Vartotojo QuArtZ pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-11-30 19:40:42 | Nuoroda

Sveiki,

gal kas nors ras laiko ir padės man galų gale apsispręsti. Dar mokausi, tačiau jau gal antri metai plėšausi, kad galop apsispręsčiau kur stoti, VU ar KMU. Ir nors nusišauk, niekaip nepavyksta galų gale padėti tašką ties šiuo klausimu. Taigi , visų visų , netik studijuojančių, bet ir ketinančių stoti į VU.Gal galit padėti ir tie ,kurie studijuoja, papasakokit maždaug apie jūsų dienotvarkes, mokymosi krūvius, atsiskaitymus ir pan. Ar lieka jums laisvo laiko, jei lieka, tai kiek.?Papasakokit , kad bent jau bendrą vaizdą susidaryčiau apie studijas VU.

O tie kurie dar tik ketina studijuoti. Tai pasakykit savo nuomonę , kur geriau ir kodėl.

Būsiu begalo dėkinga, kas žino, gal jūs nutrauksite mano begalines kančias , bandant atsakyti į šį klausimą :)

Žinutė parašyta: 2010-11-30 19:49:49 | Nuoroda

Sveiki,

Kolkas esu moksleivė, tačiau planuoju studijuoti mediciną. Na, čia jau ne planuoju, o rimtai apsisprendusi jau nuo pat pirmos klasės :D tačiau kaip visada yra vienas "bet"

Nežinau kur stoti. KMU ar VU

ir VU temoje klausiau, ir čia paklausiu. Ar galit papasakoti studijuojantys KMU apie studijas, jūsų dienas, kasdienybę, laisvo laiko turit, jei taip, tai kiek? Mokymosi krūviai, atsiskaitymai ir pan. Norėčiau susidaryti bendrą vaizdą apie gyvenimą tam KMU.

Labai būtų naudinga nuomonė Vilniečių įstojusių KMU. Kaip pragyvenimas, kaip su pinigėliais ir pan. Nes pati esu vilnietė.  Taip pat lauksiu ir besirengiančių stoti nuomonių, vienu žodžiu, visų nuomonės baisiai laukiamos. Nes galų gale, tris metus neapsisprendžiu kur stoti, noriu apsispręsti ir padėti tašką.Bus rami galva.

Iš karto labai labai dėkoju, tikiuosi kas nors atras laiko, pasidalinti su manim viskuo viskuo :DDDD

Žinutė parašyta: 2011-07-26 17:30:30 | Nuoroda

Sveikinu visus įstojusiuosius :)

Pati tikiuosi kitais metais prisijungti prie medikų gretų :) Daugiau linkstu į LSMU

Tad rinkit informaciją , stebėkit aplinką bei kaupkit patirtį, nes kitais metais lauksiu Jūsų visų nuomonės apie studijas, dėstytojus ir visą kitą. :)

Džiaugiuosi dėl Jūsų :)

Kuo didžiausios sėkmės.

Žinutė parašyta: 2011-11-05 19:04:13 | Nuoroda

na, pridėkite ir mane prie konferencijos ,skype: aida.mamedovaite