Vartotojo varlius pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-07-22 15:38:51 | Nuoroda
BigBigSmile rašė:
Saulute6 rašė:

Zadu moketi registracijos mokesti  per internetine bankininkyste , bet tai darysiu pirma karta. Tai sumokejus, reiks atsispausdinti  ta kvita, taip?  Tai va, nelabai zinau , kaip ji atsispausdint , mokesiu per Swedbanka, tai kas turite sia kortele patikslinkit ar noredama atspausdinti ta kvita reiks spausti kaireje puseje 'SASKAITOS ISRASAS' tad susirasti kur mokejau ir paspausti migtuka 'spausdinti' ? 
nesijuokit tik is manes, man paranoja dabar, bijau, kad viska bloagai padarysiu, kad pinigai nepersives ar dar kas... :DD

 man ir klausimų kyla dėl registracijos mokesčio, būtinai reikia per banką pervest? o jeigu aš net neturiu kortelės? neįmanoma kaip nors grynais sumokėt ir tą kvitą pasiimt? nes jei ne, tai teks lėkt į banką kortelės gamintis... o tai laiko ir atima ;/

 Kvitą, arba bent jau rekvizitus tikrai rasi universiteto svetainėje. galėsi tada mokėti grynais

Žinutė parašyta: 2010-07-22 18:32:06 | Nuoroda
Carbon rašė:

Gal kas žinot ar dirbs šeštadienį priemimo komisija KMU ? 

 Teks ryt pasiskambint ;)

Žinutė parašyta: 2010-07-22 20:46:23 | Nuoroda
Apt18 rašė:

O VU rašome, kad reikia turėti notaro nuorašui. Bet ar gi verta bėgti rytoj pas notarą?

 žiūrėk ką BPO rašo, o ne VU, kuris pamiršo parašyt "arba" ir nebekelk panika.

O kam čia univeras grasino atestato negrąžint, tai nusišneka. Atiduoda jį po baigimo, arba nutraukus studijas ankščiau laiko. Jo jiem reikėdavo kaip užstato, kad nepabėgsi iš Lietuvos neatsiskaitęs su bendrabučiu ar biblioteka :)

Žinutė parašyta: 2010-07-24 15:29:43 | Nuoroda
Lil rašė:

cia gal ir nelabai i tema, bet ar cia man vienai taip gavos, kad abu pasiulymai ( vf ir vnf) yra i ta pacia vieta? man dabar siulo stot i vgtu vadyba ir vf ir vnf. daugumai tai siulo dvi atskiras specialybes. kaip manot cia klaida kokia ar jau teks man i ta vadyba keliaut? lama tyli..

 Teks keliaut į vadybą ;) arba dalyvaut antram ture

Žinutė parašyta: 2010-07-24 15:43:09 | Nuoroda
minduza rašė:

sveiki, istojau i ktu. siandien nuvariau pasirasyt sutarti, bet vis vien jauciuosi lyg buciau ko nepadares. Tad turiu kelis klausimukus. Visu pirma ar pasirasius sutarti bus pranesta kad esu oficialiai ktu moksleivis kai patvirtins dokumentus ,sutarti? Taip pat stojau i statybos inzinerija ir i architektura  ir gavau statybos vf o architekturos vnf,tad iskilo klausimas ar ne bus taip kad mane priims  ne i statybos inzinerija vf o i architektura vnf ? Ar cia bus atsizvelgiama i mano pasirinktus stojimo prioritetus?  Na kol kas iskilo tik sitie klausimai. Veliau gal bus dar.

 Esi studentas nuo tos akimirkos, kai padėjai parašą po sutartimi.

Sutarties pradžioje yra įrašyta į kokią studijų programą tave priima.

Žinutė parašyta: 2010-07-24 15:49:28 | Nuoroda
kamane11 rašė:

 Bet jus man durnai paaiskinkit, ka lems tas antras etapas, jei per pirma i vf neistojau? O i jokias vnf net nebandziau? Tai is kur dar antrame etape gali atsirasti tu laisvu vf vietu, jei raso, kad visos vf jau 100% isdalintos? Tai gal man ramiai laukti trecio etapo? Tada bent galesiu irasyti kokia vnf vieta? Juk dabar tik vietas pastumdyt galiu, juk nieko naujo keisti negalima..

 Vietų į vf atsiras po sutarčių pasirašymo termino pabaigos. Nes atsiras tokių, kurie neatvyks jų pasirašyti po pirmo etapo. (į populiarias specialybės mažai vilčių, kad atsiras vietų). Vieni rinksis perspektyvesne spec vnf, vietoj prastos vf.

antram ture turėtų būti galima keist vf į vnf.

Žinutė parašyta: 2010-07-24 15:50:52 | Nuoroda
Aistučiukas rašė:

kuriam laikotarpiui yra gaunamas vf. pusmeciui ar metams?

 pusei studijų laikotarpio

Žinutė parašyta: 2010-08-03 02:02:35 | Nuoroda

 Kaune nuomojamas kambarys 3jų kambarių bute ramiam studentui. Butas ne tarybinis. Yra du balkonai, viryklė, skalbyklė. Tualetas ir vonia (suremontuoti) atskirai. Yra "tamsus kambariukas" . Gyvena du dirbantys jaunuoliai. Savanorių prospekte (patogus susisiekimas, KTU 15min pestute).

iki 250lt/mėn ne šildymo sezonu, žiema iki 350

Visą info apie save siųsti skaipu - gorizzz

Žinutė parašyta: 2010-08-17 14:45:07 | Nuoroda

 Išnuomojamas kambarys trijų kambarių bute Kaune savanorių prospekte. 150+mokesčiai.

Kambarys ir butas tvarkingi, po remonto. Yra kabelinė, internetas, skalbyklė.

Rašyti