Vartotojo BitÄ— Maja pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-11-01 15:38:32 | Nuoroda

Sveiki visi,

Esu abiturientÄ—. Atrodo egzaminai dar tolokai, bet pergyvenu jau nuo praitų metų. Mano ambicijos tikrai didelÄ—s, noriu įstoti į odontologija. Nesvarbu ar Vilniuje ar Kaune, į mokamÄ… ar nemokamÄ…, bet bÅ«tent ten. Alternatyvų turiu (dantų technikas, burnos higiena, veterinarinÄ— maisto sauga, kosmetologija, farmacija), taÄiau jos nÄ—ra tokios artimos ir norimos, kaip pagrindinÄ—, dÄ—l kurios esu pasiryžusi perlaikyti ir egazminus po metų, jeigu jie nebÅ«tų tinkami. Žinoma, egzaminai ir yra ta gÄ…sdinanti nežinomybÄ—.

norÄ—Äiau ir aš į jÅ«sų bÅ«relį pasikonsultuoti, pabendrauti... Mano skype blueeyeds

:)

 

Žinutė parašyta: 2012-04-11 13:01:24 | Nuoroda

ir mane pridekit: blueeyeds

Žinutė parašyta: 2012-06-27 04:21:03 | Nuoroda

Sveiki, turiu pora klausimu, tikiuos tinka ir sioje temoje paklausti.

1. Kiek kasmet apytiksliai kyla konkursiniai balai? Labiausiai domintu vnf odontologija. Pernai buvo maziausias balas 18.8 i vnf, lsmuni. Kaip manote, jei mano konkursinis balas 18.9 - 19, yra vilciu istoti? Ar tai pasakyti yra sunku, nes neiasku kiek kils kb.

2. Jeigu as pabaigciau burnos higiena, gauciau bakalaura. Kaip tada del stojimo i odontologija? Ar didelis konkursas, ar sunku istoti, kokie reikalavimai ir kiek metu tada dar reiktu mokytis odontologijoje? Girdejau, kad tada baigus burnos higiena, galima i kazkelinta kursa istoti odontologijos. Tik nezinau kiek tiksli si mano girdeta informacija.

Na, jei kas galite bent kiek ziniu suteikti arba nukreipti, kur galeciau pasidometi, buciau labai dekinga :)