Vartotojo snit.lt pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-08-24 12:16:51 | Nuoroda

Sweiki tai vat tiesiai sviesiai pasakysiu viska kaip yra istikruju.

Baigiau ISM ekonomika dabar mokaus VU eko magistra. Stojau i VU nes reikejo popieriuko.

ISM viskas (bent jau nuo 2 kurso) anglu kalba kuria gerai ismoksi. Desto pripazinti destytojai o jeigu ateina destyti ablamuchas tai ji ismeta pats universitetas. Destytojai yra ir teoretikai ir praktikai ir turi daug darbines patirties. Paskaitas daro idomias su daugybe case analysis, grupiniu darbu, diskusiju, derybu ir t.t. Destytojai domisi siandienine ekonomika ir visada pateikia naujausius pavyzdzius. Beveik visa literatura anglu kalba o tai yra labai supper nes knygos yra 1-2 metu senumo (Vu jeigu gauni 22-24 metu senumo knyga tai jau yra labai gerai :D).

Istojau i ta VU magistra negalvojau kad bus taip tragiska. Masinis nusirasinejimas(nusirasineju ir pats nes tingiu kalti tokias nesamones kurias aikina seni nukvake destytojai). Visiskai nesimomi apie siuolaikine ekonomika, siuolaikinius ivykius pasaulineje rinkoje todel desto tik teorija... Knygu nera. Konspektai penktoko lygio su klaidomis. Paklausti destytojo yra sudetinga nes dauguma nenori nieko atsakinet ir sneka tik su savimi. Egaminus islaiko visi arba dauguma arba kaip destytojui uzplaukia. Egzaminai yra visiskai neobjektyvus nesuprantami, pasityciojimai is ju buna (ne todel kad sunku bet todel kad vertina ne atsakyma i klausima o rasto grozi). Cia kazkas rase kad VU baigi ir atidarai imone tai gali ir nebaiges atidaryti ir dauguma verslininku nieko nebaige... VU katastrofiskas mokslas, ten yra sena profesoriu kasta kurie nieko nemoko nieko nedaro nes vistiek gauna pinigus ir niekada jie ten nesikeicia... Jeigu norite klausyti senu burbuliatoriu stokit ten. Jeigu norite ismokti MASTYTI, ir gauti ziniu bei igudziu stokit i ISM. ISM yra jau valstybes finansuojamas ir geriausias universitetas lietuvoje (pagal dauguma reitingu agenturi. ir net tas pats veidas.lt isrinko ji kaip geriausiu)

Žinutė parašyta: 2011-08-24 12:23:53 | Nuoroda

tiesiai sviesiai sakau istojau i isme. is 180 po pirmo semestro liko 102 kurie buvo be skolu. dauguam is tu 78 isejo i TVM ir visi sekmingai baige :D