Įstaigos
Roskilde Business College (Danija)
Institucijos grupė:
Įstaigos tipas:
Juridinis statusas: Užsienio juridinio asmens bei kitos organizacijos filialas
Adresas: Atstovas Lietuvoje: "Kastu International"
Savivaldybė/Miestas: Vilnius
Telefonas: 8 622 65562
El. paštas: [email protected]
WWW: www.kastu.lt

Papildoma informacija

Gyvenimas kupinas galimybių!

Roskilde Business College yra vienas iš seniausių koledžų Danijoje, metus skaičiuojantis nuo 1869. Šiandien šis koledžas yra vienas iš didžiausių Danijos verslo koledžų, kuriame mokosi daugiau nei 2800 dieninių studijų studentų.
Koledžas yra įsikūręs Roskilde mieste, tai yra 20 minučių kelio traukiniu nuo Kopenhagos.

Roskilde Business College vyrauja moderni studijų aplinka, stimuliuojantis mokymosi procesas, bendrojo lavinimo ir socialinių įgūdžių tobulinimas. Jame taikomi mokymo metodai orientuoti į ateitį. Dalyvaudami projektuose bei atlikdami užduotis studentai mokosi ne tik iš savo dėstytojų, bet taip pat ir vienas iš kito. Mokytojai kartu dalyvauja grupiniame darbe ir taip sukuria netradicinią bei iššūkius keliančią mokymosi aplinką.

Paskaitas ir užsiėmimus koledže papildo kiti, lankstesni mokymo metodai, leidžiantys studentams dirbti IT laboratorijose ar namų darbų kavinėse ir paskaitų metu, ir po jų. Koledžas siekia tapti miela vieta mokytis ir taiko naujus akademinius ir lavinimo kokybės standartus. O taip pat siekia patenkinti didelius verslo bendruomenės ir studentų lūkesčius.

Studentai yra patys atsakingi už savo mokymąsį, privalo paruošti savo studijų planus. Lankyti paskaitas yra studento pareiga.

Visi studentai 5 dienas per savaitę gali naudotis kompiuteriais ir internetu, jiems taip pat suteikiamas asmeninis elektroninio pašto adresas.

Daugiau informacijos apie šį Danijos koledžą, jo studentų apgyvendinimą, išlaidas mokantis bei darbo galimybes studijuojant rasite: www.kastu.lt

Pasidalink Facebook'e
Komentarai

Komentuoti gali tik registruoti Studijos.lt vartotojai

Aš jau esu ePasas.lt vartotojas  Tapti ePasas.lt vartotoju