Įstaigos
CELF - The Academy (Danija)
Institucijos grupė:
Įstaigos tipas:
Juridinis statusas: Užsienio juridinio asmens bei kitos organizacijos filialas
Adresas: Atstovas Lietuvoje: "Kastu International"
Savivaldybė/Miestas: Vilnius
Telefonas: 8 622 65562
El. paštas: [email protected]
WWW: www.kastu.lt

Papildoma informacija

CELF – akademija, siūlanti daugybę mokymosi programų, pabrėžiančių tarptautinius santykius. Institucija nuolat plečia savo veiklą bendradarbiaudama su kitais universitetais, verslo ir tarptautinių tyrimų institucijomis ir šiuo metu jau yra sukūrusi platų, įvairių lygių tinklą. Akademija siūlo aukštos kokybės mokslą dieninių bei dalinių studijų studentams.

Jų mokymo planą sudaro:

* laisvalaikio organizavimo bakalauras bendradarbiaujant su College Sealand;
* kompiuterių mokslų;
* dizaino.

Mokslas CELF

Ši akademija siūlo daugiau nei paskaitas, projektus bei egzaminus. Studentai gali naudotis visomis priemonėmis bei technologijomis 24 valandas per parą, bet kurią savaitės dieną bei bendradarbiauti su mokykla net ir ją pabaigus. Tai sukuria stiprų socialinį ryšį tarp studentų bei įkvepiančią mokymosi aplinką.

Studentai visada gali pateikti savo idėjas bei pasiūlymus norint pagerinti bendrą darbą. Studentai bei dėstytojai padeda vieni kitiems, pasidalija žiniomis bet kokiomis temomis taip gaudami puikius ne tik projektų bei egzaminų, bet ir ateities karjeros rezultatus.

Gyvenimas akademijoje

Jūs tapsite labai aktyvios studentų bendruomenės dalimi. Ši akademija yra kelių aukštųjų mokymosi įstaigų, kurios kartu sukuria puikią aplinką, namai. Norima pabrėžti, kad puiki mokymosi aplinka yra labai svarbi suteikiant studentams mokslo ir gyvenimo patirtį. Susikoncentravimas ties aukštos kokybės mokslu bei aplinka bei artimų ryšių palaikymas tarp studentų, dėstytojų, katedrų suteikia studentui unikalią galimybę mokytis savarankiškai, o ne tik klasėse su šimtais studentų.
 

Daugiau informacijos apie šį Danijos koledžą, jo studentų apgyvendinimą, išlaidas mokantis bei darbo galimybes studijuojant rasite: www.kastu.lt

Pasidalink Facebook'e
Komentarai

Komentuoti gali tik registruoti Studijos.lt vartotojai

Aš jau esu ePasas.lt vartotojas  Tapti ePasas.lt vartotoju