Vartotojo Gabis pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2012-07-19 15:38:47 | Nuoroda

Sveiki, mastau rinktis studijuoti Tarptautinį verslą TVM'e, mano konkursinis balas gaunasi ~19. Gal kas studijuojat ten ir turit minčių apie studijas, dėstytojus, ten besimokančius žmones. Vienas iš didžiausių neigiamų atsiliepimų girdėtų apie TVM yra motyvacija - "turčių" visiškai nemotyvuotas požiūris į studijas. Gal kas papasakotumėt apie kitas TVM arba kitų universitetų panašias studijas? Dėkui! 

Žinutė parašyta: 2012-07-20 00:10:59 | Nuoroda

Arba gal ką galit pasakyt apie Tarptautinį verslą anglų kalba ? :) 

Žinutė parašyta: 2012-07-20 21:10:36 | Nuoroda

Sveiki, renkuosi kur studijuoti baigus mokyklą ir niekaip neapsisprendžiu. Iš pradžių galvojau apie VU TVM tarptautinį verslą lietuvių arba anglų kalba. Konsultavausi su pažįstamais iš ministerijos ir jie teigia, jog TVM šiuo metu yra labai žemo lygio, žymiai aukščiau eina VGTU ir MRU, na, o kaip visi žinome praktiškai geriausias universitetas Lietuvoje - ISM yra aukščiausioje pozicijoje. Gal kas turite pažįstamų iš MRU kas studijuoja viešąją politiką ir vadybą ar kažką panašaus ir galėtų duoti daugiau informacijos? Tie patys pažįstami teigė, jog MRU dėstytojų atlyginimai yra vieni aukščiausių šalyje, o pats universitetas sparčiai modernėja, todėl ir studijos esą ne žemo lygio. Taip pat laukčiau informacijos ir apie studijas VGTU (kūrybinės industrijos) arba TVM (tarptautinis verslas). Dėkui

Žinutė parašyta: 2012-07-22 22:00:49 | Nuoroda

Sveiki, norisi daugiau info apie šitą specialybę. Kaip dėstytojai, ar dėsto kokybiškai, ar patys grupiokai, studentai yra motyvuoti ar vis dėlto nemaža dalis tiesiog tempiančių laiką ? Šiaip ar yra kažkokios stipendijos ir panašiai. Kuo daugiau informacijos tuo geriau :) Kaip ši specialybė lyginant su ISM'o ar TVM'o programomis ? Girdėjau, jog ISM'as dabar gerokai nusivažiavęs, o MRU sparčiai tobulėja. Dėkui už informaciją !

Žinutė parašyta: 2012-07-22 22:51:07 | Nuoroda

Sveiki žmonės. Ekonomika ir politika ar verslas ir komunikacija ? Kuri specialybė patrauklesnė ten besimokantiems ? Vistiek pasimokę žinot labiau viską "iš vidaus", o ne iš aprašymų :)