Vartotojo Daiva Pamaiva pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-11-13 15:54:02 | Nuoroda

 Aš taip pat svarstau rinktis anglų filologijos studijas, tačiau gaila, kad nėra daug pasisakymų iš pačių studentų apie studijas, jų kokybę, studijuojamus dalykus. Sunku susidėlioti prioritetus vien iš kitų nuogirdų. Ir aš labai laukčiau, jei kaikas papasakotų savo patirtį :)

Žinutė parašyta: 2011-11-13 16:47:12 | Nuoroda

Svarstau apie anglų filologijos studijas. Įdomu, į ką labiausiai orientuota ši VDU studijų programa? Ar vėlesniuose kursuose yra galimybė pasirinkti kažkokią konkretesnę specializaciją? Galbūt atsiras studijuojančių anglų filologiją ir galinčių plačiau papasakoti apie savo studijas? :)

Žinutė parašyta: 2011-11-13 17:05:48 | Nuoroda

 Sveiki, pačiai neilgą laiko tarpą čia teko pagyventi. Pirmas įspūdis apie baraką gan geras, mat bendros erdvės, koridoriai, virtuvės, dušai tik šią vasarą suremontuoti, taip pat ir tualetai bei praustuvai nauji blokuose. Na, o pats kambarys irgi nepasakyčiau, kad prastas. Atvykus triviečiame kambary buvo lovos, vienas stalas, virtuvinė spintelė, dvi mažesnės asmeninės spintelės, dar vienas žemesnis stalas, batų lentyną primenanti spintelė ir sulūžus kėdė :D Aišku, viskas nenauja, tačiau kažkaip viską prisitaikėm, vėliau užsiprašę gavom ir kitus reikalingus baldus :) Dar čia gal mums su kambariokėm labai nuskilo, kad paloviuose radom daug tapetų ritinių, todėl galėjom iškart persitapetuot nelabai išvaizdžias sienas :) O pats bendrabutis išties labai ramus( kalbu apie Didlaukio 59), budėtojos irgi gan geranoriškos, tikrai nenusivyliau į jį pakliuvusi :)

Žinutė parašyta: 2011-11-13 20:39:33 | Nuoroda

 Už sutartinę kainą parduodu:

Vaidotas Mockus "Matematikos atmintinė moksleiviams", 2004

Virginia Evans-Jenny Dooley "Enterprise grammar 4", 2000

"Lietuvių literatūros konspektas abiturientui. Rašytojų kūrybos apibūdinimai, tekstai ir klausimai", 2010