Vartotojo UglÄ— pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2020-04-28 10:22:40 | Nuoroda

Perku nuolat kvepalus internetu iš šios elektroninÄ—s parduotuvÄ—s ir esu begalo patenkinta kainos ir kokybÄ—s santykiu: garbane.lt/605-kvepalai. Aš asmeniškai nebijau, surizikuoju, pasinaudoju kitų rekomendacijos ir kažkaip pavyksta išsirinkti gerus :D O jei bijai, tai tada tau siÅ«lyÄiau pirkti fizinÄ—se parduotuvÄ—se :)

Žinutė parašyta: 2020-06-04 14:00:06 | Nuoroda

Man tai ziauriai patiko plaukimas Vilnele, plaukem nuo Naujos Vilnios iki Baltojo tilto, buvo ziauriai gerai: laukine gamta, pati upe ziauriai judri. Baidares nuomavom is sio baidariu organizatoriaus: neries-baidares.lt/baidariu-nuoma-vilnele/, labai kokybisko paslaugos buvo suteiktos

 

Žinutė parašyta: 2020-07-17 11:42:14 | Nuoroda

 Sveiki, gal žinote įmonių, kurios užssima miško priežiÅ«ra? Reikalinga prevenciniai darbai, sanitarinÄ—s paslaugos, bÅ«tų gerai, kad įvertintų miško bÅ«klÄ™, pakomentuotų apie kainas ir jų pokyÄius. Tutiu nemažą sÄ…rašÄ… įmonių iš Äia branginu.lt/imones/misko-prieziura, tik nežinau nuo ko pradÄ—ti ir kam pasiskambinti. GalbÅ«t kas iš Äia esate su tuo susidÅ«rÄ™? :)

Žinutė parašyta: 2020-07-20 14:43:06 | Nuoroda

 Sveiki, domejausi keleiviu pervezimu Lietuvoje ir radau jusu skelbima. Taciau jusu puslapis neveikia ir nezinau kaip su jumis susisiekti. Tai tuo tarpu noriu paprasyti kitu forumo dalyviu rekomendaciju apie imones mikroautobusiukais vezancias keleivisu marsrutu Vilnius - Kaunas - Vilnius. Kolkas turiu viena varianta: iorouosta.lt/vilnius-kaunas/, bet domintu ir kiti pervezejai, kad galeciau pasiziureti ir pasilyginti kainas. Komfortas labai svarbu, tai prasau neisulykit mikroautobusiuku be kondicionieriu.. :)