Vartotojo note pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2012-03-12 14:33:24 | Nuoroda

Sveiki. Pernai aš stojau į žurnalistiką, bet buvo per sunku, tad kritau konkurse. Kas bsu šias metais ent neįsivaziduoju, bet noriu vėl bandyti ten stoti. Šiuo metu mokaus Viešają komuniaciją, tad gal per metus susikaupė pakankamai žinių, nes jei vėl bus testas, jam turi ruoštis kaip sakoma kelis metus - kauti visas žinias, dometis tiek politika, tiek kultūra, daug bendra išprusimo reikalaujama :)

Žinutė parašyta: 2012-06-25 20:47:10 | Nuoroda

Nebūtinai visi praeina testa, pernai 28d, kai aš stojau testo nepraėjo labi daug -žmonių, tai kad intelekto lygio čia nereikia taip  nužeminti, tiesiog testui reikia daug žinoti daug daug visko, ilga laika dometis tiek politika , tiek istorija, tiek kultūra, nes klausimų buna iš visur.

Žinutė parašyta: 2012-06-26 23:58:37 | Nuoroda

Sveika :) Mokausi Viešają komunikaiją, tiesiog tai liko kaip antras variantas, nes į VU žurnalistiką neistojau. O mokslų kokybė- ką aš galiu pasakyti, specialybiniai dalykai: daug kas priklauso nuo destytojų, kitų paskaitų lankyti neįmanoma, nes nuobodu labai, laiko gaišimas, jai ieškai ko įdomaus, tai galiu pasakyti,kad bent pirmaisias metais bus nuobodu, kūrybinio darbo mažai, iš vienos kitos paskaitos, pagrinde analizės ir interpretacijos :)