet man tas egzaminas ne toks jau ir svarbus. Ne vien lietuvių, visi. Jeigu ką - perlaikysi kitais metais. O šiaip, gyvenime vietą rasim visi, ir nereikia čia trydaliot dėl kiekvienos smulkmenos... Kas mokės suktis, tas prasisuks ir su 3 proc. :) O kas bukas, kalt tik temokantis, galės tik save arba dievą kaltinti, kad nesekasi gyvenime.

Žinutė parašyta: 2010-07-04 08:55:05 | Nuoroda
naintyna rašė:

Sveiki.

Gal galit man atsakyti kiek mazdaug tasku yra 30%?

 Nieks čia Tau neatsakys... Čia, kiek žinau, ne pagal taškus. Na, pagal taškus, bet esmė tame, kad Tu dalį žmonių pralenkei, o dalis pralenkė Tave, ir taip skaičiuojasi procentai. :) Aj, ne man aiškinti, ne aš NEC'e dirbu, :D

Pati rašiau rašinį antra tema: "Ar lietuvio širdį nuolat spaudžia nuliūdimas?". Mačiau, mažai kas rašė šia tema. O ją pasirinkau todėl, kad rašytojų nebuvau pasimokiusi, interpretacijų įžangų nebūčiau gerai parašius. O ir pačias interpretacijas.. Pavyzdžiui, Vaičiūnaitės. Nu, ką ten prisapaliosi? Kad technika, kultūra jos kūryboje dažna. Kas daugiau? Negalėjau įsivaizduoti, ką apie šį eilėraštį rašyti 400 žodžių... Škėma.. Irgi.. Seniai bekartotas. O tos ištraukos aš visai nesupratau. Savickio novelė pirmąkart matoma. Laiko turėdama po rašto darbo pasiskaičiau visą kūrinį, bet ką apie jį rašyt.....

Žodžiu. Rėmiausi gan daug kuo - S. Nėrim, Maironiu, V. Kudirka, A. Vaičiulaičiu.. Dabar jau visų neišvardinsiu. Sovietizacija. O paskutinėje pastraipoje K. Donelaičio "Metais" - atseit, ne visi ten liūdni buvo, kas norėjo, tas stengėsi, dirbo ir darbe laimę įžvelgė, o kiti prasigėrė, dar ką pasidarė ir keikė kitus patys nieko nedarydami. :)

Surinkau 83 proc. Kaip man, puiku.

Žinutė parašyta: 2010-07-05 15:48:31 | Nuoroda
6intarė rašė:

sveiki ;) nusprendziau ir as pasidalinti savo nuomone apie lietuviu vbe. man labai gaila tu zmoniu, kurie prastai islaike, nes siais metais teko girdeti apie nemaza informacijos nutekejima vilniuje. atsirado mokytoju, kurie nesilaikydami jokio konfidencialumo liepe savo mokiniams pasikartoti skema. atitinkamai tu, kurie rase baltos drobules interpretacijas, darbai bus prastesni. zinoma, panasiu dalyku visuomet pasitaiko, taciau labai pikta...

 Kaip suprasti, tie, kurie rinkosi Škėmą, bus įvertinti prasčiau?  Tai kad atvirkščiai turėtų būti.. Na, nežinau, kiek čia tiesos, aš apie tai tikrai nieko negirdėjau. O ir mokykloje nebuvo svarbu, ką rašė - ar Vaičiūnaitę, ar Škėmą, ar Savickį - kai kuriems abiturientams iš lempos maži balai.

Žinutė parašyta: 2010-07-06 22:43:03 | Nuoroda
lintu13 rašė:
maiklasjordanas rašė:
lintu13 rašė:
nerami rašė:
lintu13 rašė:

1. MRU teisė vf

2. MRU teisė vnf

3. MRU teisė ir valdymas vf

4. MRU teisė ir valdymas vnf

Daugiau nebežinau. Aš tikrai tikrai nenoriu į valdymą :(

 nerašyk šalia vnf vietos,geriau,pirma,surašyk visas valstybės finansuojamas,ir po to,tik nefinansuojamas,nes per tokias klaidas,daug žmogučių apsižioplina ir moka už mokslą,nors galėtų nemokėti.

 Ačiū už patarimą, bet aš neapsižioplinau ;} Jau geriau aš už teisę mokėsiu, nei už teisę ir valdymą nemokėsiu

 tj tada tu gan idomi... juk mokslas kainuoja ne 100 lt o desimtim tukstanciu ir nors uzmusk nesirinkciiau mokamos vietos jei butu galimybe i nemokama eit, tjgi manau tu dar pergalvok viska, galu gale jei taip nenori tos spec tjisvis kam tu ja rasai, manau 99% yra kad istosi i vnf jei nepriims vf, bet patarciau tau viska pergalvot, beto db spec yra gyvas velnias tik reik pasiskaityt mazdaug tos krypties kurios nori ir net neabejoju jog rasi alternatyvu :)

 :))) Na, aš jau pastudijavau du metus 'beleką' ir 'alternatyvas', daugiau laiko švaistyti veltui nesiruošiu. Geriau jau mokėti už tai, ką tu tikrai nori mokytis, o ne nemokėti ir mokytis šūdą. Beje, ko čia pergyvenat, ne jums už mane mokėti reikės.

 Įdomumo dėlei paklausiu, kokiu būdu žadi mokėti tuos tūkstančius? Dirbsi pats? Tėvai? Ar paskolą imsi?

Žinutė parašyta: 2010-07-07 00:37:36 | Nuoroda

Mhm.. Kažkodėl ignoruojamas mano klausimas, bet ką padarysi...

P.S. Beje, kaip matau, mergina lintu, tai persiprašau iš karto.

Žinutė parašyta: 2010-07-07 12:27:51 | Nuoroda
lintu13 rašė:
zhi-vile rašė:

Mhm.. Kažkodėl ignoruojamas mano klausimas, bet ką padarysi...

P.S. Beje, kaip matau, mergina lintu, tai persiprašau iš karto.

 Na, galbūt dėl to neatrašiau, kad kiekvieno asmeninis reikalas už kokius pinigus jis mokės už mokslą ir tokių dalykų klausti tiesiog neetiška

 :)) Neetiška, matote... Juk ne kiek metų ir koks Tavo svoris klausiu. Kuklintis gali prieš berniukus, o šitoj vietoj tikrai be reikalo čia ožiuojiesi.

Na, taip.. Tavo asmeninis reikalas.. Bet kai nepasako tiesiai šviesiai, tai galima savų išvadų prisidaryti. :) Arba tėveliai turtingi ir neturi, kur pinigų kišti (nepavydžiu, anaiptol), arba vyruką kokį prie pinigo susižvejojai...

Bet ką jau čia, juk Tavo asmeninis reikalas. Sėkmės studijuojant ir mokant. ;)

Žinutė parašyta: 2010-07-07 22:09:28 | Nuoroda
lintu13 rašė:

Dirbu. Patenkinta? Ar dar pradėsi klausinėti kur dirbu ir kokią algą gaunu? Atsigaukit žmonės. Ne apie tai ši tema. Ar palą, kiekvieno besiruošiančio už mokslus mokėti to klausinėjate? Foruas tai ar ne forumas, bet visų pirma forumas yra ne apie tai, o visų antra tai ne jūsų reikalas. Galima paklausti, bet kai jau prasideda tokios nesąmonės, tai čia jau nebe klausimuose reikalas.

 Taip, patenkinta. :) Nieks čia Tavęs neklausinės, kur, kaip ir kiek uždirbi. Tiesiog gražiai paklausiau ir mane būtų tenkinęs atsakymas vienu žodžiu "Dirbu". Darai burbulus iš nieko. Nusiramink.

Žinutė parašyta: 2010-07-08 23:50:56 | Nuoroda
ledinesakys rašė:


ledinesakys rašė:

norejau tik pasakyt , kad rasykit is pradziu vf , o paciam gale vnf ,nes jei surasysit salia, tai jus ir priims i vnf :) tokia realybe :) na o as uzpildziau lapa sitaip :)

1.VDU filosofija(vf)

<...>

 Man tik įdomu, ką veikti baigus filosofiją?