Vartotojo akivaras pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-10-08 23:23:46 | Nuoroda

Na, mane kamuoja mano amžinas klausimas: istorija ar politologija? Kalbu ne apie įstojimo galimybes ir panašius dalykus, mane domina pačios studijos. Dauguma siūlo politologiją, mat tai "žymiai perspektyviau" ir "ką tu su ta istorija veiksi", o aš apsispręst kaip negaliu, taip negaliu.. šiaip jau pastaruoju metu apie istoriją teko girdėti gana prastų atsiliepimų, tačiau jų autoriai vertindami šias studijas tikrai nebuvo labai objektyvūs. Na, būtų įdomu išgirsti daugiau nuomonių.

Žinutė parašyta: 2010-10-12 00:35:16 | Nuoroda
Here_in_your_arms rašė:
 Na man atrodo,kad ta pati nežinomybė dėl perspektyvos šių specialybių. Pati lygiai tą patį svarstau, kur gi labiau norėčiau. Nors akivaizdu,kad įstoti į politikos mokslus žymiai sunkiau bus...

Sunkiau. Iškyla klausimas - ar tikrai šios studijos to vertos? Juk jeigu jau nuspręstum tęsti mokslus šioje srityje - prašom, tarptautinių santykių magistro sąlygos visiems vienodos (stojamieji), tad baigęs istoriją nieko neprarastum.

Žinutė parašyta: 2011-03-31 22:19:20 | Nuoroda

Nestoju į filologiją, tad nesu tuo visiškai tikra, bet, kiek pamenu, prie stojimo į VU sąlygų buvo parašyta, kad stojant į filologiją tinka antros užsienio kalbos ARBA gimtosios kalbos pažymys.

Žinutė parašyta: 2011-06-15 20:33:54 | Nuoroda

Laba dienelė, na, viskas priklauso nuo egzaminų rezultatų. Jeigu jie bus pakankamai aukšti, ko gero bandysiu taikyti į politologiją, o jeigu ne - kultūros istoriją ir antropologiją:)

Žinutė parašyta: 2011-07-08 10:48:49 | Nuoroda

Ką gi, atrodo, jau žinau, kur studijuosiu:)

Žinutė parašyta: 2011-07-11 22:56:32 | Nuoroda

Sveiki, jeigu paskutinę akimirką neapsigalvosiu, ketinu stoti į TSPMI. Kalbant apie ateities lūkesčius ir panašius dalykus, manau, kad apie tai kalbėti ankstoka, nes tai tik niekur nenuvesiančios spekuliacijos. Pripažįstu, renkuosi politikos mokslus o ne kultūros istoriją ir antropologiją dėl tariamo didesnio jų perspektyvumo ir bendro lygio - ilgai svyravau tarp šių dviejų pasirinkimų ir laukiau egzaminų rezultatų. Bet šiaip laikausi nuomonės, kad reikia rinktis tai, prie ko linksta širdis, o ne įsivaizduoti, kad "baigsiu teisę, būsiu prokuroras ir daug uždirbsiu". Nežinia, kur gyvenimas nuves:)

Kalbant apie gyvenamąją vietą, esu vilnietė, tad jokių problemų man dėl to nekykla:)

Žinutė parašyta: 2011-07-15 00:12:39 | Nuoroda
Cyber rašė:

Nestokit, profesoriai su tetriu zaidzia per paskaitas ir pagal veida pazymius raso :D

 Tikrai?:) Tai gal parodytum bent vieną VU fakultetą, kur ne už veidą pažymius rašytų?:)

Žinutė parašyta: 2011-07-15 23:01:55 | Nuoroda
Dovydas Skarolskis rašė:
Cyber rašė:
Arad rašė:
Cyber rašė:

 Jis is TSPMI is tikro ir dar is Kauno... matot koks tas TSPMI, net kaunietiskos prigimties nesugeba ismust, ir po metu marozas...

 O va ant Kauno prašau nevaryti.

 Tai kad neimanoma - atvaziavo i Vilniu ir pradejo skleist savo tiesas, kaip geriausia jega viska pasiekt... kulturos irgi 0 pas jus ten, nepritampa Vilniuje

 OK, Leonai, baigiam trollint, nes rimtai sutriks jie ir į Römerį arba tą pačią Kolpingo Kolegiją sustos. xD

 Na va, o aš jau dokumentus į Kolpingą paduot suspėjau...:(

Žinutė parašyta: 2011-07-24 19:32:12 | Nuoroda

Gal kas nors rado informaciją, kada tiksliai 29 dieną baigsis sutarčių pasirašymo laikas? Jeigu tai ką nors keičia, mane domina konkrečiai VU, bet jų puslapyje tokios informacijos neradau. Reikalas tas, kad rytoj išvažiuoju ir grįšiu tik penktadienį, na, ir kažkaip nesinorėtų pavėluoti pasirašyti sutarties..:))

Žinutė parašyta: 2011-07-25 13:07:54 | Nuoroda
Draguza rašė:

Nieko nebesusigaudau... Esu persigandus ir nežinau ką daryt. Tai reikia pas tą notarą eit ar ne?!

Nebūtina. Na, negaliu kalbėti už visus universitetus ir kolegijas, bet bent jau VU įgalioto asmens patvirtinimą gali gauti vietoje, nemokamai. Aišku, teks pastovėti eilėje. Nežinau kaip yra su atestato kopija, gal ir nepakenktų ją pasidaryti iš anksto (?), bet pas notarą, manau, gali neiti:)