Vartotojo Avi pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2012-02-03 19:55:11 | Nuoroda

Mane taip pat sudomino ši programa, tačiau pats aprašas nelabai patiko..kažkaip sausai atrodo. Bet ryt būsiu Litexpo, pasiaiškinsiu :)

Žinutė parašyta: 2012-02-06 18:23:21 | Nuoroda

Ketinu įtraukti į sąrašą :)

Žinutė parašyta: 2012-03-15 14:07:07 | Nuoroda

Sveiki, kas šiemet planuojat stoti į politikos mokslus? Į kokį universitetą norėtumėte labiausiai bei kas lemia jūsų pasirinkimą? :)

Žinutė parašyta: 2012-03-15 17:26:40 | Nuoroda
Knisk rašė:

Iš nuotraukos matosi, jog būsi puiki politikė.

 Nemanau, jog labai protinga spręsti apie kažką iš nuotraukos. Kam tų stereotipų laikytis.

Žinutė parašyta: 2012-03-20 19:29:59 | Nuoroda
Meow* rašė:

Man aprašas kaip tik patiko. Tik vat neramu, kad lyg ir šiemet bus pirmi metai tos studijų programos, tai joje gali pasirodyti labai daug trūkumų.

 Galimas variantas, nes 2008 metais kūrybinėse industrijose irgi, kaip pirmais metais, buvo trūkumų kiek žinau.

Žinutė parašyta: 2012-04-05 09:27:59 | Nuoroda

O kurios monologo temos A ir B mokiniui?

Žinutė parašyta: 2012-04-05 09:39:15 | Nuoroda
 

ten parasytas koks nors trumpas tekstukas. nu pvz ten raso: Zmones siais laikais prie kompiuterio praleidzia labai daug laiko. Tai kenkia ju sveikatai, ju igudziams ir dar ten kam nors.
ir tada pirmas klausimas :pakomentuokite zodzius ir pasakykite savo nuomone
tada ten antras koks nors: kaip kompiuteris turi tik pliusu ar ir minusu?

 

Radau tokių žinių

 

 

Žinutė parašyta: 2012-04-05 09:42:20 | Nuoroda

STUDENT B butu su dance day, poetry, society, older persons, donor, friendship, tourism, books and copyright

Žinutė parašyta: 2012-05-21 19:20:29 | Nuoroda

Angeliukas93 - o kur radai tuos filmus parsisiųsti ? :) nerandu niekur :)

Žinutė parašyta: 2012-05-25 08:27:10 | Nuoroda

Gal kas studijuoja? Kokie įspūdžiai?:) O gal kas stoti ruošiasi šiais metais?

Žinutė parašyta: 2012-06-05 09:48:26 | Nuoroda

Na, abiturientai, gal bus stojančiųjų šiemet čia? :)

Kas studijuojate, kokie atsiliepimai? Klausimas, kaip ten su tuo programavimu, mačiau yra programoje..

Dėkui :)

Žinutė parašyta: 2012-06-05 12:44:05 | Nuoroda
gintarine_ginte rašė:

 Tiesa, viskas priklauso nuo paties zmogaus poziurio i studijas. Ir geriausias universitetas nepades tinginiui. Bet vis delto norisi nesuklysti ir isisrinkti geriausia varinata, kad studijuoti butu idomu, kad destytojai butu gerai ismanatys savo dalyka, gebetu sudominti. Siaip ar taip, aciu uz informacija, itrauksiu kurybines komunikacijas i savo svarstymus salia kurybiniu ir kulturiniu industriju :)

 Bet nepamirškit, jog kūrybos komunikacijai yra papildomas konkursas: pokalbis, testas, rašto darbas. Čia panašiai kaip į žurnalistiką :)

Žinutė parašyta: 2012-06-05 20:07:03 | Nuoroda
Harrison rašė:

Baiginėju antrą kursą, žinojau kur stojau, nesigailiu, nes savęs kitur neįsivaizduoju.
Yra labai kompetentingų ir charizmatiškų dėstytojų, kurių neužmiršiu, yra kaip ir visur tokių be cinkelio :)

Pliusai: neįtemptas tvarkaraštis, daug laisvo laiko, nenuobodžios studijos, gera chebra kaip taisyklė, jei mėgsti labiau kalbėt nei tylėt bandoj, tikrai pritapsi ir rasi soulmate'ų :))

Minusai: nėra konkrečios vienos krypties specializuojantis, visko po biški pamoko. Nors mum jau po truputį pradėjo konkretint dalykus specialybės link.

Programavimą įdėjo vietoj aukštosios matematikos praeitąmet, tai nelabai galiu pasakyti koks lygis ten to programavimo, bet jei tik pagrindai, nemanau, kad labai skriaus :)

Išvada, jei mokykloje niekada nepersimokydavot, manot, kad kalbos dovana jūsų arkliukas, norit džiaugtis, kad nereikia diena iš dienos sėdėt prie knygų, o mama džiaugtųsi gražiom raidėm (VU komunikacijos ir informacijos bakalauro) ant diplomo - join us, fellas ;)

 Ačiū už tokį pozityvų atsakymą, gerai nuteikei :)) beje, dabar rašo kad informacinių paslaugų bakalauras gaunamas :)

O kaip manai, pati specialybė perspektyvi?

Žinutė parašyta: 2012-06-08 19:45:30 | Nuoroda
Pride rašė:
Cibulis rašė:

 Kad kaip tik rodosi, jog daug žmonių parašė prastai. Bent patys egzaminus taisę mokytojai kalba, jog šiais metais visos Lietuvos abiturientai pasirodė žiauriai ir seniai taip yra buvę. :) Tad labai abejoju, kad daug žmonių parašė labai gerai, jei mokytojai sugeba mėtytis štai tokiais pasakojimais. Na, o tas girimasis, jog buvo labai lengva... Čia iš operos kaip mano mokytoja sako: kiekvienais metais geriausiai parašę burba, jog egzaminas buvo sunkus, o prastai parašę išeina iš egzamino dar jam net nepasibaigus ir vis aiškina, jog jis buvo laaaabai lengvas. :D Na, bet jau greitai turėtų būti rezultatai, tad ir paaiškės kaip čia kas. :)

 Cia ne jus protingejate, cia egzai lengveja. Palyginkite kokiu 2004 ir 2011 metu egzus ir tikrai pamatysite nemenka skirtuma. Kas liecia ta mokytojo pasisakyma... O gal zmogus labai protingas? As praejusiais metais is istorijos egzo isejau mazdaug po valandos ir gavau... Berods 98%(?). Ir kiekvienais metais sako, kad egzas labai lengvas, kiekvienais metais atsiranda mokytoju sakanciu, kad visi gerai parase ir kiekvienais metais atsiranda neislaikiusiu. Tokia ta realybe :)

Kas liecia mano pasisakyma apie teisninkus... AS nesuvokiu, kaip galima stoti i teise, zinant, kad tu teisininku mes turime prikepe 30-ciai metu i prieki? Kur jus dirbsite? Kas sukurs jums tiek darbo vietu? Ar jus tikites, kad puse lietuvos taps nusikalteliais ir reiks visus teisti/ginti? Tas pats galioja ir vadybininkams, menininkams (argi reikia diplomo tam, kad nupiestum grazu paveiksla? Tai galima padaryti rusyje, laisvu nuo darbo metu), psichologams ( brolio draugas baige psichologija, dabar dirba anglijoje, sandelyje) ir kruvai kitu socialiniu specialybiu. Ir as snesakiau, kad teisei nereikia protiniu sugebejimu, as sakiau, kad jus (dauguma) jais nepasizymite.

 Aš nesuprantu, kaip gali žmogus teigti kažką apie kitų sugebėjimus, sėdėdamas anapus kompiuterio ekrano, net nebendravęs su nė vienu čia diskutuojančiuoju?  Ir koks yra siauras mąstymas apie teisininko perspektyvas; pastaba: teisinių žinių reikia kone kiekvienoje įmonėje, tiek privačiam, tiek viešam sektoriuje. Tad gal geriau pasidomėti prieš išreiškiant savo šablonišką, neišprususios visuomenės traktuojamą požiūrį.

Žinutė parašyta: 2012-06-09 17:32:42 | Nuoroda

Nagi, negi niekas neketina stoti/yra įstoję?:)

Žinutė parašyta: 2012-06-11 08:11:49 | Nuoroda
meno.azuolai rašė:

Aš lyg ir ketinu stoti čia   Tik dar dvejoju ar MRU, ar VU.

 O ką Mru nori?:)

Žinutė parašyta: 2012-06-11 08:12:34 | Nuoroda
hermionaa rašė:

 O kuo skiriasi si studiju programa nuo informologijos? nes labai panasu atrodo:)

 Informologijoje gal daugiau informatikos disciplinų :)

Žinutė parašyta: 2012-06-11 14:12:59 | Nuoroda
Beatukas rašė:

Parašiau šią specialybę pirmu numeriu, dabar laukiu rezultatų egzų.

Nežinau, prisiskaičiau visko, vieni peikia, kiti giria, bet kažkaip traukia mane čia labiausiai :)

Ilgai rinkausi ką rašyt pirmu numeriu  ar VU VIV ar VGTU KI ar VDU VK,  parašiau VIV`ą, jei įstosiu, tikiuos nenusivilsiu ;D

 Aš ir visokių nuomonių girdėjau, tad nežinia kaip iš tiesų. Bet dar leidyba vu pas mane irgi yra, atrodo gan panašios. :)

Žinutė parašyta: 2012-06-11 19:27:43 | Nuoroda
auxe rašė:

 Medicina man išvis svetimas dalykas, o ir egzaminai netinka pasirinkti. Nebent socialinė medicina, gal kas nors žinot plačiau apie šią specialybę? Užmačiau, atrodo visai nieko.

 O kur čia tokia yra?

Žinutė parašyta: 2012-06-11 19:40:54 | Nuoroda
auxe rašė:

 LSMU. Paskaityk jų tinklapy, ten šiek tiek rašo apie šią specialybę

 Dėkui. Bet suteikiamas socialinio darbo bakalauras kaip ir socialinio darbo programos. Nors mokomasi medicinos disciplinų..na, bet kokiu atveju, gaila, kad Kaune