Vartotojo agnolija pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-10-29 16:47:06 | Nuoroda
mokslievis11 rašė:

 sveiki, noriu stot į mediciną, bet abejoju, akd sugebėčiau taip egzaminus išlaikyt, akd įstočiau į nemokamą, nors mokykolje mokinuosi tirkai gerai, galvoju pasiimt paskolą, bet jei reiktų visiems 10-12 metų, galvoju apskui, kad galiu beprotanamyje atsidurt. taigi ar tiesa, akd po dviejų metų, jei gerai mokaisi, tave gali pervest į nemokamą? ačiū už atsakymus.

tiesa :)  pas mus LSMU šiemet iš nemokamų 5 iškrito. Mano grupiokas į nemokamą perėjo, o jo vidurkis apie 8 buvo,  tai tikrai įmanoma pereit ;)

Žinutė parašyta: 2011-10-29 16:53:21 | Nuoroda

stočiau, ir jokių kitų minčių apie kitokias studijas nubūtų :) o studijuoju LSMU mediciną, trečiam kurse

Žinutė parašyta: 2011-10-29 17:05:26 | Nuoroda
envy rašė:

ta medicina.... Galim kartot būsimiems medikams, kiek daug reik mokytis, kaip laiko nėra niekam kitam (net miegui) ir visa kita, bet jūs tikrai neįsivaizduosit :) Suvoki tik, kai pats pamatai. Kad ir kaip bebūtų, jei turit ryžto pakankamai - stokit. Sėkmės, vargšai būsimi fuxai :D

 viskam laiko užtenka, negąsdinkit žmonių :D

Žinutė parašyta: 2012-07-05 17:17:29 | Nuoroda
lenticele rašė:

Mano konkursinis balas siuo metu 18,52(jis viliuosi dar pakils po apeliacijos). Ar as dar turiu galimybe stoti i medicina?

 prieš tris metus su tokiu balu į nemokamą įstojau, o dabar net į mokamą papult sunku, siaubas.

tikiuosi, kad pasiseks ir įstosi, o dabar niekas nieko prognozuot negali

Žinutė parašyta: 2012-07-26 11:40:53 | Nuoroda
Stjudent rašė:

 Na šiaip tokios diskusijos yra sveikintinas dalykas, nes moksleiviai stoja į mediciną įsivaizduodami, kad čia viskas ir visi gražūs, teisingi, tvarkingi, balti ir pūkuoti. Tada įstoję supranta, kad pateko į mėsmalę, kur vadovaujamasi išlikimo instinktais ir vyksta natūrali atranka, kur turi kovoti už savo išlikimą dantimis ir nagais (kalbu ne tik ir net ne tiek apie studijas, kiek apie tolimesnę karjerą).

 Ir tuomet tiems, kurie neturėjo vidinės motyvacijos ir varomosios jėgos, stojo iš kažkokių neaiškių ir blankiai įsivaizduojamų finansinių, įvaizdžio ar kitų paskatų, pasidaro baisu ir liūdna. Jie stengiasi kuo greičiau susirinkti savo daiktus ir dingti kuo toliau nuo tos kadaise, atrodo, išsvajotosios specialybės.

 Tokių pavyzdžių esu matęs ne vieną, ne du ir net ne kelioliką. Taigi, absolventų pastangos išsiaiškinti, kas gi iš tikrųjų ta medicina ir ko iš jos tikėtis (bei ko medicina tikėsis iš jo), labai sveikintinos ir propaguotinos.

 man tai baisu skaityt tokius komentarus kokią aplinką savo galvoj aplink susikursi, tokią ir turėsi. studijuoju mediciną, bet nei su mėsmale, nei su kova nagais ir dantim neteko susidurt. aišku, pilna besiskundžiančių aplink, bet tas problemas žmonės patys savo galvoj susikuria.

tokie pasisakymai man kvepia noru pasigirt, išaukštint save ar auką suvaidint, kad visi žavėtųsi ir užjaustų, kad taip sunkiai mokosi, tokioj baisioj aplinkoj gyvena

Žinutė parašyta: 2012-07-31 10:04:17 | Nuoroda
greentea rašė:

 O kur Kuane galima gaut nebrangių baltų chalatų? :)

Apėjau kelis sandėlius urme, bet niekur neradau ;D

 Kaune Laisvės al. netoli griaunamo "Merkurijaus" yra medicininių prekių parduotuvė, einant nuo soboro dešinėj pusėj