Vartotojo grincas pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2013-04-06 22:40:14 | Nuoroda

Žinoma kad galima perstoti iš LSMU į VU, bet nesuprantu kodėl tu to norėtum, nes kiek teko girdėti LSMU yra žymiai geresnis nei VU MF. Tris metus aš studijavau VU ir tikrai nieko gero negaliu pasakyti apie jį. Pirmiausia dauguma dėstytojų yra seni, vis dar gyvenantys sovietiniais laikais, ką dėstė prieš 10-15 metų, tą patį varo ir dabar. Neduok Dieve jei kuriam nors iš jų nepatiks tavo išvaizda, kalbėjimo tonas, ar tai jog perstojai iš slaugos į mediciną, tai tą kursą kartosi nė vienerius metus (pvz., fiziologiją ar mikrobiologiją). 

Jei nusprendei čia studijuoti būk pasiruošus pakloti truputį pinigėlių ant knygų ar jų švietimui. Nes MF bibliotekos knygos yra 1990 metų su pageltonijusiais ir nuo čiupinėjimo nublukusiais puslapiais arba jų iš vis nėra.

Kas liečia gyvenimo sąlygas, tai geriausiu atveju gausi prie fakulteto esantį akmens amžiaus baraką su nutrupėjusiomis lubomis ir sienomis. Na, o jeigu nesi iš tų laimingųjų tai gyvensi viename kambary kitame miesto gale su 3-4 kambariokais kaip dėžėje. 

Bet tikriausiai didžiausias MF "pasididžiavimas" yra dekanatas. Jeigu nori susigadinti visai savaitei nuotaiką, tai visada gali ten užsukti ir paklausti kokio nors klausimo. Ten tave sutiks kaip žydą nacistinėje Vokietijoje, trys "maloniai " atrodančios gyvatės. Vieną kart užėjus, daugiau niekada nebenorėsi ten grįžti.

Studijas mečiau prieš 2 metus, ir galbūt kas nors ten pasikeitė, bet daugiau gyvenime nebestuijuosiu Lietuvoje, o ypač VU.