Įstaigos
Business Academy Copenhagen NORTH (Danija)
Institucijos grupė:
Įstaigos tipas:
Juridinis statusas: Užsienio juridinio asmens bei kitos organizacijos filialas
Adresas: Atstovas Lietuvoje: "Kastu International"
Savivaldybė/Miestas: Vilnius
Telefonas: 8 622 65562
El. paštas: [email protected]
WWW: www.kastu.lt
Foto
Foto

Papildoma informacija

Business Academy Copenhagen NORTH – tai valstybės finansuojama savivaldos institucija, susidedanti iš Verslo koledžo ir Verslo akademijos. Kopenhagos NORTH Verslo koledžas siūlo bazinio ir aukštesniojo vidurinio lygio verslo ir IT išsilavinimą, o Verslo akademija – aukštąjį išsilavinimą verslo ir IT studijų programų srityje.

Kopenhagoje NORTH mokosi 2000 dieninio skyriaus bei 3000 dalinių studijų studentų. Akademija įsikūrusi šiaurinėje Kopenhagos dalyje, nuo paties Kopenhagos centro nutolusioje tik per 12 km.

Akademijos mokymo metodai paremti aktyviu studentų dalyvavimu, dialogų formomis, grupiniu darbu, pristatymais bei projektais. Teorijos naudojimas praktikoje yra vienas pagrindinių mokymo tikslų, todėl dėstytojai ne tik išdėsto paskaitas, bet ir skatina diskusijas su studentais, siekdami jų iniciatyvos dalintis savo darbo patirtimi bei ją analizuoti. Su projektais susijęs mokymas vyksta grupėse ir individualiai. Kopenhagos NORTH tikslas yra išugdyti turinčius nepriklausomą bei laisvą mąstymą, lanksčius ir gebančius analizuoti bei aiškinti su verslo pasauliu susijusias teorines problemas studentus. Dar vieni akademijos itin skatinami bei akcentuojami mokymo aspektai yra iniciatyvumas ir kūrybiškumas. Kad mokymo procesas būtų relevantiškesnis ir realesnis, koledžas remiasi vietinio verslo pavyzdžiais.

Daugiau informacijos apie šį Danijos koledžą, jo studentų apgyvendinimą, išlaidas mokantis bei darbo galimybes studijuojant rasite: www.kastu.lt

Pasidalink Facebook'e
Komentarai

Komentuoti gali tik registruoti Studijos.lt vartotojai

Aš jau esu ePasas.lt vartotojas  Tapti ePasas.lt vartotoju